Jump to content

widget

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  James
 • Company or organization name
  RC Media Services
 • Website address
 • How did you find us:
  anders
 • Skype

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Sprout

Company info

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  Gedachten bepalen wat je wilt aktie bepaald wat je krijgt.
 1. Heel veel mensen weten bv niet hoe je een embed code moet toevoegen, het voordeel van dit systeem is dat men simpelweg met 3 klikken de content kan toevoegen, zonder dat er gevraagd word om wat te kopieren. Een widget platform zoals widgetbox heeft het voordeel dat het een soort google voor widgets is, dit betekent dat er gericht naar jou content gezocht kan worden en dat het in de ''etalage komt''
 2. Ja dit klopt,het voordeel hiervan er geen rotzooi of spam widgets komen. Voeg je widget toe op b.v widgetbox dan duurt het ongeveer 24 uur, ook hier worden de widgets peroonlijk gecontroleerd. Eenmaal een goed reputatie, dan worden je widgets sneller beordeeld. Voor distrubtie van je widgets zou ik persoonlijk tussen Gigya of clearspring kiezen , dit zijn de 2 grootste spelers op de widget distributie markt, en ze gratis.
 3. Ondanks dat je op de NL markt gericht bent zou ik toch de widget(s) toevoegen op de grote widgetplatforms zoasl widgetbox, yourminis, clearspring etc. Omdat ik uit ervaring zie dat ook NL gebruikers hier veel gebruik van maken. Wil je je widgets toevoegen op Hyves dan kan je dit via deze url doen: http://www.hyves.nl/?module=widget&action=showWidgetSpecs De widget word persoonlijk beoordeeld en bij goed keuring geplaats, dit duurt zo'n 4 weken gemiddeld.
 4. Widgets zijn niet meer weg te denken ''banners zijn dood''. Aangezien de social sites harder groeien dan ooit van te voren zullen widgets een langere levensduur hebben dan bannners.
 5. Klopt widgets komen in diverse varianten, wij maken bv widgets die via het web te verspreiden zijn. De desktop widgets van bv Windows of Apple zijn bedoeld voor de desktop. Het woord widget is trouwens niet een officieel woord, het is gewoon ergens bedacht net als web2.
 6. Wij zijn er ook sinds 2 maanden mee bezig, ik moet zeggen dat dit project een zeer goede start heeft, vergleken met de '' normale websites'' die we eerst maakten. We zijn midddels door een groot bedrijf uit amerika benaderd, misschien dat er wat uit komt. Deze hadden ons benaderd nadat ze onze content hadden gespot ergens op het web. Deze content is ook verspreid door een andere personen die het op hun profiel hadden geplaats.
 7. Geen probleem, kan me voortstelln dat het als spam ovekwam:)
 8. Ja hoor graag, stel je hebt een online shop voor baby spullen. Dan kan je bv een widget laten maken zoals ''babyticker'' http://babystrology.com/tickers/ Deze widget o.a gebruikt worden door bv moeder 1 die het op een profile page plaatsen of een blog die ze bijhouden. Moeder 2 heeft ook een blog en vind dit een leuke content die zei ook op haar blog wil plaatses. In dit geval zal ze op de widget drukken en komt automatisch op de site terecht waardoor de baby shop al een potienele koper heeft op de site. koopt ze niks? geen probleem ze plaats de widget ook op haar blog omdat ze deze content ook wil hebben. Dit betekent toch weer gratis reklame. Vb heb ik op me blog geplaats:http://webgets.blogspot.com/2007/08/baby-pregnancy-ticker.html Met een goeie widget zal je snel een sneeuwbal effect creeren. Dit komt simpelweg omdat men dynamisch content kan plaatsen zonder of weinig kennis van scripten. Let op dit is goed voor de zoekmachines omdat je zo automatisch backlink krijgt.
 9. Volgens mij geef ik hier informatie weg waarvan 98% op dit forum niet weet dat het bestaat. Helaas word mij info zeer gewaardeerd op ander forums. hier dus niet! Spammen is voor mij niet nodig, aangezien ik gebruik van widgets maak word er reklame voor mij gemaakt..get the point? Deze info is belangerijk voor alle bedrijven die reklame maken of produkten verkopen op het internet. Waarom? omdat banners vereleden tijd worden en widgets een stuk dynamischer zijn en zich snel verspreiden via blogs en social sites. Voor de degene die meer info willen, google ''widgets'' of pm me voor het geval ik het spamhoekje word gedouwd.
 10. Vraag in je omgeving of mensen die je van bv een paardeclub kent om daar lid te worden, niemand zal op een leeg forum posten, maar heb geduld en probeer het eerst met mond tot mond marketing.
 11. Widgets Wat hebben Google, Nokia, Yahoo, MySpace, Microsoft en Netvibes met elkaar te maken? Naast het feit dat het allemaal succesvolle bedrijven zijn, hebben ze ook op één of andere manier te maken met een nieuw marketingfenomeen: widgets. Wat is een widget? Een widget is een fancy woordje voor een mini-internetapplicatie die door een 3e partij word aangeboden. Een Widget kan makkelijke manier in een internetpagina geïntegreerd kan worden. Dit kan door een code ( vaak HTML of Java) die vrijgegeven word. Waar worden widgets gebruikt? Er zijn veel pagina’s die door de gebruiker zelf tot op een zekere hoogte kunnen worden aangepast, zelfs zo ver dat je zelf stukjes HTML code kan plaatsen. Sociale netwerken De profielenpagina’s van bekende sociale netwerken als MySpace, Facebook, Piczo, Xanga I Live Spaces, Bebo et. zijn de primaire doelgroep voor de meeste bedrijven die widgets aanbieden. De grote vrijheid in het aanpassen van je profielpagina op deze sites heeft voor de popularisatie van widgets geleid Online startpagina’s Dat online startpagina’s zoals I Google, Microsoft als Yahoo hebben hiervoor een product, terwijl ook alternatieven als Netvibes en Pageflakes populair zijn. Ook deze startpagina’s worden gekenmerkt door een hoge aanpasbaarheid: vrijwel elk blokje kan worden ingevuld met content naar de keuze van de gebruiker. Het is duidelijk dat widgets hier het grootse aandeel in krijgen. Weblogs Zoals hierboven ook al aangetoond zijn ook weblogs uitstekend geschikt om widgets in te integreren. Het is zelfs zo dat vele online weblogdiensten zoals bijvoorbeeld SixApart , Blogger, Wordpress plugins aanbieden die het plaatsen van widgets nog meer vermakkelijken. Widget Marketing Widgets worden een belangrijk marketing middel voor bedrijven. Het is makkelijker om mensen beter aan een merk te kunnen binden, meer bezoekers binnen te halen en zelfs meer directe omzet te genereren: widget marketing wordt een belangrijke nieuwe online strategie.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept