Jump to content

powerstorm

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Heb het gelezen, en als de wet zo is vanaf september dan heb je denk ik een leuke gat in de markt met je product. De interesse is gewekt, en ben benieuwd na de samenwerking. Ik ga je morgen bellen voor details, heb je nummer van de site!! Groet Dennis
 2. Wat een handig apparaat, voor menig transporteur een aangenaam product. Uitleg lijkt mij niet ingewikkeld! Is er veel klandizie richting 't Gooi en omstreken dan, het is namelijk wel zo dat ik in Hilversum gevestigd ben en jullie/ jij in Den Haag??
 3. Ik bedoelde het niet zo negatief, ben natuurlijk blij met alle kritiek, tips enz. Misschien ben ik gewoon niet zo subtiel haha :) Ik doe er echt wat mee, en zal iets voorzichtiger zijn met antwoorden..
 4. Leuk om te lezen :) Ik ben je graag van dienst, ik ben benieuwd wat voor een product het is. Er is alleen geen PIN in de auto aanwezig, bij mij is alles per factuur of contant ( rembours ). Hoor graag van je..
 5. Is waar wat je zegt, maar... Je krijgt, als je net bent begonnen als starter van een bedrijf, zoveel advies en goede raad dat je wel moet filteren. Ik zeg niet dat ik er niks mee doe, maar zal de dingen aanpassen die ik het aanpassen waard vind, en zal er zeker over nadenken en met derden overhebben ( mijn webdesigner bv ). Ik vraag niet om hulp, alleen om tips en eventueel advies, is toch wat anders.. Heb klanten die mij elke week benaderen, maar hoop dat ik op deze manier de tips krijg om uit te breiden!! Nogmaals, ik neem alles op wat ik lees, maar filter..
 6. Laat jou nog eens wat lezen hahaha.. Kom maar eens langs, dan kan jij het aanpassen, mevrouw de expert.... Bedankt voor de info, ga ermee aan de slag. ( Niet met alles hoor, vind mijn website wel ongeveer zoals ik hem wil hebben )
 7. Heb een website, en ook visite kaartjes.. Ben een spoed koerier, dus brieven, pakketten enveloppen etc. zit allemaal in het pakket, daar zal het waarschijnlijk niet aan liggen!! ( bekijk Globe Koeriers eens ?) SEO heb ik aan gedacht, maar ben beginnend met een klein budget, dus zal het eerst anders moeten proberen..
 8. Ik ben begonnen met het binnenlopen bij bedrijven die voor mij interessant kunnen zijn. Ik ben een echt koerier in hart en nieren, maar met een elevator pitch klanten werven is een andere tak van sport. Dat moet je liggen, ik ben iemand die daar zeer aan moet wennen. Na zoveel positieve reacties, en daar niks meer van horen gaat mij irriteren, gaat inmiddels beter haha.. Heb een uitgebreide flyer campagne opgezet in heel het gooi, maar weet dat je daar maar 1 of 2% van je klanten binnenhaalt, dus daar had ik mijn hoop niet echt op gevestigd. Ben daarna met een mail acquisitie begonnen, en heb daar zeer goeie reacties opgehad, die mij ook klanten hebben opgeleverd. Ga nu toch weer met een flyer campagne beginnen, want ik vind dat je om de zoveel tijd je naam weer moet laten zien.. Heb me goed in de gidsen, en koeriers sites gezet, adwords doe ik niet, want de ervaring voor koeriersbedrijven met adwords zijn niet echt goed, wat ik gehoord heb van de beste man zelf, slechte verkoper dus!!! Ben op Hyves, ga op Facebook, en dat was het zo'n btje..
 9. De meeste heb ik 1 keer benaderd, sommige bedrijven die ik echt de moeite waard vind, heb ik 2 keer benaderd. De eerste keer naar binnen gestapt met een elevator pitch, wat niet echt mijn ding is, de 2e keer automatisch met een flyer campagne die ik heb gelopen!! Zit nu te denken aan een telefonische promotie, weet alleen nog niet echt goed hoe ik die ga aanpakken!!
 10. Ben begonnen met overal naar binnen te gaan bij bedrijven die ik interessant vond voor werving, daarna heb ik een uitgebreide flyer campagne gelopen!! Het is wel zo dat ik zeer veel ervaring met koerieren heb, maar een elevator pitch er glad uit gooien is ook een vak! Misschien moet ik nog even doorgaan, en komt de ervaring vanzelf.. Bedankt voor de reactie.
 11. Dat valt wel mee, ik lees niets over de respons op je website... Hoe bedoel je, valt wel mee? Ik richt mij voornamelijk op het gooi, en niet landelijk. Misschien daarom weinig respons! Hoe zie jij trouwens hoeveel respons ik heb, voor mij ook wel handig...
 12. Hallo, Ik heb sinds 3 maanden een koeriersbedrijf in het Gooi, en ben aardig met klantenwerving bezig, maar merk dat het niet zo snel gaat als gedacht. Heb inmiddels wel wat klanten, en die hebben gelukkig al meerdere keren besteld. Ik heb volgens mij nu alle middelen wel geprobeerd, en de meeste interessante bedrijven wel benaderd. Heb vele zeer positieve reacties gehad, waar je daarna niets meer van hoort. Zijn er mensen met dezelfde ervaring, wil graag weten of dit zo hoort te gaan met werving, en eventueel nog handige tips?? Hoor graag van iemand!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept