Jump to content

Loher

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • How did you find us:
  maak een keuze

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  expert advies
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Hallo allemaal, Ik heb een tijd geleden een webspel gemaakt wat via de browser te spelen is. Dat draait nu erg goed, ik schrijf mij binnenkort in bij de KvK als eenmanszaak, en ga me dan natuurlijk ook aanmelden bij de belastingsdienst. Het spel is volledig engels, maar wordt wereldwijd gespeeld ( misschien 4-5% Nederlanders..verder uit haast alle landen wel wat spelers). Er zijn geen overige werknemers....wel zijn er spelers, die vrijwillig helpen als moderators. Deze moderators komen uit allerlei verschillende landen; USA, Engeland, etc. Het spel is gratis speelbaar, de inkoms
 2. Was net aan de telefoon me een KvK medewerker. Ik moet(en ga) me inderdaad binnekort inschrijven voor de KvK. Ook zei hij dat het vermelden van mijn KvK nummer op de website, en alle emails moet zodat het bedrijf traceerbaar is. Maar ik snap je hint Jeroen ;). Het is mij nu allemaal wel duidelijk. Jeroen, bedankt voor je hulp.
 3. Bedankt voor je reply Jeroen. Nee de inkomsten en het spel zijn toch wel serieus. Het is inderdaad niet echt van toepassing, maar de KvK site verplicht het toch echt. ( http://kvk.nl/Images/WettelijkeEisenBedrijfscorrespondentie_tcm16-125945.pdf ) De advertenties lopen via adsense, dus daarvoor hoeft het op zich niet. Het kvk nummer vermelden in een about/us o.i.d. kan inderdaad geen kwaad. Ik zal eens contact opnemen met de KvK ...en laat hier nog wel weten wat ze er over zeggen.
 4. Hallo allemaal, Ik heb een tijd geleden een webspel gemaakt wat via de browser te spelen is. Dat draait nu erg goed en ik wil mij officieel als bedrijf inschrijven. Het spel is volledig engels, maar wordt wereldwijd gespeeld ( misschien 5-10% nederlanders..verder uit haast alle landen wel wat spelers). Het spel is gratis speelbaar, de inkomsten komen uit advertenties. Mijn vraag is nu of ik me verplicht bij de KvK moet inschrijven. Ik heb hier natuurlijk al het een en ander over opgezocht en ik zou mij alleen niet hoeven inschrijven als ik onder de uitzonderingen val:
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept