Jump to content

DemDellie

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.evd.nl
  www.minb
 1. Bedankt voor je waardevolle informatie..Wat wel opvallend is is dat de luxe restaurants meer interesse in het verhaal hadden dan het product zelf..
 2. Olijfolie wat alle smaak verliest tijdens bakken/braden is geen goede olijfolie. Dit zijn meer gemixte soorten.
 3. Deze olie wordt voornamelijk gebruikt voor het dippen met brood en insalades. Je kan ook met deze olie koken (zuurgraad is erg laag). Het is maar net wat voor liefhebber je bent.
 4. Beste Edward, Daar heb ik nog niet aangedacht..Weer een ideetje erbij! Hartelijk bedankt!
 5. Beste Joost, Allereerst wil ik je bedanken voor je reactie! Ik snap wat je bedoeld wat betreft olie van 30 EUR met een nare smaak. Dat is dan wel teleurstellend als je zoiets aanschaft en dan de olie niet lekker vindt. Met kwaliteit bedoelde ik ook de smaak (zoete fruitige smaak met een hele lage zuurgraad). Ik vind je ideeen geweldig..Ook dit zal ik meenemen in mijn onderzoekje! Hartelijk bedankt Joost. PS: Ik weet je te vinden (voor een sample) als alles zo ver is ;)
 6. Bedankt voor je idee! Een beurs bezoeken lijkt me opzich een goed idee. Op zich zat ik er ook aan te denken om deze olie te verkopen aan consumenten.
 7. Beste highio, Deze olijfolie wil ik verpakken in 5 liter bottles. Ik weet dat Italianen, Grieken, Spanjaarden etc zelf contacten hebben met het land van herkomst ( de meeste dan!) dus die behoren niet tot mijn doelgroep. Aan particulieren verkopen leek mij ook een optie en deze te bottlen in flessen van 750ml. Wat bedoel je met het positioneren? Groetjes
 8. Beste Highio, Ik kom zelf uit het mediterrane gebied en ben geboren en getogen tussen de olijven en olijfolie dus dat moet lukken. Een klein flesje wordt gebruikt om te proeven. Om olijf olie te proeven heb je niet meer nodig. Harde argumenten heb ik ook zeker. Deze olijfolie wordt niet gemixt met andere soorten ( sommige producenten mixen het met witte olie!). Maar harde argumenten zijn bijna niet echt nodig als de echte kenner deze olijfolie proeft. Bedankt voor je reactie! Ik zal dit meenemen in mijn onderzoekje..
 9. Neem me niet kwalijk Frans... Ben erg enthausiast! Mijn excuses.
 10. Bedankt voor je reactie! Mijn doelgroep zijn vooral de wat duurdere restaurants. Italiaanse restaurants benaderen is een goed idee. Nogmaals bedankt
 11. Dag beste mensen, Ik ben in het bezit van hoge kwaliteit olijf olie (extra vierge). Aangezien ik eerlijk wil ondernemen en ook echt de kwaliteit wil leveren die echte olijfolie bevat lopen de kosten hoog op waardoor de prijs hoog is. Maar goed, deze olijf olie zou ik graag aan de wat duurdere restaurants aanbieden. Nu heb ik ,na nachten lang in bed nadenken, een strategie bedacht. Namelijk bij enkele restaurants een klein flesje olijfolie afleveren met de vraag of ze deze olijfolie willen beoordelen op kwaliteit. Wat zij er van dus vinden. Lijkt jullie dit wat? Of zal ik iets anders proberen? [titel aangepast - mod]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept