Jump to content

NECAnGeL

Super Senior
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  juridische en fiscal
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. geen idee, maar bij ons verkoop je pas als we je rekeningnummer hebben met bedrijfsgegevens.
 2. Terugkomend op de vraag ... Je moet je zorgen maken om het tegenovergestelde: op het moment dat jij iets verkoopt dat averechts werkt, ben je mogelijk aansprakelijk voor de schade die de koper lijdt. ook dit klopt natuurlijk.
 3. Daar ben ik het niet mee eens want SEO is gericht op websites rankings en likes op je FB pagina hebben niks met je website te maken of de rankings daarvan. Tenzij je website likes koopt dat zijn weer een ander soort likes. Hier zit een groot verschil in en ja het werkt echt mee aan je ranking van je websites en dit laatste heb ik uitvoerig getest ;)
 4. Mooi stuk en mee eens en daarom ook dubbele controles op de leveringen en zal eerlijk zijn je wilt niet weten hoeveel mensen die diensten afnemen want dat zie ik voorbij komen.
 5. Dat begrijp ik helemaal en hier zien we ook op toe dat alles duidelijk is vermeld. Waar profielen vandaan komen en of ze echt zijn of niet. Dan heeft de klant zelf de keuze of ze die kopen. Bij helemaal niet leveren dan zal de klant ook gewoon zijn geld terug krijgen en de verkopende partij niet want die betalen wij pas na oplevering en controle of alles goed is.
 6. De wet is leuk, maar er zijn meer instanties die daar wat over te zeggen hebben. Bijvoorbeeld de websites zelf. En die zijn daar heel helder in. Dit valt onder misbruik van hun systeem en kan er voor zorgen dat bijvoorbeeld je account geschorst wordt. Het mag dus niet. Je zal er dus niet voor naar de gevangenis gaan, maar je kan wel problemen met de websites zelf krijgen. Klopt maar er worden natuurlijk geen eigen accounts gebruikt en vaak ook via advertenties worden de diensten bij elkaar gesprokkeld heb ik gezien. Maar het wordt dus via ons portal verkocht, wat kan een par
 7. Ik zie op internet vrij veel websites die likes, views, volgers van o.a. facebook, twitter youtube verkopen. Ook op ons portaal zijn er bedrijven aangesloten die dit doen en via ons systeem verkopen. Nu ben ik eens aan het rond zoeken maar ik kan er niks over vinden of dit mag. Wat ik zag is dat een site schreef zolang het niet in de wet staat je dit gewoon mag verkopen.
 8. Dat mag dus niet. Als jij (ook) particulieren als klant hebt, moeten de bedragen die je vermeld inclusief BTW en alle verplichte kosten zijn. Ok dat wist ik niet en ga ik ook even naar kijken.
 9. En stel dat een bedrijf uit duitsland iets plaatst op de website wat ze dan verkopen als vendor uit een particulier aan spanje. De particulier uit spanje rekent af via mijn website en ik betaal het bedrijf weer hun gedeelte. Is het dan als volgt. De particulier betaald gewoon de 21% omdat hij het op mijn website koopt en ik betaal de vendor uit duitsland zonder btw uit ?
 10. (Ik kon de vraag niet meer aanpassen maar heb het nog iets beter beschreven) Mijn vraag Ik ben eigenaar van een bedrijf in o.a. SEO diensten verkoop aan bedrijven en particulieren vanuit de gehele wereld. Denk aan backlinks, optimalisatie pakketten, advertentie ruimte, mailings, enz... Ook kunnen bedrijven vanuit de gehele wereld zich aansluiten als (Vendor) zodat ze ook hun diensten kunnen verkopen via de website en ik ontvang hiervoor dan een fee en betaal hun dan weer hun deel. DIt gaat allemaal via mijn betaalmodule op de website. Nu heb ik eigenlijk altijd voor bedrijv
 11. Hallo Allemaal, Ik loop tegen een btw probleem aan met mijn webshop ivm buitenlandse bestellingen en dat is als volgt. 1. Via mijn webshop verkoop en veil ik diensten zoals advertentieruimtes op websites, backlinks, mail campagnes, enz..... 2. Ook kunnen mijn klanten hetzelfde doen tegen een fee vergoeding wat ze dan weer aan mij betalen. 3. Er zijn zowel particulieren als bedrijven die dit kunnen doen. 4. Alles wat wordt besteld op de website gaat via mijn betaalsysteem. Dus ik ben de verkoper op dat moment en zal de fee afdragen aan de bedrijven indien hun dienst i
 12. Dat zijn geen bureau's waarmee hij heeft samengewerkt, dat is zijn bedrijf waarvoor hij de vraag nu stelt. :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept