Jump to content

Leon23

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-9

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  geen
 1. een stukje universiteit op papier tot de leeftijd van 18 wanneer ze uit huis gaan, en dat zijn de boeken die toch gelezen moeten worden. Ouders zijn in ieder geval goedkoper uit dan 1500 per jaar over 4 jaar mavo to 6 jaar VWO. Is een goede onderneming wil ik zeggen er zijn al zoiets van scholen voor hoogbegaafden. Ieder kind kan leren en dat dubbel zo snel.
 2. Uw kind kan dat wel. Is beter. Moet helaas tegenwoordig. Harde maatschappij.
 3. Nee, dan kan de scholier een extra jaar overdoen aan de verkorte opleidingen. Of we kunnen rekenen in vakken, weer een ander systeem, dat de scholier voor elk afzonderlijk vak een voldoende moet halen. Als dat niet gebeurd kan dat later nog. Belangrijk is dat hetzelfde reguliere diploma wordt behaald.
 4. Op jonge leeftijd is het geheugen van kinderen op zijn best. Dat is een reden om te haasten. Het sociale leven kan je zelf opzoeken, naast het sociale leven op de school. En het is zo dat de gehele school verkorte opleidingen geeft, dus dat de leeftijdsverschillen niet groot zullen zijn. De markt naar arbeidskrachten wordt ook wat breder, naarmate men vroeger afstudeert en dat is goed voor het bedrijfsleven, want zij krijgen een betere keus en zal dat de economie stimuleren.
 5. Mijn idee is om de duur van de mavo, havo en vwo met de helft te verkorten. Het is de bedoeling om zover te komen dat er een scholengemeenschap wordt samengesteld die mavo in 2 jaar doet, havo in 2,5 jaar en vwo in 3 jaar. Iedereen wil zo snel mogelijk dat diploma en mijn vraag is of het volgens de wet mag? Het diploma staat gelijk aan het diploma van het normale onderwijs, dus het enige verschil is dat men eerder is afgestudeert. Genoeg animo, want welke ouder wil zijn/ haar kind nou niet naar zo'n verkorte opleiding sturen. Wie kan mij een tip geven waar ik een schoolgebouw kan huren?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept