Jump to content

Lars__T

Senior
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  Lars
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  expert advies
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Barendrecht
 1. Beste Lars T. Als ik die adviezen lees, trek ik de conclusie dat je er beter niet aan kunt beginnen, om advertentie op je site te plaatsen. Probeer mij eens duidelijk te maken waarom jij dan wel die advertenties wil plaatsen ? U heeft PM.
 2. Wat ik er mee gedaan heb? Ik heb mijn bedrijf aangemeld op M4N.nl. En geluisterd naar de adviezen, van wat ik beter niet kan doen, en wel.
 3. Kom op Lars, ga zelf maar zoeken of vraag een serieuze offerte op. Jij bent de ondernemer toch? Lees de reactie;s hierboven ook is. Volgens mij geven er mensen al tips over de branche. Wat doe je met alle adviezen die zeggen dat je het niet moet doen? Danny Beste ik lees zeker de reactie's hierboven, maar ik moet wel informatie verzamelen. Er heeft nog niemand een tip gegeven over een branche, ik zou dat wel graag willen. Alvast bedankt.
 4. Klopt, wij zijn hiermee bezig, het word zeker niet hetzelfde.
 5. Ik begrijp u helemaal. Nog even een vraagje, u heeft het over spel en typ fouten. Kunt u aangeven waar u die heeft gevonden? Met vriendelijke groet, Lars.
 6. Bedankt voor alle reacties! Stel, ik ga toch reclame op mijn website zetten, welke bedrijven kan ik het beste benaderen? In wat voor branche moet ik zoeken?
 7. Bedankt voor je antwoord. Er word toch daatwerkelijk verkocht, alleen niet met groote aantallen. Natuurlijk proberen ''wij'' (daar is ie weer ;) ) de prijs zo laag mogelijk te houden, alleen is dat niet altijd even makkelijk. En als er reclame zou komen te staan hebben we minder zorg over onze deadline dat p/m gehaald moet worden, ook zullen wij de reclame niet storend maken.
 8. Heeft een compagnon inderdaad die al 15 is :) ( en dat is echt zo! ) Danny KVk uittreksel opgevraagd?
 9. Ik wil niet veel zeggen, maar ik heb al flink wat uren achter de rug qua werken aan de webwinkel. Ik moet wel toegeven dat mijn vorige topic niet helemaal goed was :-[ . Wellicht dat vroegere leden nog weten hoe ik ben begonnen, nu ik zo'n webwinkel heb ben ik wel trots op me zelf. Ik neem mijn werk zeker wel serieus, daar niet van. Ik kom er alleen niet uit naar welke bedrijven ik zou kunnen contacteren, ik neem aan dat jullie weten wat mijn web adres is? Misschien wat tips? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Lars.
 10. Omschrijving van je concept: Zien jullie nog verbeterpunten of dingen die jullie anders zouden doen? Zelf wil ik meer paars/blauw in de website brengen, wat vinden jullie? En waar zouden die kleuren dan moeten? http://www.shrtlnk.nl/tznVJ Alvast bedankt! Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: --niks---------------------------------------------- Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: --niks---------------------------------------------- Hoe is dit anders dan bestaande concepten: --niks---------------------------------------------- Wat voor feedback hoop je te krijgen: --niks----------------------------------------------
 11. Beste leden, Wij zijn van plan reclame te gaan gebruiken op onze webwinkel, onze webwinkel heeft genoeg unieke bezoekers om hier mee te beginnen. Zelf ben ik geen voorstander van Google adsense, en ook niet van adverteerdirect.nl. Iemand enig idee hoe je aan adverteerders komt? Moet je bedrijven zelf telefonisch benaderen? Met vriendelijke groet, Lars.
 12. Bedankt voor je informatie, ik zal morgen de slingers voor je uit de kast trekken. ::) Of je nou 11, 15 of net je eerst banaanprakje heb gekregen, de voorgaande 10 pagina's aan commentaar gelden nog steeds. Geleerd heb ik zeker, dat is denk ook wel te zien in het resultaat, ook is de Google ranking flink gestegen. Ook gaan de bestellingen als een lopend vuurtje. Ik wil zo wie zo iedereen bedanken die mij heeft geholpen.
 13. Beste leden, Ik wil graag even iets recht zetten... Ik weet dat het misschien raar klinkt, maar ik heb me voorgedaan als een 11 jarige, terwijl ik daadwerkelijk 14 - 15 jaar ben. Ik dacht hiermee meer hulp te krijgen, en dus meer te bereiken. Maar nu zie ik toch in dat dit niet zo is, mijn wel gemeende excuses. Ik hoop dat jullie mijn eerlijkheid kunnen waarderen. Met vriendelijke groet, Lars.
 14. Dat heb ik ook al geprobeerd, maar daar word niet echt snel/goede antwoorden gegeven, dus zijn er mensen die een CSV van een leverancier in een Opencart webshop kunnen zetten? Stuur da even een PM.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept