Ga naar inhoud

DaMedia

Legend
 • Aantal berichten

  556
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

19

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  anders
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  46-50
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  DaMedia
 • Adres
  Schippersstraat 16, Veendam, 9641HT, Nederland
 • Telefoonnummer
  0598-625843
 • Websiteadres
 1. DaMedia

  DaMedia

 2. Volgende keer incasso overslaan en direct naar de deurwaarder. Heeft iets meer effect. deurwaarder kan meer doen dan incassobureau. In dit geval dus inderdaad naar de deurwaarder.
 3. Er komen caravans/vouwwagens met elektromotor op de markt, deze zorgen dus voor eigen aandrijving waardoor de auto ondersteunt wordt. Op die manier is ook met een elektrische auto een caravan/vouwwagen te trekken. Hoe snel de ontwikkeling gaat weet ik niet, volgend jaar of in 2020 zullen de eerste wel op de markt komen.
 4. Is het product niet direct in Amerika door te verkopen? Door jou of door je klant?
 5. DaMedia

  gratis CRM software

  Zie o.a. https://www.gratissoftware.nu/gratis-crm-software.php
 6. 10 jaar geleden wist je al dat de domeinnaam bezet was. Toen vond je het geen probleem omdat het in een andere branche werd gebruikt. Blijkbaar is de domeinnaam dus niet erg specifiek. 10 jaar geleden had je dus een meer specifieke domeinnaam moeten vastleggen. Maar dat kan uiteraard alsnog voor de .nl versie. Maak voor .nl een aparte website of link deze door naar de .com, zodat deze uniek is en een eigen mailadres met .nl heeft. Is vast goedkoper dan 9000 euro.
 7. Dan verkoop je dus je domeinnaam met privé mailadres aan een onbekende. De mail komt dan bij de koper op de server binnen. Die heeft dan toegang tot de privémail van de verkoper. Dat zou ik dus nooit doen. Of compleet afstand doen of niet. Ik heb ook een website met privémailadressen van 4 personen. Ooit een bod op de domeinnaam gehad. Maar de mailadressen zijn al erg lang in gebruik en wereldwijd bekend dat wijzigen bijna niet te doen was. Uiteindelijk dus niet doorgegaan, ondanks een leuk bod.
 8. Andere optie is om gewoon minder werk aan te nemen. Gevolg is minder drukte, dus meer tijd voor gezin, beter voor de gezondheid en de te betalen belasting neemt vanzelf af zonder moeilijke constructies. Lijkt me een win-win-situatie.
 9. Klopt, failliet verklaard. Maar er zijn wel 20 geïnteresseerde partijen, een doorstart is dus zeker mogelijk. Winkel blijft open, ontslagen personeel werkt door.
 10. DaMedia

  6% BTW op nieuwe fiets zakelijk gebruik?

  Voor het gratis servicepakket betaal je dus 214 euro? Wat is er dan gratis? Blijft nog steeds de vraag openstaan: wat staat er op de factuur?
 11. DaMedia

  Cycle counting

  Sluit een cycle counting een algehele eindejaarsinventarisatie aan het eind van het jaar uit? Ik neem aan dat je de eindejaarsstatus van de voorraad nodig hebt voor de boekhouding. Als je de eindejaarsinventarisatie van eind 2017 hebt en je legt je aankopen en verkopen daar over heen, dan weet je toch ook wat de voorraad is? En dat is actueel op elk moment van de dag.
 12. En dan nog alle briefpapier en factuurpakketten die weer aangepast moeten worden. Ze kunnen beter het BSN nummer als BTW-nummer houden en de persoon een nieuw BSN-nummer geven. Dan liggen de kosten niet bij de ondernemers.
 13. DaMedia

  Switchen van Windows naar Mac voor loonheffingen

  Je kunt ook een windowssimulator installeren op de mac, dan kun je het programma gewoon onder windows draaien. :-)
 14. DaMedia

  Switchen van Windows naar Mac voor loonheffingen

  Je kunt ook een windowssimulator installeren op de mac, dan kun je het programma gewoon onder windows draaien.
 15. DaMedia

  Switchen van Windows naar Mac voor loonheffingen

  Door vanuit het windowsprogramma de gegevens te exporteren en in het macprogramma weer te importeren? Maar je informatie is zo summier dat er weinig over te zeggen valt.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké