Jump to content

sanden

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. hoi, ik ben nu gebeld door een incasso buro , de man was heel vriendelijk en na het vertellen van het verhaal en na doorverwijzing naar de advocaat heb ik niets meer gehoord verder maar weer afwachten :) 8)
 2. superrrrrr je zie wel dat betalen het laatste is wat je moet doen ik ben blij :) ;) ;D 8) ::)
 3. jij snapt het ;) ;D Volgens mij worden hier zaken door elkaar gehaald, namelijk BTW terugvorderen op binnenkomende facturen (de jongen) en BTW afdragen op uitgaande facturen (onze "oplichters").
 4. als je hem niet betaald heb je ook niets om op te geven !!!!!!!!!!!!!! en de jongen moet niet betalen Nou ja, je zult hem moeten inboeken, de BTW betalen en als er dan een redelijke termijn verstreken is, je BTW terugvorderen. Lijkt me geen ideale gang van zaken!
 5. als jij je aangetekende brief weg hebt gedaan en je hebt daarin aangegeven dat je toch van het door hun aangeboden dienst afziet heb je ruim voor het verstrijken van de opzegtermijn je plicht gedaan ZEKER NIETS BETALEN !!!!!!!!!! mochten ze nog bellen gewoon zeggen dat je van het contrakt afziet en verder geen contact meer met hun wil probeer niet om hun te overtuigen ,,,,,,zeg wat je wil zeggen en hang op ......laat jezelf niet bang maken ze bellen waar het geld blijft { bij mij 2 x } dan krijg je een paar herineringen en een ingebreke stelling daarna hoor je niet veel meer NIETS BETALEN en ook geen toezeggingen daartoe doen
 6. oke`zal ik doen Waarom scan je de brief niet ff in, verwijder je je adresgegevens en voeg je hem hier als bijlage bij? :)
 7. hee mooi is dat he` oke ik weet niet of je rechtsbijstand hebt maar die kunnen hier wel wat mee ik kan je eventueel de brief die ze voor mij opgemaakt hebben doen toekomen ik heb er tot heden toe niets meer van gehoord maak je er maar niet te druk over MAAR ZEKER NIETS BETALEN !!!!!!!!!
 8. hoi de rechtsbijstand heeft een hele mooie brief opgesteld en die word bij internet media consultentie afgeleverd ,ik heb nu een ingebreke formulier over de fax ontvangen [ vreemd dat alles over de fax gaat ] en ze gaan al dreigen met incasso en deurwaarder lekker doorgestuurt naar de rechtsbijstand
 9. aanbod werd gedaan door de rechtsbijstand deze zei dat ze dan meestal wel toehappen beter iets dan niets
 10. hoi heb nu de originele factuur herrinering over de fax gehad €1428.00 betalen binnen 5 dagen de rechtsbijstand is ingeschakeld en vroegen of ik het af wou kopen voor €150.00 eeecht niet van mij geen duppie dus nu maar weer afwachten
 11. hoi, ben ook gepakt door bedrijvenpagina prijs 100 euro per maand voor de duur van 36 maanden ik werd gebeld met de vraag of ik ``nog`` steeds vermeld wou staan waarop ik zei als het gratis is ik had de indruk dat het om de gouden gids ging het gesprek werd opgenomen en moest gelijk de gestuurde fax tekenen en terug sturen deze rolde net binnen er was geen woord gesproken over geld maar ook op de band opnamen zal staan dat ik het gratis wou na 1 maand kreeg ik de rekening waarop ik gelijk belde dat ik dit niet wou ,na overleg met haar baas mocht zij mij de aanbieding doen van 1190.00 euro dan zou ik wel tot 2012 op hun site staan maar zou na betaling mijn dossier worden gesloten. heb later gebeld dat ik niets zou gaan betalen omdat ik vond dat dit alles misleiding was ben na 4 dagen weer gebeld waar de betaling bleef en na 7 dagen een herinnering ik heb nu de rechtsbijstand ingeschakeld en het is nu in behandeling deze gaf aan dat ze nog best wel lang achter mij aan zullen zitten met incassobedrijven ik wacht alles lekker af en houd jullie wel op de hoogte van het verdere verloop
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept