Jump to content

MBAstudent

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MBAstudent

 1. eigenlijk de verpakking, maar deze is dus in zuid-amerika al op de markt, maakt niet uit hoef geen patent oid. voor NL is het nieuw. het product; inhoud is verse melk EN cerealflakes met honeyflavour welke beide ook bestaan ofcourse maargoed dus niet in dit concept (on the go) de disposibles producenten:)?
 2. nee, niet uitgerekend. maar je weet er wel het een en ander vanaf zie ik.. en tuurlijk ben ik een wijsneuzerig ventje, hehe ik heb wessanen gemailt. ook is er al een dergelijk product, in Colombia. dus het is wel realiseerbaar, en nog niet aanwezig in NL. Highio": ja er zijn idd ook andere distributiekanalen. thx voor de tips.. al moet ik eerst een grote partij vinden denk ik om een concept mee te maken en testen, ik heb btw ook Alpina in colombia gecontacteerd, maybe willen ze uitbreiden in de EU ;)? ook heb ik wel wat meer werk gedaan dan het nu lijkt; khe een powerpoint over me
 3. uhhh vertel het eens dan? leveren frieslandcampina ook aan no-label supermarkten? kan wel hoor.. i dont know maar aan zo'n berichtje heb ik vrij weinig toch? en btw; campina - kellogs- quaker heb ik al benaderd, alleen op hun site is er alleen mail van HR te vinden, niet van brand mgnt of product developers.. wat natuurlijk vrij jmr is.
 4. Ook niet praktisch genoeg om je te wijzen op wikipedia en google ??? nou nee, niet zo lullig doen nu he:P. nestle frieslandcampina enz ken ik wel, ik vroeg naar no-label producers die voor AH merken enz produceren....
 5. whehe nou, zo praktisch is de opleiding nou oook weer niet dat we direct de contactgegevens of zelfs maar de naam krijgen van specifieke mass-production fabriekjes! dus nee:)
 6. ok kijk, praktische info. thx het zal idd wel een sterke partij zijn om mee te 'onderhandelen'
 7. je bedoelt alpina, v/h bovenstaande yog(h)urt-plaatje? of komen die niet uit redmond..?:)
 8. whehe, not anymore. project is al afgesloten.. en op dat bestaande product, is niet verkrijgbaar in NL right;).. en het is yoghurt ik wil t met verse milk doen. PLUS very crappy looking. het ei hoeft niet totaal opnieuw uitgevonden te worden oid. dont you agree?
 9. Ik heb een idee voor de food-industry waar ik een aantal concrete vragen over heb: - om een nieuw product bij e.g. AH to go enz te krijgen, zou het mogelijk zijn dit te doen ZONDER samenwerking met een grote speler? en zo ja hoe? - hoe kom ik in contact met grote spelers om mijn idee te pitches, samenwerken? - andere optie; zijn er no-label producenten van cereals en melk in NL en (tuurlijk zijn ze er wel hehe) wie weet hoe ze heten? - wie heeft ervaring in deze category, fast moving consumer goods.. en wil hierover zijn ervaringen sharen:)? Alvast bedankt
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept