Jump to content

LittleBit

Legend
 • Content Count

  476
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Address
  Belder 36, Roosendaal, 4704RK, Netherlands
 • First name
  Ad
 • Last name
  van den Broek
 • Company or organization name
  CER Products bv
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.ngn.nl
  www.kvk.

Company info

 1. Klopt maar dat is op school ook zo ;-) we gebruiken dictee om de taal te testen en sommen om het rekenen te testen en die resultaten voegen we samen voor ons rapport. * Analytics * Search Console * Screaming Frog * SEOmonitor * Positionly * Majestic * Semrush Dank voor je suggesties.
 2. Een andere suggestie: WebCijfers.nl
 3. Klopt, jullie (LeGuido en WebwinkelMeerwaarde) hebben gelijk. Tegelijkertijd heb je dat ook met het schoolrapport Aspecten zoals Hoe iemand functioneert en zich inzet zijn lastig in een getal weer te geven. Tegelijkertijd trachten we toch zoveel mogelijk in cijfers weer te geven. En voor een bedrijf geldt dat ook, Zo geeft de Jumbo ons een ander gevoel dan Tata Steel, en toch zijn er mensen die zo'n bedrijf graag beoordelen via balans-cijfers. Daarbij... de hier genoemde aspecten > leest het fijn, kan ik snel de informatie vinden die ik zoek.. zorgen vaak voor vage discussies met collega's of externe dienstverleners. Graag zou ik voor een website, welke een rapport heeft van gemiddeld 5.5 met aantoonbaar zwakke punten een budget reserveren voor verbeteringen en na afloop van dat verbetertraject dan meten dat de website 7,8 scoort. Zoiets dus.. Mijn vraag is dan eigenlijk... als we snappen/accepteren dat er belangrijke aspecten van een website zijn die we nog niet in een rapport kunnen meenemen, wat zou dan de beste website rapport generator vandaag zijn ?
 4. > Wil je dit (verder) gaan ontwikkelen? Nee > Of ben je op zoek naar iemand die dit doet? Ja, ik zoek een organisatie die dit op internet gratis aanbied. > Wij leveren dit soort rapportages aan webwinkels, Waarom bied je die checks (ik neem aan dat het automatische checks zijn) dan niet gratis online aan ? en dan kun je vervolgens aanvullend betaalde diensten aanbieden om het rapport te verbeteren...
 5. Op http://www.websiteoutlook.com/ probeert men zoiets en voor HL krijg je dan dit.. http://higherlevel.nl.websiteoutlook.com/
 6. Op HL wordt vaak gevraagd.... Wat vind je van mijn website ? Als je wilt weten hoe een kind het op school doet, dan vraag je naar een rapport. Het rapport geeft een 10-tal beoordelingen van verschillende facetten en elke beoordeling heeft een cijfer. Daarnaast bevat het rapport soms enkele kanttekeningen/opmerkingen. Met een rapport weet de betrokkene waar extra aandacht vereist is en met een volgend rapport is dan te zien wat de ontwikkeling is. En zoiets moet volgens mij ook te doen zijn voor een website. Dan denk ik dus: A) Wat moet er op het Website Rapport komen ? Even wat ruwe kronkels: * vindbaarheid (waaronder Page Authority en Domain Authority) * website techniek (waaronder Meta tags; Titel; Omschrijving; Sleutelwoorden) * Content; open weblinks; percentage recent content * bruikbaarheid op smartphone * Bezoek; classificatie obv unieke bezoekers per dag * SEO * Formaliteiten (Adres, KvK-info; voorwaarden etc) * Google Page Rank * Site security * Site responsetime, speed * Site User Experience, navigation, UI Wie heeft suggestie’s wat wel/niet thuishoort op een website-rapport ? B) Maar nog interessanter wordt het om te kijken hoe we zo’n website rapport snel/simpel van een site zouden kunnen maken. Ik kom dan tegen: https://www.marketgoo.com http://www.w3snoop.com/ Iemand ervaring en een goede suggestie voor een website rapport generator ?
 7. Dat is bij de gratis versie van Bubble zo. Als je een abo neemt kun je ook private app's maken. zie https://bubble.is/pricing
 8. > Best indrukwekkend. Heb het even geprobeerd, en het werkt echt. Ja, leuk he. En voor de duidelijkheid... die NotRealTwitter-app is gemaakt met de tool https://bubble.is/ > Ik zou dit soort producten zeker aanraden, om een snel prototype te maken Helemaal eens ! Een ondernemer met een app idee kan met dergelijke tools nu snel een prototype maken, en een week later al met launching customers praten of met dit als basis een offerte aan een app-expert vragen. Tijd om zelf eens met Bubble te gaan spelen...
 9. @Peter en @Hans, Ja, wellicht was mijn vraag te technisch en moet ik er nog aan wennen dat Innovatie niet meer in de schijnwerpers staat op het HL-forum...
 10. Als mijn info klopt, is 20% van de gekochte smartphones momenteel iOS en 75% Android. (de marktsituatie inzake 'installed base' kan desondanks anders zijn) Maar het zou best kunnen dat Android-mensen meer app's installeren (meer Android dan iOS-apps zijn gratis volgens mij) maar het zou ook kunnen dat Apple gebruikers veel ondernemender en innovatiever zijn, zodat er -ondanks het kleinere marktaandeel- meer iOS app's gebruikt worden dan Android. En tja.... tenslotte kan het ook zo zijn dat senioren geen app's gebruiken, mensen op midelbare leeftijd vooral Android en jongeren vooral iOS gebruiken. En gebruiken vrouwen net zo veel app's als mannen ? En wellicht dat app-gebruikers vooral in A'dam(media-stad) en Ehvn(techniek-stad) wonen en dat Zeeland of Friesland amper app-gebruikers herbergen. Kortom.... We weten dus eigenlijk weinig over app gebruik(ers). En die info is wel wenselijk voor het inschatten van de app-potentie in de marketingmix. Wie heeft momenteel een app online staan en wilt (iets van) zijn gebruikersinfo hier delen, zodat we een beter beeld kunnen krijgen van Wie de app-gebruiker eigenlijk is ?
 11. Nog even een aanvulling want enkele recente reacties hier heb ik niet als prettig ervaren. Mijn topic-vraag gaat over 'HOE app's bouwen' en de zoektocht naar ervaring/tips inzake de app-building tools. Dat beschouw ik zelf als een stukje innovatie. Maar dit forum is de Innovatie-aandacht kwijt geraakt. In andere threads wordt dat betreurd. Maar hier wordt dat helaas niet (h)erkend. Daarbij doe ik mn best om focus te houden op mijn specifieke vraag. En dat wordt blijkbaar als onprettig ervaren, notabene door ervaren HL-leden. Tegelijkertijd klaagde recent een HL-lid in de thread https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=40;action=display;threadid=60189 dat de topics niet bondig worden besproken. Dus wat willen we nu op dit forum ? Duidelijke vragen met focus en bondige reacties ? of brede discussies ?
 12. Klopt, die vraag stel ik me ook .... maar om het topic z'n focus te laten behouden, past die vraag -voor mij- niet binnen deze thread. Sorry, maar zo ervaar ik dat. Maar het staat anderen natuurlijk vrij om daarover zelf een eigen topic te starten.
 13. Klopt ja, mijn vraag betrof ervaringen/tips inzake gebruik app-building tools voor ondernemers... en dat wil ik dan ook idd graag horen ;-) Klopt ook ja, die vraag is -wat mij betreft- in deze thread off-topic....
 14. Er zijn hier mensen die niet willen dat ondernemers app's gaan bouwen maar die vinden dat je dat moet overlaten aan experts. Echter... de wereld verandert... Ja, de tech-experts moeten bezig zijn met HTML5, Java, JS en IDE's. Maar ondernemers moeten bezig zijn met kansen en soms passen app's daar goed bij. En vandaag kun je simpele app's maken ZONDER code. De website http://notrealtwitter.com is bv gemaakt zonder code-kennis. En hij werkt echt ! Enkele App-Build-tools die we in deze thread eerder ontdekten (zoals de gratis appmakr.com en appinventor) zijn prima tools om een app (prototype of nul-version) te maken ZONDER code-kennis, zodat je enerzijds zonder grote inspanningen al met potentiele klanten kunt praten en anderzijds aan webbouwers kunt laten zien wat je zoekt. En ja... "If your are not embarrassed about the first version of your product, then you have launched it too late" zei mr Reid Hoffman ooit dus in de volgende versie van de app mogen techneuten eea bijschaven.
 15. @ Kees.... Je reactie verdient een 'Reus'-vermelding, maar ik zie dat je nog te weinig berichten hebt om daarvoor in aanmerking te komen... komt binnenkort vast wel goed.. ;-)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept