Jump to content

mlpinas

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • First name
  Marcel
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ik mik zeker groot. Heb een internationale opleiding, dus denk altijd groot. Het merk wordt nog niet (officieel) gevoerd op de Europese markt. Wel via een website, die ze waarschijnlijk via parallel handel verkrijgt, maar in winkels liggen ze niet. Per jaar heb ik een minimale afname verplichting van 50K om exclusief te verkopen. Wil me ook zeker richten op andere Europese landen, maar ben een eenmanszaak en zal financiering nodig hebben. Mijn marktonderzoek ben ik aan het voltooien. Ben de prijspunten aan het bepalen en de interesse bij potentiele kopers aan het bepalen. Thanks
 2. Beide. Via een webshop aan de particulier en via de luxe tassenwinkels (tussenhandel). Weet het verschil tussen een agentschap en importeur en heb ook alle topics hierover op dit forum gelezen. Zelf zie ik dat er in de mode veel agentschappen zijn en weinig importeurs. Mijn vraag: Is dat puur om het risico zo laag mogelijk te houden? Zelf wil ik liever importeur worden en gaandeweg mijn portfolio uitbreiden.
 3. Beste, Graag zou ik in contact willen komen met iemand die zelf ook weleens of recent een kleding/schoenen/tassenmerk uit de VS hier heeft geintroduceerd. Zelf ben ik ook bezig om een tassenmerk te introduceren. Graag zou ik met hem/haar in contact willen komen om ervaringen/tips uit te wisselen. Hoor het graag.
 4. Beste mensen, Heb een vraag: Ik weet wat het verschil is tussen een importeur en agent. Nu heb ik de kans om een tassenmerk te introduceren. Waarom zijn er zoveel agentschappen in de mode? Levert het meer voordeel op in de modebranche? Iemand? Alvast bedankt. p.s.: Alle tips zijn welkom.
 5. Smurfin, Graag zou ik willen weten hoe jij bepaalde dingen gaat aanpakken. Misschien dat we bepaalde tips kunnen uitwisselen. Ik ben ook een jong persoon van 26 die de exclusieve rechten heeft weten te bemachtigen voor een tassenmerk wat hier nog niet wordt gevoerd. Op dit moment worden er wat samples gestuurd, waarmee ik langs winkels zal gaan. Verder zal ik toch moeite moeten doen om dit onder de aandacht te brengen. Aan de ene kant zelf langsgaan en aan de andere kant bekendheid proberen te krijgen als ''hot'' in damesbladen.
 6. Trouwens een goed adresje om verpakkingsmarteriaal te bestellen/laten maken? ;D
 7. Thanks voor de reactie. Heb nu een duidelijk beeld voor mezelf. Ook het kostenplaatje om op te starten. Ik wil voor een startkapitaal misschien gebruik maken van Bizner. Ik weet dat de gebruiksmogelijkheden beperkt zijn, maar vraag me ook af het startkapitaal van Bizner, €5000, genoeg gaat zijn. Misschien gewoon beginnen en nadenken. Ondernemen is toch gewoon op een gegeven moment doen en logisch nadenken.
 8. Thanks. Zal dan meer moeten netwerken. ZIjn er nog handige tips waar ik rekening mee moet houden als ik een webshop begin in bepaalde luxe artikelen? Weet bv. nog niet zo goed hoe ik de inkoop moet aanpakken of hoeveel voorraad, etc.
 9. Had nog wel een vraag. Ik zie dat veel webshops bepaalde producten leveren en doen dat waarschijnlijk veelal via groothandels. Ik zie ook exclusieve artikelen die niet via groothandels zijn te krijgen. Veelal hebben ze wel een winkeltje. (In dit geval een kleine kapperszaak). Hoe krijgen ze alsnog de artikelen geleverd van de fabrikant? Want meestal moet je bij aanvraag een foto van interieur/exterieur maken van je winkeltje.
 10. Zeker!! Mocht het zo ver zijn, dan ben ik niet zo moeilijk te vinden... ;D Nogmaals thanks voor de tip.
 11. Thanks voor the advice. Staan inderdaad mooie klokjes op. Nu maar de vraag of ze willen leveren...:-).
 12. :)Uit die richting was ik het ook zeker niet van plan. Horloges zijn vrij makkelijk te vinden, maar voor schoenen geldt een ander verhaal... :-\
 13. :) Das waar ja. Ik zal dan meer mijn best moeten doen om daar achter te komen. Thanks for the advice in ieder geval.... ;D Laten we gaan knallen dan!!
 14. Thanks alvast! :) Klinkt logisch. Enig idee welke groothandels ik daarvoor kan benaderen?
 15. Graag wil ik op korte termijn een webshop beginnen, waarop ik o.a. exclusieve horloges wil aanbieden. Wat ik merk is dat fabrikanten niet echt staan te popelen om je te bevoorraden. Ook is er veel fake in omloop. Hoe kan ik toch aan artikelen komen? Hoe doen andere webshops dat? Halen die het uit het buitenland? (parallel?) Wie weet dit? Gr's Marcel
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept