Jump to content

Edo van Santen

Legend
 • Content Count

  2,642
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

98

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketing
  expert advies
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.edovansanten.nl

Company info

 • Location
  Nederland
 • Phone number
  0610960909
 • Branch
  Communicatie & marketing
 • Branch 2
  Media & (vak)informatie
 • Website address

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  "Your Future Starts Here, Today"
 • My opinion about innovation
  Doen!
 1. Ga niet zelf lopen prutsen. je bent intussen oud en wijs genoeg om te weten dat voor dit soort beslissingen het heel verstandig is met een professioneel fiscaal adviseur om de tafel te gaan zitten. Succes!
 2. Blijft vermakelijk. Remember, het is amusement. Due diligence naderhand, en de helft van de toezeggingen valt af.
 3. een beetje doorzetten mag wel als je ondernemer bent. hoef je echt geen boekhouder voor in te huren. voor een eenmanszaak zijn de balans en resultatenrekening uit je boekhoudpakket te halen. als je dat zorgvuldig invult, krijg je hooguit 1 euro verschil doordat je moet afronden. aanpassen en klaar. voor 99% van de eenmanszaken is het niet ingewikkelder dan dat. Succes!
 4. je kunt de back-end van je bank hosten bij Ohpen , een complete oplossing én nederlands!
 5. Laten we eens opnieuw beginnen, ik denk dat de verwarring mede door de vraagstelling komt. 1. waarom zou je een pand willen kopen ipv huren? 2. vertel nog eens uitgebreid hoe jouw businessmodel en investeringsbehoefte er uit ziet. 3. op welke wijze weten jouw potentiële klanten wat je te bieden hebt en komen ze bij jou? Ik heb een aantal zeer succesvolle 18/19-jarigen gezien, die het echt voor elkaar hebben gekregen. Wie weet bej jij daar ook één van. Maar dan willen we wel wat volwassen antwoorden....
 6. Arjen, de bank zal naar de volgende aspecten kijken: 1. onderpand waarde van het pand; 2. jouw businessplan; 3. hoeveel eigen geld steek jij er in? 4. hoe ziet de markt van detailers er uit en hoe verhoudt jou plan zich daar toe? 5. jouw kennis en ervaring. Ik vrees voor jou dat dit, zeker in deze coronatijd, een kansloze zaak zal zijn.
 7. ik denk dat je je beter kunt richten op het zoeken van iemand die de commerciële kant uitbouwt en (op termijn) aandeelhouder kan worden. Wellicht zoeken via een executive search buro, zoals https://www.haselhoff.nl/ (ervaring mee) . Google maar even op "executive search", en kijk welk buro bij jou past. Succes!
 8. wellicht zijn er 2e-hands productiemiddelen te vinden? Maakt de berekeningen heel anders...
 9. Joost, de 4K verlies ontstaat bij liquidatie, dus is nog niet eerder geboekt.
 10. Joost, de deelneming is minder waard geworden, dus dat moet zichtbaar zijn in de V&W van de holding, dat noem je "resultaat deelneming"
 11. Het is nu ruim 40 jaar geleden dat ik mijn praktijkdiploma boekhouden heb gehaald, maar sommige kennis wordt wat roestig... de situatie: holding bv met dochter bv in fiscale eenheid. balans holding: (onder andere) deelneming 4K debet intercompany 4K credit balans deelneming intercompany 4K debet aandelenkapitaal 18K credit reserves -14K credit de deelneming gaat in liquidatie wegens gebrek aan baten. de boekingen die ik zou maken: dochter: reserves 4K debet intercompany 4K credit holding: i
 12. Check Robert Benninga van www.mindpower.nl en vooral www.couplepower.nl . Succes!
 13. 3 factoren: omzetsnelheid, marge en klanttrekkers. die bepalen de aantrekkelijkheid voor een retailer
 14. Een nette e-mail met daarin een schitterende en complete PDF. De aanvrager zal deze informatie binnen het bedrijf moeten delen met anderen, dus zorg er voor dat de PDF er top uitziet. Succes!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept