Jump to content

F77

Senior
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondersteunende organ
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Nijmegen
 1. Ja, dat komt wel goed hoor. Ik was alleen benieuwd of er andere mogelijkheden waren. Weet iemand trouwens hoe je bij de rabobank kan zien waar de kosten die zij in rekening brengen te zien zijn, gespecificeerd?
 2. nee, afspraak is dat we het gewoon op zijn iban overschrijven. Bedragen en aantallen is nog lastig in te voorspellen, maar ik gok op 1 of 2 betalingen per maand van pakweg 1000 tot 2000 euro per keer.
 3. Helaas wil mijn ontvanger dit niet. Ik ben de enige klant buiten de UK, ik ben er blij mee, maar we hebben wel afgesproken dat ik dus alle kosten op me neem. Vind ik niet erg, maar nu nog zoeken hoe ik dit het beste en goedkoopste kan doen...
 4. mijn ontvanger heeft als eis dat ik alle kosten op me neem, en dat we dus niet gaan delen. Een andere bank is hiervoor dus geen alternatief begrijp ik, maar er zijn ook andere partijen die dit kunnen verzorgen toch? Ik heb contact gehad met de Nederlandsche Betaal- en Wisselmaatschappij, maar toen in de mailwisseling bleek dat het om een paar duizend euro per keer gaat ben ik niet meer interessant voor ze denk ik, want er wordt niet meer gereageerd. Ik heb smartcurrency.com en transferwise.com gevonden, maar ik hoor liever wat ervaringen voordat ik eraan begin....
 5. Nou, ik kreeg van de ontvanger al een bericht dat zij 7 pond aan kosten moesten betalen. Terwijl zij ontvangen. Wat ik zelf kwijt was aan de overboeking weet ik niet, is niet makkelijk op te zoeken volgens mij, maar er zijn andere mogelijkheden volgens mij. Ben benieuwd naar tips en ervaringen!
 6. Ik heb een leverancier in Engeland aan wie ik zijn facturen met bedragen in ponden ontvangen. Ik zit bij Rabobank en kan die ook prima aan hem betalen. Alleen loop ik tegen het volgende aan: - ik moet/wil de volledige kosten op me nemen, dat is niet mogelijk, bij rabo kan bij betaling in ponden/engeland alleen meer de kosten gedeeld worden. - volgens mij betaal ik behoorlijk wat kosten voor de transactie. Er zijn ook andere diensten waarbij ik dat kan regelen. Heeft iemand advies voor mij waar ik het voordeliger kan overmaken en waarbij ik zelf de volledige kosten draag?
 7. Heb de knoop doorgehakt en aangemeld bij Webshop Keurmerk!
 8. Bij Thuiswinkel en Qshops wordt je website eerst gescreend, Bij Webshop Keurmerk is dat ook zo. Ik las laatst een artikel van een paar jaar geleden van Radar of Kassa ofzo. Die hadden een fake webshop opgezet en die kregen geen keurmerk van deze partijen, maar wel van een x-aantal andere partijen die dus helemaal niets checkten....
 9. Dank voor de reacties. Ik ben zelf ook overtuigd van de waarde van een keurmerk, alleen is het nu nog de vraag welke. Ward, Webwinkelkeur heb ik ook gezien, die zijn ook goedkoop. Echter, niet erkend door Consumentenautoriteit (de andere 3 genoemde in deze discussie wel). Wat betreft de reviews, dat doen ze inderdaad, maar deze reviews worden niet door Google opgenomen. Iemand ervaringen met Qshops en/of Webshop Keurmerk? Zijn er behoudens de prijs verschillen?
 10. Klopt, ik weet welke je bedoelt, de marktleider en dat is echt belachelijk inderdaad!
 11. Dat is natuurlijk ook een optie! Maar, denk je niet dat het erkoopbevorderend werkt?
 12. Voor mijn webshops zit ik te twijfelen tussen 2 keurmerken: Qshops of Webshop Keurmerk. Wat zijn jullie ervaringen? Prijsverschil is behoorlijk, maar kan niet kiezen.... Thuiswinkel vind ik in deze fase van mijn shops te duur, zeker met meer shops. Qshops en Webshop Keurmerk zijn ook erkend door Consuwijzer. Webwinkel Keurmerk is veel goedkoper, maar niet erkend en valt om die reden af bij me.
 13. :) het is niet de letter X, het was puur als voorbeeld bedoelt. Ik begin nu wel weer te twijfelen wat te doen...
 14. X staat in dit geval echt voor één letter!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept