- Waarom verkoopt de horeca geen bier uit flesjes?
- Waarom verkoopt de horeca geen bier uit flesjes?
- Waarom verkoopt de horeca geen bier uit flesjes?
- Waarom verkoopt de horeca geen bier uit flesjes?
-
Waarom verkoopt de horeca geen bier uit flesjes?
Omdat diegene het niet leuk vind om over dergelijke processen na te denken, maar liever doet. Het denkwerk is echter mijn passie en uitdaging, vandaar. Wederom stel ik de waarom vraag "Hun kosten liggen anders dan bij de grote jongens en meisjes." aangezien bier voor 95% uit water bestaat zijn de productiekosten zeer laag, accijnsen constant. Het kan inderdaad wel zo zijn dat de merknaam veel waard is, toch betwijfel ik dit bij bier in zekere zin.
-
Waarom verkoopt de horeca geen bier uit flesjes?
"Nasi sudah menjadi bubur" "Gedane zaken hebben geen keer" Voor mij veel inzicht in het denken van de Nederlandse consument en ook gewoon leuk om met een piske in de hand te stoeien met materie. Brengt het kritische denkprocess op gang, en geeft me vooral heel veel nieuwe business idieeën ;D
-
Waarom verkoopt de horeca geen bier uit flesjes?
Het klinkt heel raar: "de beleving mag immers ook wat kosten" Flesjes water zijn immer ook duurder dan kraanwater, en bier is 95% water. Mijns inziens vormen de grote brouwerijen een verkapte oligopolie, maar door intransparantie vanwege de tussenleverancier: de kroeg, zien wij dit gewoon niet in. Gelukkig zijn de kleine brouwers nu in een opmars om het lagere deel van de markt weer in te nemen)
-
Waarom verkoopt de horeca geen bier uit flesjes?
Tegenover het kostenvoordeel van flesjes staat het omzetnadeel van klanten die elders een vers tappilsje gaat halen. Tel uit je winst! ;) perspectief: het vaasje dat jij in de kroeg koopt @ 2,50 - 25cl De kroeg ernaast verkoopt hetzelfde bier uit fles @ 2,27 - 30cl Hoeveelheden gelijkgetrokken 30CL : Glas:@3,00 - 30cl Fles: @ 2.62 - 30cl Met Tapverlies 10% Glas: @3.00 - 30cl Fles: @ 2.32 - 30cl
-
Waarom verkoopt de horeca geen bier uit flesjes?
- Waarom verkoopt de horeca geen bier uit flesjes?
Ik heb een kennis die een nieuwe kroeg gaat openen, zonder contractuele verplichtingen jegens brouwers. Cijfermatig gezien lijkt het me een betere keuze om de bierprijs te verlagen om zo de concurrentiepositie te verbeteren, maar zoals te lezen valt blijkt traditie toch ook belangrijk. Lastige keuze dus!- Waarom verkoopt de horeca geen bier uit flesjes?
Bier uit de fles uit de supermarkt schijnt namelijk wel tot 40% goedkoper te zijn dan fusten bier van 1 brouwer! Zal het voor kleine kroegen dan misschien toch efficienter zijn om 3 koelkasten te hebben? 40% goedkoper op een bieromzet die binnen de horeca 40% van de totale omzet bedraagt, is toch een aanzienlijk voordeel.. naast het tapmanschap :D Wat betreft het bierflesje, dit kun je toch altijd nog inschenken..- Waarom verkoopt de horeca geen bier uit flesjes?
- Beginnend bedrijfje vraagt advies
Inderdaad, hervullen is enkel mogelijk op grote plaatsen goed om over na te denken!- Beginnend bedrijfje vraagt advies
Excuus, bericht gewijzigd voor directere vraag :)- Beginnend bedrijfje vraagt advies
Beste Higherlevelers, 4. Met wie/hoe neem je contact op als je een product in een grotere winkelketen wilt verkopen? Groetjes, Paul - Waarom verkoopt de horeca geen bier uit flesjes?
Copyright Higherlevel.nl 2002-2025 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Powered by Ping Media en bedacht door Mikky
Cookies op HigherLevel.nl
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.