Jump to content

D.Beer

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Voorlopig voldoende aanknopingspunten. Zodra de nieuwe site af is zal ik zeker nog eens kritiek vragen.. Voor nu sluit ik dit topic ivm het ongevraagd reclameren van onze site. Dit was zoals eerder gezegd NIET de bedoeling. Bedankt voor de nuttige tips en ongezouten meningen!
 2. @ Norbert. Daar zijn wij het idee ook opgestart. Niet door bedrijven die mee willen drijven op de ZZPHype maar door ondernemers voor ondernemers. Het gaat inderdaad een heel karwei worden om onze ambitie na te streven maar voordeel is wel dat wij denken vanuit de ondernemer. Wij willen geen SHOP zijn maar hulp bieden. Ook als dat buiten de bouwstenen valt. Wel heel goede kritiek. Belangrijk is dat ZHUN dit probleem bij ondernemers weet te omzeilen. Misschien tips voor 'acquisitie'? En dan vooral hoe ondernemers NIET te benaderen..
 3. @ Henny - Thanks! Bruikbaar en actueel. De nieuwe website word wat je kritiek betreft een stuk verbetert. De afstandelijkheid en het aantal kliks gaan in ieder geval naar beneden. Is het een beter idee om onze partners ook daadwerkelijk te beschrijven? (Rabobank, Goudse verzekering, Media Nerds) Misschien dat dit helpt het gevoel te versterken. Het meeste van de 'bouwstenen' doen wij inhouse. De bouwstenen waar onze expertise niet ligt besteden wij uit. @ T.C.J.W.E. - Thanks! De achterkant van de community is hier inderdaad op gebaseerd. Feit is dat deze nog niet online is en hier dus geen kritiek/feedback op gegeven kan worden. In september zijn we begonnen met het idee ZHUN. Na een voortraject van een half jaar zijn we begin februari 'live' gegaan en we bedienen inmiddels 70 klanten. Deze klanten kennen ZHUN en het verhaal al en de feedback die ik wil gebruiken kunnen zij niet geven. Ik wil dat onze doelgroep kritisch kijkt naar onze uitleg en ons concept zonder dat zij dit verhaal al weten of kennen. Vooral de vereenvoudiging van het concept voor de koude bezoekers van de website houdt ons op dit moment bezig. De klanten/ondernemers die we persoonlijk spreken kunnen we een hoop uitleg geven maar de koude bezoeker moet in een enkele oogopslag geinteresseerd raken en weten waar het (ongeveer) over gaat. In 2009 gaan we live met 4 vestigingen. Stapsgewijs. Deze vestigingen dienen vooral als flexplekken en meetingpoint voor de 'vrienden van ZHUN'. Op elke vestiging zitten enkele medewerkers (Office Manager, Secretaresse, Adminsitratieve kracht en een account manager) om de inhouse bouwstenen te realiseren. Onze visie is open, transparant en laagdrempelig. Kostenbesparing en omzetverhoging voor onze vrienden realiseren. Nu is dit in ieder geval duidelijk voor onze huidige klanten en prospects die we spreken maar op korte termijn gaan we de markt in met DM, emailings en persberichten (wel onder de nieuwe site.) Kritiek van Higherlevel beschouw ik als zeer waardevol. Vandaar mijn topic. :)
 4. Wat ik belangrijk vind is feedback van onze doelgroep. En dan niet zozeer over de website maar meer over het concept. Deze website is de eerste opzet. 2e opzet is in de maak en word tegelijk met onze community gelanceerd. Tuurlijk, elke link is reclame maar dit is niet de insteek van mijn vraagstuk. Wij willen gewoon weten hoe ondernemers, die koud kijken naar ons concept hierin staan. Vandaar ook mijn weinige uitleg. We hopen dat de site en het concept voor zich zal spreken.
 5. Onlangs zijn wij een nieuwe bedrijfsactiviteit gestart met als doelgroep ZZP-ers en kleine MKB-ers. Graag horen wij feedback, kritiek en vooral complimentjes ;) over ons concept Neem een kijkje op www.zhun.nl en reageer :)
 6. Eigenlijk door heel het land. We hebben veel klanten in Amersfoort, Apeldoorn, Amsterdam en deze omgeving.
 7. @ Ewout : Thanks! Kijk even of ik er wat mee kan.. @Highio : Wij zoeken eigenlijk mensen in onze omgeving (Arnhem, Doetinchem) die geinteresseerd zijn in maatpakken met een hoge kwaliteit. Veel van onze klanten zijn directeuren, ondernemers, advocaten, private bankers etc. Net over de grens maakt opzich niet zoveel uit.
 8. Wie weet komen we er ergens mee.. Misschien leuk om er eens over te praten kai, om het te organiseren. Misschien een best of both worlds optie.. Jij bent goed in het 1, wij hebben ons vak.. Ligt ook nog wel dicht bij elkaar. Mail me anders een x. d.beer@rietveld.eu Gr.
 9. Hey Kai, Ziet er leuk uit. Neem aan dat die jonge ondernemerborrels alleen in Limburg zijn? Leuke aantallen op zo'n evenement! Zelf ben ik ook nog vrij jong, 24, en dan is het toch allemaal wat lastiger inpassen in die standaard netwerkclubs e.d. Nog tips voor in deze omgeving?
 10. @ Zaph. Goed plan! haha even wachten nog op het mooie weer! En die kippen etc maken het alleen maar haalderenser ;) @ Annedien: Daar ga ik vrijdag even een kijkje nemen.. Bedankt voor de tip!
 11. @ Jeroen Bakker: Ook dat is de insteek van dit schrijven. Niet in de laatste plaats om te kijken of daar interesse voor is.. @Nonex: Thanks! Ik ga daar eens even goed op rondneuzen. Mochten er mensen uit omgeving Arnhem zijn die dit interessant vinden.. Let me know!
 12. Beste mensen, Netwerkborrels. Voor ons een absolute must. Alleen het probleem is dat netwerkborrels vaak gepaard gaat met een duur lidmaatschap, verplichtingen en weinig nieuwe gezichten.. Is er iemand die een goede netwerkborrel in omgeving Arnhem kent? Vrijblijvend, gezellig en vooral wisselend qua publiek.. Hoor het graag!
 13. Ben ik benieuwd wat jullie verkopen... ;D
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept