Frelis Inna

Newbee
  • Aantal berichten

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

  • Jij bent:
    ondernemer

Frelis Inna's trofeeën

  1. Uiteraard, maar als een grote supermarkt uitgaat van een marge 3.0, dan kan ik direct gaan douchen ;D Ik begrijp wat je bedoelt, maar volgens mij moet je zo'n berekening beginnen aan de hand van de minimale marge van een potentiele afnemer. Een brutowinst percentage van 26% is inderdaad een goede indicator, daar kan ik eerst mee uit de voeten.
  2. Precies, tenzij ik ze een marge van 2.0 kan bieden bijvoorbeeld. Wellicht hebben ze daar dan wel oor naar. En uiteraard zullen op biologische producten en op bijvoorbeeld koffie weer andere marges liggen dan op zelfgebakken brood. Daarom is mijn vraag ook eigenlijk te breed, maar wellicht heeft iemand hier ervaring mee.
  3. Goedemiddag allen, Reeds lange tijd lees ik vele handige en behulpzame berichten op dit forum, maar nu had ik toch echt een vraag waar ik geen eenduidig antwoord op kan vinden. Deze zal er ook ongetwijfeld niet zijn, maar let's give it a shot :-) Ik ben voornemens een product te maken wat geschikt zou kunnen zijn voor grote supermarktketens. Om één en ander goed uit te kunnen rekenen is het voor mij van belang om te weten waar ik rekening mee kan houden. Zo doe ik zaken met een gerenommeerd Nederlandse delicatessenketen, en deze mensen éisen een marge van minimaal 3.0. Mijn vraag is, hoe dit zit bij de supermarkten? In verband met de vele supermarkt-oorlogen van de laatste tijd kan ik mij niet voorstellen dat ze zulke grote marges bezigen, maar wat is voor zulke supermarkten wenselijk en/of het minimale? Misschien is er iemand die ervaring heeft in deze tak van zaken? Alvast bedankt voor uw eeuwige expertise :-) Groeten!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.