snackmobiel brouk

Junior
  • Aantal berichten

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

  • Jij bent:
    ondernemer
  • Geslacht
    Male

snackmobiel brouk's trofeeën

  1. hallo iedereen bedankt voor het mee denken,maandag ga ik naar Italini Gelato in groningen om ijs te proeven. wie heeft er nog tips over wat voor smaken ik moet nemen,
  2. ik denk dat ik in een andere noordbroek woon als jij denkt ,maar wie weet haha
  3. hallo na al het goed info wat ik hier al eerder heb gekregen nu tijd voor ronde 2 ik heb een antieke ijsbakbrommer gekocht waar ik mee wil gaan venten,maar aangezien het ijswereldje helemaal nieuw voor mij is,wil ik graag wat info tot betrekking op schepijs leveranciers in en om groningen,wil ook graag in contact komen die al veel ervaring hebben met venten met dit soort ijbrommers zal even een foto er bij plaatsen van mijn nieuwe aanwinst,die ik trouwens nog wel opnieuw laat beplakken,dit is de foto zoals ik gekocht heb gr arja [titel aangepast - mod]
  4. hoi ten eerste leuk dat iedereen meedenkt de snackwagen zorgt indd voor een volwaardig loon,kan nog jaren zo door gaan want de vergunning is in principe geen probleem,zal met 2 a 3 jaar wel weer moeten inversteren in een nieuw kar. de totale kosten voor pand en de intrichting zal totaal rond de 2 ton liggen, mijn beweegredenen om toch voor het pand te gaan ten opzichte van de snackwagen voordelen,uitgerbeide menu,s, meer ruimte om te werken,zitplaatsen,toilet.meer klandizie,iets opbouwen voor later nadelen veel hogere kosten,meer werken als nu, of zie ik het allemaal nog te gemakkelijk voor me
  5. hoi herafin ten 1e bedankt voor je tip ik kan zeker nooit weer zo goedkoop als dan dat ik nu zit,en moet ik veel meer omzetten dan dat ik nu doe. het pand staat precies tegenover de standplaats van waar ik nu sta en er mag een cafetaria in,heb vorige week de 1e gesprekken gehad met de gemeente,op zich is het pand goed ingedeeld dus echt grote verbouwingen zijn niet noodzakelijk gelukkig. het probleem is dat ik het in mijn eentje bij lange na niet kan behappen,we staan in de spits vaak met ons drieen te werken en zitten dan met redelijke lange wachttijden omdat we gewoon capiciteit te kort hebben. heb nu de gewone standaard producten te koop en ben plus minus 20 uur per week open,dus daar zit volgens mij nog heel wat rek in.
  6. hallo sinds 7 jaar eigenaar van een snackwagen in een dorp met 2000 inwoners,en nu in onderhandeling met de gemeente over aankoop van pand(oud rabobank gebouw) nu is mijn vraag,kan iemand mij tips geven qua inrichting en menu,s want wil er geen standaard cafetaria van maken waarvan er al zoveel zijn gr arjan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.