Jump to content

max2410

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Er bestaat al een TOPIC, echter die is gesloten vanwege levering naar China via een grijs gebied. Maar op deze manier zal de handel nooit echt heel groot worden. Wat ik me afvraag, op welke manier zal een melkfabrikant licencies uitgeven waardoor het wel legaal China in kan? Ik begrijp dat de meeste fabrikanten al fabrieken hebben staan in China, echter weet ik ook dat de consument per se import producten wilt.
 2. Doordat er markt voor is, is het tegenwoordig waardevoller om ze heel te houden. Mits grote productie
 3. Er is een hele grote vraag naar, in China zijn er idd genoeg kippen, maar Chinezen houden van grote pootjes om op te kluiven. Alle papierwerk zit in orde, wat nodig is zijn gezondheidscertificaten en veel klanten willen ook graag een sgs cert. Over 2 weken komen de eerste containers aan, wie meer wilt weten kan mij een pm sturen.
 4. jawel, had het even opgezocht, maar kom niet bij die tarieven :(
 5. Ik heb het even uitgezocht en heb vernomen dat alleen directe import uit USA, Brazil, Agentina, France mogelijk is. De pootjes hebben de HS code 020714, alleen ik kan niet vinden wat de exacte import tarieven zijn, iemand die mij hierbij hulp kan bieden?
 6. klopt europese kippenpootjes. ok, dank Starterscoach, ik ga die aflevering even opzoeken.
 7. Zou dat voor kippenpootjes dan zoveel anders zijn dan voor kalkoenvleugels? Zou anders kunnen zijn, omdat kippenpootjes in de westerse wereld gezien wordt als restafval en kalkoenvleugels niet
 8. haha sorry, het is niet mn bedoeling om zo over te komen. maar ik kom er niet uit, over bijvoorbeeld anti-dumping wet, invoerrechten. (niet dat ik zelf ga inklaren, maar puur ter informatie). als iemand dit al eerder heeft gedaan, misschien dat ik er van kan leren :)
 9. of die problemen oid heeft gehad met import? valkuilen?
 10. Ik heb een fabriek gevonden die shipping en documenten regelt, ik vroeg me af of iemand al bezig is met deze handel? of iig bekend mee is.
 11. Beste forumleden, Ben al een tijdje aan het rondneuzen hier, en vandaag heb ik me aangemeld ;D Ik ben van plan kippenpootjes te verkopen aan de aziatische markt. Iemand die bekend is of hier al mee bezig is?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept