Ga naar inhoud

Edo van Santen

Legend
 • Aantal berichten

  2596
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

83

Over Edo van Santen

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  51 >
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  commercie en marketing
  expert advies
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  www.edovansanten.nl

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  Edo van Santen.nl
 • Adres
  Zandheuvel 52-B, Oosterhout, 4901HW, Nederland
 • Telefoonnummer
  0610960909
 • Branche
  Communicatie & marketing
 • Branche 2
  Media & (vak)informatie
 • Websiteadres

Visie op

 • Mijn mening over ondernemerschap
  "Your Future Starts Here, Today"
 • Mijn mening over innovatie
  Doen!
 1. Er is maar 1 echte oplossing: Neem onmiddelijk een advocaat in de hand. Zo te lezen zijn de belangen te groot om zelf te gaan prutsen. Succes!
 2. Edo van Santen

  Als ondernemer To the next level: problemen, uitdagingen en overwegingen

  Zo te lezen heb je de zaken intussen goed op orde. Toch wil ik je het volgende meegeven. Je focust nu erg op OMZET, waardoor je tegen grenzen oploopt, zoals werkkapitaal, werkruimte, transport, handling, tijd. Kan je je niet beter op WINST focussen? Liever 170 producten met hoge winstmarge dan 17.000 producten met lage marge. Je verdient meer, en je houdt meer tijd/geld/... over.
 3. Edo van Santen

  Bedrijfsovername als werknemer

  Ik zou verwachten, gegeven de leeftijd van de verkoper, dat een buy-in gedurende 10 jaar een betere optie is. Hiermee verdien je dan elk jaar een percentage van de aandelen, en hij kan uiteindelijk met pensioen. Nu krijg ik meer het gevoel dat hij die 55K hard nodig heeft. Zoek een business coach, goede boekhouder en fiscalist en praat alle scenario's goed door. Dan kan je zelf een voorstel doen op jouw voorwaarden. Niet zelf gaan prutsen, haal er ervaring bij. Succes!
 4. Allemaal negatieve energie. Terugstorten, niet meer aan denken en je lekker op fijne klanten richten.
 5. Edo van Santen

  Edo van Santen

 6. Edo van Santen

  2doc "Schone schijn"

  Ik vond het een mooie documentaire. Beklemmend. Maar inderdaad een combinatie van doorzettersmentaliteit en volledig gebrek aan realiteitszin. Dat is wat 10 jaar ellende met je doet. Je kunt niet meer helder denken en er is geen uitweg meer. Ik heb ooit zoiets meegemaakt en gelukkig op tijd de bakens kunnen verzetten. Dan blijkt de waarde van je echtgenote als sparringpartner. Deze ondernemer heeft gewoon te vol ingezet op gefinancierd onroerend goed, waar in de bankencrisis als zijn vastgoed onder water kwam. je kunt dan niets meer doen, de afdeling Bijzonder Beheer van de bank bepaalt dan je agenda. Wat ik niet snap is dat hij zijn OG niet in een BV heeft gestopt, dan waren de gevolgen beter te overzien geweest. Anyway, leerzaam.
 7. Eerste indruk, mooi! Wel heel veel onnodige ruimte in de header, die zou ik kleiner maken. Bugje? Ik kan mijn "scherm-titel" nergens aanpassen. Of ik kan het niet vinden....
 8. Eens. Ga niet verder zelf lopen prutsen, maar haal er snel professionele hulp bij. Don't be "Pennywise, Pound Foolish"!
 9. Complimenten aan Mikky en het Ministerie van Economische Zaken/RVO. 16 jaar lang een forum in de lucht houden gaat niet vanzelf. Ben benieuwd, op naar de volgende 16 jaar!
 10. Edo van Santen

  Gedeeltelijke overname onafgemaakte app

  Als je een sluitend verdienmodel, moet de financiering toch niet zo'n probleem zijn lijkt me. Leg eens uit, hoe gaan jullie geld verdienen? Waarom zou een klant jullie app willen gebruiken/kopen? PS al eens bij AppMachine gekeken? Daarmee kan je echt heel veel....
 11. samenwerking met een van de uitgevers die lesmethoden en boeken uitgeven? ook nodig/handig voor de marketing en distributie, zij hebben de kanalen.
 12. Volgens mij is dit een bericht aan alle reageerders in dit draadje... ;-)
 13. Ik zou me vooral richten op de zaken waar jij enthousiast of gefrustreerd over bent, en daar een product/dienst bij verzinnen. Niemand weet hoe de wereld er over 10 jaar uit ziet. Je kunt m.i. 10 leuke jaren beleven als je iets doet waar je energie van krijgt. Lastig he? Geef ons eens wat meer achtergrond over je opleiding, hobbies, en dingen waar jij je druk over maakt...
 14. Edo van Santen

  ontbinden koop bij kwijtgeraakt pakket

  Uit ervaring weet ik, dat pakketten uit NL naar DU vaak lang onderweg zijn. Daarnaast weet ik, dat vrijwel elke duitser een rechtsbijstandverzekering heeft, en die laagdrempelig en veel gebruikt. De kans is dus groot, dat je in een juridisch steekspel terechtkomt. Om e.e.a. te vermijden, adviseer ik je om de klant gelijk te geven, de koop te ontbinden en het geld terug te storten. Mocht het pakket alsnog bezorgd worden, kan de klant alsnog betalen. Weet, een goede reputatie bouw je langzaam op, maar een slechte reputatie kan snel komen.
 15. Het blijft verbazingwekkend wat voor negatieve business modellen er ontwikkeld worden. Zieke geesten. Je kunt veel beter een positief gericht business model hanteren, zodat je klanten je factuur met een big smile betalen.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké