Jump to content

aapware

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  juridische en fiscal
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Meer info kan je hier vinden http://aapware.woelmuis.nl/
 2. Zal allemaal best, bij mij werkt het erg goed en dat is voornaamste :P
 3. Tja je kan natuurlijk niet alles hebben he.. ;D De ervaring leert dat het door jouw geschetste scenario niet erg vaak voor komt en het opnieuw boven aan plaatsen de verkoop kansen met 80 % vergroot.
 4. Ik ken het programma niet. Ik weet wel dat heel veel anti spyware software zeer slecht om gaan met zogenaamde portable aps. De waarschuwing dat het programma een virus of trojan is is meestal 99% onzin!
 5. Er is een 1 heel groot verschil, Advertentieplanet plaatste de advertenties voor JOU. en dat is heel makkelijk te blokken. Je hoeft alleen maar alles van dat IP adres te blokken en klaar is Kees. Met AAP ben jij het zelf die de advertenties plaatst vanaf je eigen computer. Wie gebruikt er aap en wie doet het met de hand is een vraag die marktplaats niet zo makkelijk kan beantwoorden.
 6. Dubbelplaatsen is niet toegestaan, maar dat gebeurd er ook niet. Voordat ik de advertenties plaats haal ik de oude natuurlijk weg. Over geautomatiseerd plaatsen word niets gezegd.
 7. Er staat nergens dat de advertenties door handmatig klikken moeten worden opgegeven Marktplaats loopt geen inkomsten mis want de mensen doen het nu gewoon met de hand. En daar verdienen ze niks aan. Als ik een trekhaak voor een mercedes maak, lift ik ook mee op de naam mercedes...niks mis mee lijkt me. En als ik de advertenties handmatig bovenaan zet, of omhoogplaats voor 1,60 is het hele idee van "nieuwste advertentie bovenaan" eveneens naar de knoppen Ik weet niet dat wat ik doe niet klopt. Dat probeer ik nou juist uit te zoeken. Een voorzichtig mens is niet het zelfde als een bangerik. Kopen? ;D
 8. Ik ben computer programmeur en heb een stukje software geschreven waar mee je automatisch advertenties kunt plaatsen . Ik gebruik het al een paar maanden en ik ben er erg blij mee, want het scheelt me een zee van tijd doordat ik niet iedere 2 dagen al mijn advertenties opnieuw moet plaatsen omdat ze te ver naar beneden zijn gezakt. Ik weet dat marktplaats zelf ook software heeft die dat kan alleen dan moet ik per advertentie 30 cent betalen. Met 40 advertenties loopt dat behoorlijk op, en omdat mijn artikelen niet storm lopen en ook niet duur zijn is dat niet interressant. Nu wil ik deze software ook aan andere aanbieden. Natuurlijk zal marktplaats dat niet erg leuk vinden. Ik heb hun algemene voorwaarden gelezen en nergens staat dat ik geen advertenties automatisch mag plaatsen. Maar omdat marktplaats veel meer geld heeft als ik, wil ik niet het risco lopen dat ze me straks arm (of nog armer :-) ) procederen. Wie weet of ik deze software gewoon mag verkopen zonder dat ik er "last "mee krijg. Oja, Ik breek niet in op hun server of iets dergelijks.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept