Jump to content

DaMedia

Legend
 • Content Count

  595
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Dat wordt denk ik erg druk. En dan 1,5 m afstand houden? Maar ben helemaal voor!
 2. Ook lang niet iedereen maakt gebruik van de zorg. Ik betaal al 35 premie zonder van de zorg gebruik te maken. Maar lijkt me een goed plan: basissalaris invoeren, gratis gezondheidszorg. Lijkt me nu een goed moment nu heel Nederland al aan het (financiele) infuus ligt
 3. Als ik bovenstaande lees dan lijkt mij een 50/50 verdeling niet echt gelijkwaardig gezien de arbeid die er in gestoken wordt, maar als beide partijen akkoord zijn is het uiteraard geen probleem.
 4. Lijkt mij dat het zinvoller is om te kijken hoeveel mensen ze kunnen besmetten die ouder zijn dan 50/60 jaar. Ik heb redelijk wat klanten boven de 60 jaar, dan is mijn sterftekans misschien klein, maar van mijn klanten niet.
 5. Je menubalk is half in het Nederlands en half in het Engels. Zou ik allemaal Nederlands maken.
 6. Wat zijn de voor- en nadelen om de huidige situatie zo te laten en vanuit je BV ook andere klanten te werven?
 7. Bij de parfumsamples moest door de pitchers overlegd worden met een andere aandeelhouder over het bod wat er lag. Daar werd door de investeerders geen enkele vraag over gesteld, was blijkbaar akkoord. Misschien had die andere aandeelhouder wel meer dan 50% van de aandelen. En vaak zonder reden "ik haak af". Kan zijn dat er in de montage veel geknipt wordt, maar als dat zo is hebben ze daar nog wat te leren.
 8. Bedankt Roel, duidelijk. Zit niet in een getroffen sector, maar lever daar wel veel aan. Dat ligt nu dus stil. Onderhoudscontracten op machines lopen wel door. Maar goed, ben nog lang niet het slechtste af.
 9. Ik had loon al tussen haakjes staan omdat ik weet dat het geen loon mag heten. Wat ik steeds begrijp is dat thuiswerkende zzp-ers geen aanspraak kunnen maken op die 4000 euro. Heb ik dat mis?
 10. En dat is dan het totaalbedrag voor 3 maand? En dat is dan zowel voor privé (loon) als voor doorlopende onderhoudscontracten en andere bedrijfskosten?
 11. Kringloopwinkel, voedselbank, tweedehandskledingzaken zoeken ook altijd goedkope ruimte met veel vloeroppervlak. Je moet wel kijken of de aangrenzende woonwijk zit te wachten op veel extra verkeer.
 12. Kun je dan niet zoeken op de mail van de klant? Of heb je hier ook de communicatie in verschillende pakketten. Met een simpel CRM-systeem zou je dat al kunnen oplossen zodat zoeken op klant direct alle communicatie op 1 overzicht heeft staan. En zijn vragen van klanten niet te ondervangen door een FAQ op de website?
 13. Wie zitten er in de VOF en wie begint de eenmanszaak? Een deelnemer in de VOF wil de eenmanszaak runnen? Wat is het nut daarvan? Als eenmanszaak artikelen overkopen van de VOF en dan zelf verkopen? Waarom zou dat wel lukken en vanuit de VOF niet?
 14. Net voor de crisis begon een nieuwe printer besteld, hoop dat ik daar straks nog werk voor heb. Inmiddels zijn alle opdrachten voor Koningsdag en bevrijdingsdag afgezegd. Voordeel is dat ik rustig tijd kan nemen om de printer goed te leren kennen. Gelukkig is de verplichte AOV en pensioendeelname voor ZZP-ers nog niet ingevoerd, anders zat nu iedereen in de problemen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept