Jump to content

Delangeberg

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  boetse molen 8, Steenbergen, Netherlands
 • Country
  Nederland
 • First name
  Delange
 • Last name
  Berginhetligt
 • Website address
 • Facebook
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  http://hallo.kvk.nl/

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Die mij kunnen helpen met de marketing voor internationaal succes.
 1. Ik raak een beetje gefrustreerd van dit forum. Niemand schijnt me echt serieus te nemen ja sommigen. Andere praten weer negatief. Ik had deze forum van iemand gekregen als tip . En denk is na misschien is het een beetje logisch dat je fel reageert als mensen alleen maar negatief praten. Ik heb geen kort lontje voor de duidelijkheid helemaal niet. Maar ik vindt ook dat je niet mag vergeten dat ik 12 ben en ik gewoon serieus genomen wil worden. en wat twitter betreft kijk eens rond er zijn zo veel jongeren die zo praten op twitter. Zelf ben ik trouwens ook van mening dat oudere mensen niet op twitter zitten (de mensen uit het bejaarden tehuis.) En natuurlijk ik snap dat zulke praat niet het beste is en geloof mij dat verandert ook weer wel. Maar ik wete nu ook waarom dat mensen mij het advies gaven om persoonlijk contact met ondernemers te nemen. 1 omdat het via de computer anders ligt (bijvoorbeeld de fel heid dat bedoel ik niet zo) 2 dan weet je zeker dat je serieus genomen wordt door dat mensen je kunnen zien. Dus nogmaals ik ben teleurgesteld in dit forum. Gr p.s ik weet dat ik zelf ook niet het beste gedrag heb getoond.
 2. Nu is dat voor een gemiddelde 12 jarige jongen misschien een prima acceptabele zin om openbaar op het internet neer te zetten, maar voor een serieuze ondernemer lijkt me dat niet iets wat je even wereldkundig zou willen maken. Zeker niet met zulke bewoordingen. Nou hoef je ook weer niet te doen alsof je een serieuze oude en saaie meneer bent, maar ik hoop niet dat ik je hoef uit te leggen dat zulk gedrag geen positief effect op jouw (toekomstig) bedrijf zal hebben. EDIT en je hebt een app die misbruik maakt van je twitter, want regelmatig tweet je dit: Aan die laatste zin kan ik niks doen . Die krijg ik binnen van andere en ongemerkt stuur ik die zelf ook ik weet niet hoe ik dat moet stoppen. En bij die andere zinnen ik ben 12 jaar. ik trap af en toe wat lol met vrienden en ik heb beetje groffe praatjes, maar jullie snappen tog ook wel dat ik zo niet tegen oudere mensen praat? dat doet geen een kind van 12
 3. Dat zal best dat jij dat zo ervaart . maar elke ondernemer doet het op zijn of haar eigen manier. en ik geloof erin dat als ik gewoon klein begin en door foute en vallen en op staan steeds meer ervaring op doe dat ik er dan ook wel redelijk kan komen. Ik respecteer u reactie, maar ik vindt dat u dat niet zo maar kan zeggen dat doet iedereen op zijn eigen manier en wat ben woldring betreft die heeft het goed voor mekaar maar die had het niet zo gepland. en u ook niet volgens mij en nu komt het binnen van dat ik moet gaan plannen eerst een studie en dan gaan ondernemer dus nogmaals ik vindt dat iedereen het op zijn of haar eigen manier moet doen en ik heb er vertrouwen in dat ik dat ook kan doen als ik maar genoeg wil en blijf leren. Gr . p.s ik wil helemaal niet bij google werken?? dus waarom je dat erin zet snap ik niet maarja...en trouwens was u een paar jaar geleden niet failliet gegaan? dus wie zegt dat u zon wonder bent in het ondernemen (met alle respect gezegd natuurlijk)
 4. Ik snap wat je bedoeld, maar mag ik erop wijzen dat ik pas 12 ben en mijn werknemers niet veel ouder. En in de loop van de jaren zal ik mijn dienst natuurlijk uitbreiden en uitbreiden en dan zullen de kosten ook steeds meer worden maar de winst ook. Of zeg ik nu iets heel vreemds? want 1000 per maand is voor iemand van 12 een lekker bedrag hoor en als ik met de loop van de jaren het bedrijf kan uitbreiden door mijn 1000 per maand te investeren in het bedrijf..denk ik toch dat het wel wat kan worden. . Ik hoop op een reactie. (natuurlijk trek ik de onkosten er wel van af)
 5. Ik heb de forums gelezen natuurlijk niet helemaal, maar ik heb er wat uit weten te vissen. Bijvoorbeeld het stukje waarin iemand vraagt of ¼,50 niet veel is voor iemand die alleen ene pak melk wilt. Mijn vraag daarop wat moet jij bij zoiets doen? Want het is logisch dat ze je dan niet gaan bellen als de service duurder is dan het product zelf. Ook wil ik even laten weten dat ik net als de meeste niet alleen boodschappen doe. Ik doe ook ik andere spullen (bijvoorbeeld.) speelgoed halen voor de kleinkinderen of kleren halen bij de zeeman. M.v.g. Ik hoop op tips op vooral dat 1e stuk ( van dat de product goedkoper is dan de service)
 6. bedankt die had ik nog niet gezien. Ik zal ze eens goed doorlezen.
 7. Hmm das inderdaad ene probleem. Ik dacht zelf als ik mensen in dienst neem en ik werk zelf ook dan maken we per dag meer winst en dan kan ik de werknemers ook weer betalen. bijvoorbeeld (dus niet echt he voorbeeld cijfers) Ik verdien alleen €50 euro per dag. ik neem 2 werknemers die kosten 25 per man (per dag ) als we dan met zijn 3en €50 euro per dag winst maken dan heb ik toch €100 winst? of zie ik nu iets heel belangrijks over het hoofd? dan zou ik graag willen dat je me daar even bij trekt bij dat belangrijke punt.
 8. goed idee bedankt! ik zal het met me vader over hebben ik denk dat dat wel positief wordt :)
 9. Dat klop ik was er zelf ook al van uit gegaan dat het minstens een uurtje is beslag zal nemen. Ik zal zo als ik al zei in het begin ook niet veel winst mee maken. Zelf ben ik al wel van plan om dit bedrijf serieus als goed bedrijf terecht zal zetten,Ook ga ik er vanuit dat ik na verloop van tijd toch winst zal maken. Ik zal bijvoorbeeld na verloop van tijd mensen in dienst kunnen nemen. De reden dat ik er van uit ga dat dit een succes wordt is omdat ik heb onderzocht dat mijn doelgroep de oudere mensen dus steeds groter zal worden de komende 5 tot 20 jaar, dus de dienst zal steeds geliefder worden. De mensen in dienst nemen is natuurlijk wel na een paar maanden als ik winst heb
 10. Wat bedoel je precies ? Ik hoef toch geen geld te lenen of iets anders? Ik rijd namelijk met mijn eigen fiets ( waar een rekje en een mand op zit.) Ik dacht zelf wel aan het idee dat oudere mensen mij niet zomaar geld gaan geven voor boodschappen, ik zal dus voor moeten schieten. Ik vroeg me alleen af waar kan ik geld lenen om dat eerst voor te schieten? Natuurlijk heb ik wel geld, maar om de eerste fase door te komen red ik het dan niet denk ik. Zelf had ik al wel bedacht dat ik niet moet denken de eerste weken cash binnen te slepen. Ik moet net als ieder ander eerst een naam opbouwen en vaste klanten krijgen. Heb jij misschien tips voor dat geld probleem om voor te schieten bijvoorbeeld? Of bedoelde je iets anders met IK HOOP DAT HET FINANCIEEL HAALBAAR IS?, dan zou ik het graag horen .
 11. Simon heeft juist een goed punt. Mensen die je kent en dicht bij jou staan kunnen je in dit geval veel beter helpen en begeleiden. Het forum is zeker om vragen te stellen en om elkaar te helpen. Maar aangezien je nog niet echt weet wat je wil is het voor mensen op het forum moeilijk om je goed te helpen. En kun je dus beter bij mensen die je kent, bijvoorbeeld je vader, vragen om je eens helemaal in te lichten over alles wat je wilt weten. Of als je liever niet je ouders vraagt ga dan op zoek naar iemand anders in je omgeving die ondernemer is. ;) Ik nap wat je bedoeld, maar ik heb juist deze site als tip gekregen om misschien met oudere oudere ondernemers te kunnen praten over plannen. Ik denk dat ik verkeerd indruk heb gemaakt want ik weet al wel wat ik wil gaan doen, al ik daar nog niks over heb gezegd of niks van heb laten merken mijn excuses. In ieder geval ik weet al wat ik wil gaan doen en ik zou daar graag met iemand over willen praten die mij DAARBIJ kan helpen en adviseren. MIJN IDEE. Ik wil een bezorg service voor oudere mensen doen , zodat de oudere mensen gewoon thuis kunnen blijven zitten en ik ze kan helpen. Het gaat als volgt. Oudere mensen bellen mij als ze boodschappen willen doen en/of iets willen bestellen van bijvoorbeeld de zeeman. Ik kom dan naar de mensen toe (mijn klanten) en dan ga ik samen met de klant het boodschappenlijstje maken en/of een bestelling bij de zeeman plaatsen. Nadat ik en de klant samen het lijstje hebben gemaakt fiets ik direct naar de supermarkt om de producten te halen en ik lever ze dan direct weer af. daar reken ik dan weer bezorg kosten voor en dat wordt dan mijn winst en de klanten zijn bij mij altijd zeker van de goede producten , omdat ik samen met de klant het lijstje heb gemaakt. Ik heb dan de volgende vragen. Wat zou dan bijvoorbeeld een goede prijs zijn? en hoe maak ik een goede naam in de stad? Als er nog op of aanmerkingen zijn hoor ik het graag . Of tips voor dit idee. M.V.G Jhon Jairo
 12. Alle andere bedankt voor jullie reacties. van sommigen heb ik nog wat van kunnen opsteken. M.V.G.
 13. Ik praat al vaak met mijn vader , hij is ook ondernemer. Ik dacht dat forums er juist waren om vragen te kunnen stellen? Als jij je er zo aan ergert kan je toch beter niet reageren? Ik ben gewend dat elke zin automatisch met hoofdletter begint sorry hoor. Ik wil niet vervelend doen maar as jij alleen maar negatieve dingen weet te melden kan je denk beter gewoon je mond houden ,dat bespaart mij en jou allebei weer typen. Gr. p.s Jij denk zeker dat ik dit niet serieus neem? Ik denk dat als ik 2 jaar in de aandelen zit, dat ik dit dan ook wel serieus neem.
 14. Bedankt allemaal voor de reacties. ja zou je misschien wat kunnen vertellen over jou begin? misschien dat ik er dan wat van opsteek. ik heb besloten vooral naar mijn gevoel te luisteren tijdens het ondernemer.
 15. ja dat is zo daar geef ik u gelijk in. maar het is niet zo zeer dat ik geen plan heb want daarom wil ik ook ondernemen omdat ik plannen heb. ik wil alleen een beetje zeker zijn dat ik niet een flipflop bedrijfje ga starten snapt u? want ik hoef ook geen volle 100% garantie dat het goed gaat. snapt u? want ik snap wat je bedoeld, als je zelf niet zeker ben van slagen en niet een idee hebt heeft het dan al echt met ondernemerschap te maken . en ik wil me niet opstellen als een hulpeloos kind. want ik weet toch echt wel waar ik over praat (alleen ben ik minder ervaren als de meeste hier.) Wel bedankt voor de reactie ik snap nu wat je bedoeld. als ik een idee heb moet ik niet alleen naar andere luisteren maar ook gewoon doen wat mijn gevoel en vertrouwen in mijzelf zegt . bedankt hiervoor. gr
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept