Jump to content

DarkEaston

Junior
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ik denk daar hetzelfde over als over een telefoonwinkel (evenals een gamewinkel trouwens). Er is veel concurrentie, lage marges volgens mij en het is moeilijk om qua inkoop aan de volumes te komen waar de grotere ketens aan komen. Ik blijf benieuwd waarom je kiest voor bedrijven waar er al zoveel van zijn. Ik denk dat ik niet een zaak kan beginnen waarvan er een al niet is. Originele ideeen zijn moeilijk en het blijft altijd een gok. Om geld bij mekaar te rapen heb ik nu een partij modetassen gekocht die ik via de markt wil verkopen. Op de markt raak je die dingen niet voor een goede prijs kwijt. Het was een gok. Som moet je gokken.
 2. Ja, ik blijf nog steeds bij een telefoonzaak. Ik heb mezelf 2 jaar gegeven voor het realiseren hiervan.
 3. Klopt maar je moet uitkijken dat de belastingdienst niet je hele huis komt leeghalen. Dat weet elke marktkoopman.
 4. Klopt ja. Ik zou dat ook wel willen, Maar je moet uitkijken voor de belastingdienst. Wat voor handel had jouw vader als ik vragen mag?
 5. vreemd verhaal, je bent gek op hype gadgets, maar als het op stoffen aankomt moet je de mode kennen en daarbij is het arbeidsintensief werk... hype gadgets bijhouden is ook de mode kennen en is (als je het goed doet) ook enorm arbeidsintentief werk.. waarom maak je er op telefonie gebied geen probleem van en op stoffengebied wel!?!?! ik bedoelde eigenlijk hippe, hahah. Het was een typfout. Ik vind mobieltjes leuker dan stofjes. dat is het eigenlijk. hippe gadgets of hype gadgets...beide zijn trendgevoelig! maar dat stoffen niet interesseren...zover was ik al, maar je lulde er vreemd omheen ;D Stoffenzaken is moeilijke business. Markt verkoopt wel. Maar met mijn universitaire achtergrond wil ik niet op de markt gaan staan. Ik ben niet arrogant.
 6. Ik heb de dip niet echt meegemaakt. Stofhandel op de markt loopt wel redelijk.
 7. vreemd verhaal, je bent gek op hype gadgets, maar als het op stoffen aankomt moet je de mode kennen en daarbij is het arbeidsintensief werk... hype gadgets bijhouden is ook de mode kennen en is (als je het goed doet) ook enorm arbeidsintentief werk.. waarom maak je er op telefonie gebied geen probleem van en op stoffengebied wel!?!?! ik bedoelde eigenlijk hippe, hahah. Het was een typfout. Ik vind mobieltjes leuker dan stofjes. dat is het eigenlijk.
 8. Navigatiesystemen schijnen ook goed te verkopen. Maar ik weet niet of je vanalles maar mag verkopen.
 9. Juist omdat geen flitsende handel is wil ik er niet in door gaan. En het is heel arbeidintensief werk. Je moet de laatste mode kennen en veel ritjes maken naar groothandels.
 10. ik ben maar een starter he. Ik heb ook nog geen inzage van de prijslijsten
 11. Ik vind mobieltjes interessant. Ik hou van hype gadgets zelf. Ik zie de gevaren ook wel en ik ben ook niet van plan om meteen in het diepe te springen. ik doe heus wel marktonderzoek voor mezelf.
 12. Misschien is het beter als ik een webshop eerst start en van daaruit verder kijk.
 13. Ik heb in het verleden eraan gedacht om te gaan franchisen maar ik schrok van de grote investeringen. Naast de grote investering moet je ook maandelijks een bedrag afstaan. Maar het is en blijft moeilijk. Mijn vader heeft al jaren een stoffenkraam op de markt. Dat loopt goed op de markt. Wij hebben erover nagedacht om ook een winkel te openen met stofjes. En zijn tot de conclusie gekomen dat dat niet loopt. Omdat je moet gaan concurreren tegen de markt dan. Dus moet je proberen om andere publiek aan te trekken. Dan krijg je weer het probleem van marketing. Dus ondernemen is een moeilijke vak.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept