Jump to content

Ondernemen2016

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Even een vraag? Wij runnen een vennootschap en zijn met 3 zaakvoerders. Onze producten worden meteen betaald en het bedrag staat op de zakelijke rekening. Hiervan maken wij natuurlijk de verkoopfactuur van aan de klant en een kopie voor ons en uiteraard de inkoopfactuur van het product wat er verkocht is. Ik zou graag willen weten hoe ik de winst -aftrek totale kosten apart kan laten zetten. Is het mogelijk om dit te storten naar onze spaarrekening of cash af te halen? We willen het geld niet in de vennootschap laten, hopelijk begrijpen jullie de situatie. Bedankt!
 2. Dat is inderdaad wat er hiermee bedoeld word. Zoals u wellicht heeft kunnen merken is dit niet onze sterke troef.
 3. Ik denk dat Puur wil aangeven dat je door tijd te steken in het beter schrijven van de Adsense/Adwords teksten je ook geld kunt besparen. Hoe beter de teksten, hoe meer er op geklikt wordt en dat telt ook mee in de prijs die Google rekent voor je advertentie. Maar bovenal door betere teksten te schrijven die voor meer omzet of bezoekers zorgen kun je enorm besparen. Het mooie van Google Adsense/Adwords/Analytics is dat je dat allemaal heel goed kan meten en vergelijken en dus dagelijks kan bijsturen zoals al een paar keer is beschreven. Correct! Oké, we snappen wel dat dit inderdaad betere resultaten kan boeken. Kan men ook een ervaren google schrijver in handen nemen?
 4. Als u het topic wilt sluiten dan mag u dit uiteraard ook doen. ;)
 5. Ik vraag geen diensten uiteraard maar meer advies welke kansen er voor ons loggen. Welke vormen van reclame bij ons het beste past aangezien we aan het groeien zijn.
 6. Prima, bedankt alvast hiervoor. Hopelijk op goede tips en goed advies. Wij hebben iemand nodig die onze marketing goed opvolgt en ons kan adviseren op de juiste manieren.
 7. En wat bedoel je met offline reclame? Uiteraard is er veel potentie op mijn website en heb ongeveer per maand 27.000 bezoekers. Ze komen veel via Google en zoals Marktplaats en andere adverteer groepen. Bestaat er een applicatie, die men kan installeren in de site om precies na te checken waar de meeste bezoekers vandaan komen?
 8. Hallo, Wij hebben een bedrijf in keukens en het gaat goed zoals dit hoort. Echter is onze reclame niet heel uitgebreid omdat wij niet goed weten hoe we voor betere reclame moeten zorgen zodat er meer klanten onze website ontdekken en meer bestellingen kunnen ontvangen. We maken genoeg reclame via Marktplaats, en staan heel hoog in Google. Maar toch missen we een aantal belangrijke factoren zoals bijvoorbeeld een samenwerking aangaan met een tijdschrift in meubels branche, etc. Welke externe reclame instanties kunnen wij ons nog op beroepen? Bestaan er bedrijven die reclame kunnen uitvoeren op de juiste plekken voor elke soort branche?
 9. Wij willen professionele keukens importeren voor ons bedrijf. Het gaat om 10 keukens met eiland, en we hebben even gekeken in China, Ze geven daar zeer onduidelijke prijzen aan zoals vanaf 1000usd tot 3000usd, is dit inclusief apparatuur of wat bedoelen ze hier eigenlijk mee?
 10. Beste Dit klopt, maar waarom zou die persoon de moeite nemen als men gewoon kan ruilen en direct zijn product in handen heeft?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept