Jump to content

Edo van Santen

Legend
 • Content Count

  2,639
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

97

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketing
  expert advies
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.edovansanten.nl

Company info

 • Location
  Nederland
 • Phone number
  0610960909
 • Branch
  Communicatie & marketing
 • Branch 2
  Media & (vak)informatie
 • Website address

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  "Your Future Starts Here, Today"
 • My opinion about innovation
  Doen!
 1. je kunt de back-end van je bank hosten bij Ohpen , een complete oplossing én nederlands!
 2. Laten we eens opnieuw beginnen, ik denk dat de verwarring mede door de vraagstelling komt. 1. waarom zou je een pand willen kopen ipv huren? 2. vertel nog eens uitgebreid hoe jouw businessmodel en investeringsbehoefte er uit ziet. 3. op welke wijze weten jouw potentiële klanten wat je te bieden hebt en komen ze bij jou? Ik heb een aantal zeer succesvolle 18/19-jarigen gezien, die het echt voor elkaar hebben gekregen. Wie weet bej jij daar ook één van. Maar dan willen we wel wat volwassen antwoorden....
 3. Arjen, de bank zal naar de volgende aspecten kijken: 1. onderpand waarde van het pand; 2. jouw businessplan; 3. hoeveel eigen geld steek jij er in? 4. hoe ziet de markt van detailers er uit en hoe verhoudt jou plan zich daar toe? 5. jouw kennis en ervaring. Ik vrees voor jou dat dit, zeker in deze coronatijd, een kansloze zaak zal zijn.
 4. ik denk dat je je beter kunt richten op het zoeken van iemand die de commerciële kant uitbouwt en (op termijn) aandeelhouder kan worden. Wellicht zoeken via een executive search buro, zoals https://www.haselhoff.nl/ (ervaring mee) . Google maar even op "executive search", en kijk welk buro bij jou past. Succes!
 5. wellicht zijn er 2e-hands productiemiddelen te vinden? Maakt de berekeningen heel anders...
 6. Joost, de 4K verlies ontstaat bij liquidatie, dus is nog niet eerder geboekt.
 7. Joost, de deelneming is minder waard geworden, dus dat moet zichtbaar zijn in de V&W van de holding, dat noem je "resultaat deelneming"
 8. Het is nu ruim 40 jaar geleden dat ik mijn praktijkdiploma boekhouden heb gehaald, maar sommige kennis wordt wat roestig... de situatie: holding bv met dochter bv in fiscale eenheid. balans holding: (onder andere) deelneming 4K debet intercompany 4K credit balans deelneming intercompany 4K debet aandelenkapitaal 18K credit reserves -14K credit de deelneming gaat in liquidatie wegens gebrek aan baten. de boekingen die ik zou maken: dochter: reserves 4K debet intercompany 4K credit holding: i
 9. Check Robert Benninga van www.mindpower.nl en vooral www.couplepower.nl . Succes!
 10. 3 factoren: omzetsnelheid, marge en klanttrekkers. die bepalen de aantrekkelijkheid voor een retailer
 11. Een nette e-mail met daarin een schitterende en complete PDF. De aanvrager zal deze informatie binnen het bedrijf moeten delen met anderen, dus zorg er voor dat de PDF er top uitziet. Succes!
 12. Google even op George Ammerlaan, hij is voorzitter van de Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland. Wellicht heeft George ingangen voor jou.
 13. een succesvol bedrijf is 1% inspiratie en 99% transpiratie. het gaat dus niet vanzelf.... waarom probeer je niet een 100-tal potjes te maken en die in lokale winkels weg te zetten? je kunt die potjes wellicht bij de Makro of Sligro kopen. kleinschalig beginnen en zelf langs de winkels gaan. je krijgt dan 9 keer nee en 1 keer ja. dat is een begin. zo kan je je afzet gestaag uitbouwen zonder grote investeringen. bijkomend voordeel, je krijgt echte feedback van je potentiële klanten. de grote valkuil is dat je vanuit je product en productie denkt. maar de echte uitdaging zit in je d
 14. Met alle respect, 2 uur productietijd per video is echt wel heel weinig. M.i. ben je die tijd al bezig met afstemmen met opdrachtgever. Dan plannen, opnemen en 1e montage. renderen en uploaden. Dan 1e viewing door klant, vaak willen er meerdere mensen meekijken, dus reken op 2 correctierondes. Ik denk dat je beter 8 uur per video kunt rekeken, dan verdien je nog wat. Je behoudt het auteursrecht op de video en levert het niet-overdraagbare exclusieve gebruiksrecht aan de klant. maak het niet ingewikkelder dan dat. keep it simple!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept