Jump to content

Robert van Hoesel

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Robert
 • Last name
  van Hoesel
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine
 • Skype

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  sprout.nl, kvk18.nl

Company info

 • Location
  Zwolle
 1. Robert van Hoesel

  KVK18 United

  In januari organiseren wij ons eerste netwerk evenement. Kvk18 United is voor alle jonge ondernemers in Nederland. Een unieke gelegenheid om te leren van ‘s lands beste ondernemers, te netwerken en geïnspireerd te worden. Op de avond wordt er gesproken, workshops gegeven en aansluitend is er een netwerkborrel. Dit is het énige event waar minderjarige ondernemers méér dan welkom zijn, meld je dus snel aan! De toegang is gratis, dank aan onze sponsor The New Business School Amsterdam. Sta jij op het punt om een nieuw bedrijf te beginnen? De volgende internethit, hype of modewebsite? Sta jij over jaar in de Quote 500? Ben je al langer in de run, of ben je alleen nog maar aan het oriënteren? Het event is voor zowel de starter als de al wat ervaren ondernemer! Website Naar website van evenement Organisator Robert van Hoesel, Thijl Klerkx
 2. Dit topic is bedoeld voor discussie over bovenstaand(e) evenement(en).
 3. aah nee zeg. ze weten ook altijd wel wat uit je te halen.. grr... Dan maar geen iPad dit jaar :(
 4. mm, even zoeken. en volgensmij heb je geleijk (http://belastingdienst.nl/particulier/teruggaafjongeren/teruggaafjongeren-04.html#P46_3968) Hoeveel houdt dit in? Of moet ik aan het eind van het jaar verrast worden?
 5. nog maar een keer dan. Je kan makkelijk beginnen met je onderneming als je nog geen 18 bent. Een handlichting is niet verplicht, en de meeste ondernemers van mijn leeftijd (ook 17), werken zonder handlichting, en het is best te doen. Je zal alleen omzetbelasting (btw) moeten afdragen. Met inkomsten belasting heb je nog niet te maken. De eerste 1300 euro (ofzo) aan btw hoef je trouwens niet af te dragen (startersregelling ofzo) succes met je onderneming, wacht er niet mee!
 6. Kan je dat bericht weer terugplaasten, dan maar zonder linkje? Het is een waardevol antwoord, zou zonde zijn als dat de gangbare manier van modereren hier is.
 7. Tja, sorry. Blijkbaar werdt dat als spam bestempelt. Beetje raar, haal dan alleen het linkje weg zou ik zeggen...
 8. Haha, om eerlijk te zijn ben ik vandaag voor het eerst op higherlevel. Altijd wel de naam horen vallen maar niet verwacht dat het forum zo actief was. Is een linkje én een blogpost over higherlevel ook goed? :) welk andere topic?
 9. Oke, Dat ging iets te snel :) Ik ga er vanuit dat je begint met een eenmanszaak of vof, aangezien deze het best (fincancieel) te dragen zijn als je jong bent. Voor de belastingdienst staat dan je prive bezit en bedrijf gelijk, maar dat is wel bekend :). Als minderjarige betaal je nog geen inkomensbelasting. Je betaalt alleen omzetbelasting over wat er binnenkomt. Voordelig dus!
 10. Al bladerend door de topics op higherlevel.nl kom je regelmatig jonge ondernemers tegen, die na veel bureaucratisch gedoe uiteindelijk zich in hebben geschreven bij de KvK, of de moed hebben opgegeven. Dat tijdperk moet voorbij zijn vinden wij, Thijl Klerx (16) en Robert van Hoesel (17). Daarom zijn we de afgelopen tijd hard bezig geweest om online cursussen voor ondernemen onder de 18 te schrijven. Het resultaat is te bewonderen op KvK18.nl, de one-stop voor (toekomstige) jonge ondernemers. Mijn vraag is, wat vinden jullie van de cursussen, bruikbaar?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept