Jump to content

gagi1980

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  W.de Rijkelaan 36, Hillegom, 2181TB, Netherlands
 • First name
  Dragan Stojakovic
 • Last name
  Stojakovic
 • Company or organization name
  Ambient Sparks v.o.f.
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Zeg maar gewoon ergens binnenstappen en vragen of ze de openhaarden willen kopen.
 2. Frans wat denk je er van als ze los aangeboden worden (dus zonder dealerschap) is dat ook gangbaar?
 3. Frans ik heb een mailinglijst gemaakt van 120 potentiele dealers in Nederland , ons idee was om een mail met een speciale folder te sturen en al die bedrijven te benaderen met de vraag of ze geinteresseerd zijn in ons produkt. Wat vind jij hiervan?
 4. Frans had nog een vraag wat betreft gold dealer of silver dealer. Neem aan dat een gold dealer meer verkoopt dan een silver?
 5. Ja Frans, wat jij zegt klopt ook wel, je hebt me aan het denken gezet.
 6. Ik ben van mening dat het CE keurmerk en het certificaat dat is goedgekeurd door het ministerie van olie en gas uit polen voldoende is voor verkoop op de Nederlandse markt. Naar mij het bekend is, is dit meer dan voldoen
 7. Naast de CE zegel is elk model afzonderlijk getest en gecertificeerd op veiligheid,hierbij moet ik wel vermelden in Polen. Hier in Nederland was er tot 2005 een VHR keurmerk wat toen is vervangen door CE keurmerk. Er is in Nederland voor houtkachels geen afzonderlijk keurmerk maar wel een informatielabel van de brancevereniging n.l. het Rendementslabel. Verder heb je het sfeerverwarmingsgilde wat geldt voor installateurs. Ik weet niet wat jij verder bedoelde?
 8. Uiteraard heeft u gelijk wat betreft de veiligheid en kwaliteit. De haarden die wij verkopen zijn getest en gecertificeerd en doen niet onder voor andere bekende merken anders waren we hier ook niet aan begonnen. Wat behalve de prijs goed is aan onze haarden is de bouwkwaliteit (gietijzer 9,3mm-andere merken 6.3 of plaatstaal) en ook de capaciteit (kw) ligt veel hoger. En niet te vergeten de meeste modellen zijn aansluitbaar op de cv, wat betekent dat als je zou willen je huis kan verwarmen op hout. Dit scheelt dan weer in stookkosten. Wat betreft het leasen ook een goed idee, maar voor nu richten wij ons vooral op een zo groot mogelijke afzet.
 9. En dat is nou zo lastig de haarden zijn hier niet bekend en voor ons is het belangrijk om er zoveel mogelijk te verkopen. Maar de insteek was een goede haard voor minder. :-\
 10. Wij zijn van mening dat wij een kwalitatief product hebben, alleen hier in Nederland heeft dat merk geen naamsbekendheid. Dat geeft ook niet we gaan er vanuit dat het daarmee op den duur wel goedkomt. Maar om in te gaan op uw reactie ons product is een RR voor een opel prijsje en zo willen we het ook in de markt zetten.
 11. Ik wilde totaal niet onbeleefd overkomen, sorry als dat wel zo overkwam. Ik had nog een vraag m.b.t. de exclusiviteit van het product. Dit merk haarden word nog niet verkocht in Nederland dus wat dat betreft is het exclusief. Maar qua prijs is het eerder een Mass Product, qua kwaliteit, rendement en mogelijkheden ben ik van mening dat het zeer exclusief is. Positioneren?
 12. Het importeren zijn we niet zo bang voor daar hebben we goede afspraken over gemaakt met het bedrijf. Alleen het dealer netwerk daar zijn we niet echt in thuis. Moeten we bijvoorbeeld een contract opstellen, wat staat er in het contract,wat is gangbaar hebben hier geen enkel idee over. DUS MENSEN HELP ONS
 13. Op alle haarden zit een CE keurmerk dus mogen ze hier ook verkocht en geplaatst worden.
 14. Allereerst wil ik alvast iedereen bedanken die van plan is om te reageren. Mijn collega en ik gaan inzethaarden uit polen importeren. Deze willen wij hier aan andere vakhandels leveren. Nu dachten wij een dealer netwerk op te zetten, alleen weten we niet wat voor voorwaarden wij aan dit dealerschap moeten stellen. We willen niet te strenge eisen stellen. Wie helpt ons? ??? [titel aangepast - mod]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept