Jump to content

bas222

Senior
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Male
 • Address
  Spoorven 222, Veghel, 5464PA, Netherlands
 • First name
  Bas
 • Last name
  van Berkel
 • Company or organization name
  Buy Your Stuff Online
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  kvk
  belastingdienst

Company info

 1. Miranda, Bedankt voor je opbouwende kritiek. Weet niet goed wat ik hiermee kan.. Groet, Bas
 2. En wat heb je concreet gedaan om dit te voorkomen? Zo zie ik op je pagina al geen 'gerelateerde producten' onder het product dat ik aan het bekijken ben. Ook een 'Klanten die dit product kochten, kochten ook:' zou helpen. Kijk eens goed naar Amazon, wat mij betreft de koning onder de webshoppen. Vanwaar precies de focus op dit onderdeel van je statistieken? Verder wil ik je sterk afraden het Hyves-blok van je homepage te verwijderen. Het neemt bijzonder veel ruimte in, staat op een prominente plek, en heeft wat mij betreft praktisch 0 meerwaarde (indien geen 'minderwaarde', want ik wil graag producten van jou kopen, en heb daar geen Hyves voor nodig.). Waarom heb je hier voor gekozen? Dag Theo, Mijn site was eerst een beetje een rommeltje. Veel plaatjes van producten, en kopjes van "Nieuwste producten", "Laatste Producten", "Producten in de aanbieding. Maar ook de achtergrond was te druk, hier en daar wat taalfouten. Allemaal dingetjes die niet proffesioneel overkomen. Maar ook dat mijn hoofdpagina te "Groot" was. Deze was ongeveer 500 kb, waarbij aangeraden word een pagina van niet groter dan 220 kb. Allemaal redenen waarom bezoekers direct de site wegklikken (Site was niet overzichtelijk, Duurde lang met laden). Dit heb ik,hoop ik, allemaal aangepast. Echter wil ik nog overgaan naar een "snellere" hoster. Ik heb al een wat duurder/beter pakket besteld. Dat Hyves gebeuren vond ik eigenlijk wel grappig... Het is natuurlijk niet alleen een Hyves blok, maar dat blok kan ik gebruiken om reclame te maken. Nu staat er 3 Topics in: "BYSO Nu op Hyves" / "Jack & Jones" / "Veilig Betalen". Maar ik merk dat niemand op "Jack & Jones" of "Veilig Betalen" drukt... Maar hier over dit "Hyves blok" heb ik al meer commentaar gehad. Zal er eens over na denken om het dan toch maar weg te laten. Henri, Klinkt als een briljante brainwave! Zal hier ook eens over nadenken om het toe te passen.
 3. Idd heren, Ik ben ook van mening dat je niet zomaar een link op een forum neer kan zetten. De BYSO link heb ik gezet op 2 forums waar ik al langere tijd kom. Verder ben ik nu aan het stoeien met Google Adwords. Mijn focus was inderdaad erg veel op de functionaliteit van de website gericht. De website vind ik ook belangrijk. Ik wil namelijk het wegeringspercentage zo laag mogelijk zien te houden. Weigeringspercentage is blijkbaar het aantal procent van de bezoekers die de site direct wegklikken. Nu ligt mijn focus meer op advertising. www.advertentieplanet.nl lijkt me een goede tip, deze zal ik binnenkort is onderzoeken. Verder heb ik geen benchmarking gedaan van andere shops. Misschien moet ik dat ook oppakken. In ieder geval ben ik al redelijk tevreden over de aantal bezoekers. (Ligt nu gemiddeld rond de 150 per dag). Ook heeft dat al een aantal orders opgeleved.
 4. En dan te bedenken dat er ook talloze fora zijn over baby's, kinderen, surfen, skaten, etc. etc. Ben bezig :)
 5. haha leuk, Ik heb een component geinstalleerd waarbij ik kan van allerlei leuke dingetjes kan zien. Zo kan ik zien wie er online zijn, en waar ze naar aan het kijken zijn. Maar ik kan ook zien waar ze vandaan komen. En nu zie ik dat er toch nog veel mensen vanuit Higherlevel op mijn site komen kijken :)
 6. Hoi Karen, Ik heb inderdaad dit even over het hoofd gezien. En zal me later vandaag even op de wet koop op afstand richten. Bedankt voor de tip! Groet, Bas
 7. Hey Bosi, Bedankt:) De "Baby" Banz heb je inderdaad in verschillende maten. De Baby Banz zonnebrillen zijn idd van 0-2 jaar. De Kidz Banz zonnebrillen zijn van 2-6 jaar. Maar dit staat idd niet zo goed vermeld op de site, zal dit aanpassen. Ook bij de petjes zal ik het aanpassen. Extra commercie kan natuurlijk nooit kwaad ;) Groet, Bas
 8. Deze ben je nog vergeten Bas. Als het goed is heb ik het veranderd. Bij mij zijn de linkjes goed te zien. Meer mensen last van?
 9. Heren, Bedankt alle voor de adviezen. Heb mijn site nu ook, zo ver als het kan, op orde. Echter moet ik nog het één en ander aan beveiliging doen. En ikzelf wil nog wat kleine dingetjes aanpassen aan de site. En marketing blijven doen :-) Maar ik denk dat er wel een slotje op dit topic kan. p.s. Orderaantal = 3 :)
 10. hmm dat klinkt niet zo best... Weet nog niet goed hoe ik dat aanpas, maar daar zal ik de komende tijd even achter aan gaan.| Verkopen zijn op dit moment verdubbeld! 2 orders binnen gekregen :D
 11. Dag Roy en René Mijn doelgreep is inderdaad de skaters. Natuurlijk heb ik interresse in adresjes! Ik zal jullie beide dadelijk een PM sturen. De tips die ik van jullie de afgelopen 2 dagen heb mogen ontvangen hebben wel ergens mee geholpen. Want zowaar heb ik gisteravond mijn eerste sale binnen gekregen!!! Ik ben helemaal happy nu ;D Het is een klein "saletje" van ~13 euro, maar het is in ieder geval een mooi begin. Ik wil ook even aangeven dat iedereen zéér behulpzaam is. Zo heb ik al PM's binnen gekregen over aangeboden hulp voor marketing, adresjes en site tips. mvg, Bas
 12. Omdat ik mijn profiel nog niet had ingevuld... reeds gedaan :)
 13. Bedankt voor de adviezen.. Ik heb inderdaad nu een categorie "Eyewear""bijgemaakt. Ook heb ik je suggestie van Ski Brillen en Monturen overgenomen. Submenu ben ik nog niet aan tegekomen.
 14. Titel heb ik inmiddels aangepast... Toch blijft ik die unieke bezoekers aan de hoge kant vinden. Tuurlijk heb ik ook gegoogled en forums gelezen, maar 2000 unieke bezoekers per dag lijkt me toch echt enorm veel! Als ik dat aantal wil halen moet ik komende tijd veel meer aan PR doen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept