Jump to content

maniacer

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Vision

 • I'm looking for people who
  Mij kunnen helpen aan leveranciers om grote partijen merkkleding in te kunnen kopen tegen dumpprijzen, de kleding mag overjarig, een foutje hebben of B-keuze zijn.
 1. Ondertussen zijn we aan het kijken voor een geschikte locatie om ons te kunnen vestigen. Het liefst een pand van minimaal 500 m2 waarschijnlijk ergens buiten de randstad(jndustrieterrein). Het is erg lastig om in dit stadium al naar een locatie uit te kijken aangezien we nog niet weten welke merken onze beperkingen kunnen gaan opleggen wb de locatie. De merken die we binnen hebben stellen nog geen keiharde eisen echter verwacht ik deze wel van andere merken..... Locatie wordt mijn inziens een lastig verhaal?!
 2. Update: Onlangs zijn we 3 dagen naar Italië geweest om "out of the blue" interessante partijen te benaderen. Kort gezegd was het een lastige opgave om zomaar ergens binnen te vallen en een gesprek te krijgen. We hebben wel een aantal gesprekken gevoerd maar dit heeft niet echt resultaat opgeleverd. Ik denk ook dat we achteraf niet de juiste mensen aan de tafel hadden. Een aantal keer hebben we dus de deksel op de neus gekregen maar goed dat hoort er ook bij. Positief gezien denk ik dat we hier alleen maar van leren en we zijn wat dat betreft weer een ervaring rijker. We geven zeker niet op want half mei gaan we weer terug om wederom dezelfde partijen te benaderen, alleen gaan we dan wat beter voorbereid. We willen het liefst voor die tijd telefonisch afspraken met ze hebben ingepland. Goed, de komende tijd zal dus in het teken staan van veel bellen, juiste namen vinden, afspraken plannen etc. Half mei gaan we dan weer vol goede moed naar Italië om hopelijk betere resultaten te boeken….. We’ll keep in touch!
 3. Voorop gesteld, gefeliciteerd met de contacten. Zo zie je maar weer dat je niet met geld hoeft te smijten om contacten te kopen. Ik waardeer erg jullie inzet om verder te zoeken. Persoonlijk heb ik bewust niet gerageerd omdat ikzelf de contacten minder goed heb behandeld. (eerlijk hé) Dit kwam echter ook door mijn toenmalig compagnon, en het laten produceren (door hem) van fake. Als ik nog oude contacten in een boekje tegenkom zal ik ze je mailen. Kosteloos. Niet mijn naam noemen dan. Leuk dat je toch nog even reageerd en ik moet zeggen dat ik je openheid waardeer. We zijn momenteel druk bezig om partijen te benaderen en afspraken te maken. Dit is inderdaad de juiste manier en we merken dat dit vruchten gaat afwerpen. Mocht je het boekje nog vinden dan wil ik je bij voorbaat daar al erg voor bedanken, top! Uiteraard zal ik naam en toenaam achter wegen laten en de gevens confidentieel gebruiken.
 4. Ik zal proberen mits de tijd het toelaat om hier zo nu en dan even een update te plaatsen, wel zo leuk.
 5. Allen, Dacht dat het wel leuk was om even een kleine update neer te zetten. Afgelopen weekend een gesprek gehad met een groot merk en ook hier hebben we gelukkig succes gehad. We hebben dus tot zover nu 2 bekende merken binnen.....up we go! Tot zover... Maniacer
 6. Beste Rein, Bedankt voor je tips. De komende tijd zullen we een aantal reisjes voorbereiden om net zoals je zegt richting Italië etc. af te reizen. De jongen waar jij het over hebt in Haarlem klinkt voor ons ook interessant. We zullen actie ondernemen om hem te benaderen om een aantal zaken te bespreken. Ik weet trouwens dat we lang niet de eerste zijn die hier mee beginnen maar toch weten dat we er iets van kunnen maken. Nogmaals dank, Maniacer
 7. Als jij nou een groot bedrag in partijenhandel wil investeren, moet je je echt een beetje in die markt verdiepen. En niet alleen brieven/emails versturen (dat is nou typisch iets wat studenten doen) maar derop af! Bellen, naar vestigingen, naar beurzen. Dat hele outlet-gebeuren, daar zijn trouwens stevige investeerders in actief die de zwakke plekken in de aanvoerketen kennen. Weet je zeker dat je daarmee kan concurreren? We zijn momenteel druk bezig om ons in de markt te verdiepen. Ik moet je gelijk geven dat brieven en e-mails niet tot nauwlijks effect hebben, dat zal onze aanpak ook niet zijn(uitgezonderingen daar gelaten). Wat betreft onze concurrentiepositie zijn we toch wel zeker. We kunnen voldoende investeren en omdat we ook werkzaam zijn in Spanje en Frankrijk denken we een goede uitgangspositie hebben.
 8. Hallo Extax, Dus jij denkt wel dat er mogelijkheden liggen om uiteindelijk de kleding die wij graag willen hebben te kunnen inkopen, mits de juiste overtuiging en drive uiteraard? Wij zijn op de hoogte dat dit lastig is maar gezien jou ervaring denk ik dat jij hier veel beter inzicht in kan geven.
 9. Beste TwaLevel, Ik zou inderdaad graag wat meer inzicht in die markt willen hebben. Het zou geweldig zijn als iemand mij daarbij zou kunnen helpen. Denk jij trouwens niet dat de merkleverancier in opspraak komt als ik grote partijen kleding bij wederverkopers vandaan haal?
 10. Hallo Rob, Ik ben nog niet de Nederlandse outletcentra ingelopen op de manier zoals jij die aangeeft, wellicht is dit een goede optie om te doen. Wel heb ik contact proberen op te nemen met een Jeans Factory bij mij in de buurt. Wij willen ongeveer hetzelfde concept gaan neerzetten dus het idee was om een aantal mogelijkheden met hen te bespreken. Helaas hebben wij het eerste contact per brief moeten doen en tot op heden hebben we nog niks gehoord.
 11. Beste GDT, Dank je wel voor jou nuttige reactie. Ik ben mij ook zeer zeker bewust van het feit dat wat ik hier vraag waarschijnlijk weinig zal opleveren. De markt waar wij ons op willen begeven is zoals jij al aangeeft zeer beschermd en het zal dan ook zeker niet makkelijk worden om hier tussen te komen. Ik mag ook eigenlijk niet verwachten dat er hier mensen zijn die ons contacten willen toespelen. Maar goed wij zijn zeer vastberaden om hier toch iets van te maken en het grote voordeel is wel dat wij over een redelijke grote zak met geld beschikken. Uit jou reactie maak ik op dat jij in deze business hebt gezeten. Zou jij gezien je ervaring nog op de volgende vraag willen of kunnen antwoorden. Denk jij dat er eventueel deals te maken zijn met ondernemers die wel al deze contacten hebben of hebben gehad(zoals jezellf bijv.)? Ik denk dan met name aan dat wij hulp krijgen in de vorm van contacten cq inkoopadressen en dat wij daar financieel iets tegen over stellen. Op deze manier zijn wij geholpen en kan de helper financieel profiteren zonder risico te hoeven lopen, win<-> win dus. Ik hoor het graag.
 12. Beste allemaal, Voordat ik begin wil ik even kwijt dat ik al geruime tijd op dit forum meelees en sinds vandaag lid ben geworden. Ik wil graag mijn waardering uitspreken over de manier waarop men elkaar helpt en de moeite die wordt genomen om te antwoorden echt top! Goed mijn vraag....Ik ben samen met 2 compagnons sinds een aantal jaren nationaal en internationaal werkzaam als zelfstandig handelsagent in decoratiematerialen. Nu hebben wij plannen om ons te richten op de kledingmarkt en dan met name in een outlet concept. Ik wil er wel even bij zeggen dat over een redelijk groot bedrag beschikken om te kunnen investeren. Wij willen graag zaken doen met de grote merken als Replay, Diesel, Gsus etc. Het is de bedoeling dat we van deze merken de B-keuzes, stocklots, kleding met kleine productiefouten etc. inkopen. Vervolgens willen wij deze kleding vanwege onze goede internationale relaties in 3 landen in outletstores verkopen. Wij zijn nu al een geruime tijd bezig om contacten te leggen met de merken die wij voor ogen hebben, dit gaat echter zeer moeizaam. Wij hebben op verschillende manieren(KvK etc.) contactgegevens verworven maar uiteindelijk kwamen we niet uit waar we wilden. Tot nu toe hebben we 1 groot Amerikaans merk binnen maar wat betreft de andere merken krijgen we moeilijk de juiste mensen te pakken. Ik ben bewust van het feit dat het verkrijgen van contacten voor velen een probleem is maar toch zou ik willen vragen of jullie nog goede tips hebben? Misschien is er hier iemand die een juiste ingang weet of is er iemand die ons een zet de goede richting op kan geven. Ik hoop dat er iemand is die enige hulp zou kunnen bieden. Groet, Maniacer
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept