Jump to content

lubbe

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent activities

  1. nee, ik wil alle produkten en evt. diensten helpen om hier in Spanje succesvol aan de man te brengen. Het idee is niet alleen statische help( instanties, juridisch adivies) maar meer gericht op de eerste fase van het aanbieden van producten/diensten in een ander land. Ik wil de eerste stap afhankelijk van het verkoopkanaal ook de eerste contacten met of franchise of met distributeuren of evt klanten(kleine groep) gaan maken. Ik wil het voordeel uitbuiten van dat ik hier al in Spanje woon, de taal beheers, weet welke wegen er moet worden bewandelt, de sectoren kan bestuderen en een eerste ken
  2. beste ondernemers, Ik zou graag willen weten hoe en waar ik meer info kan vinden ( naast de Kamer van Koophandel, en consulaat) in bedrijven die evt. geïnterreseerd zijn in het uitbreiden in het buitenland (in mijn geval Spanje, Barcelona). Ik zoek forums en/of web-sides etc. Ik ben zelf een autonoom die product/marktonderzoeken en de juiste verkoopkanalen voor bedrijven hier in Barcelona wil verrichten, ben nu bezig met een tweetal producten maar wil dit graag uitbreiden. ¿Wie kan me helpen?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept