Jump to content

nootje

Junior
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Arno
 • Website address
 • Facebook
 • LinkedIn
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  expert advies
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Heythuysen
 1. Danny, bedankt voor de tip, ik heb al contact opgenomen ;) En inderdaad een link naar de website via mail...goed idee :) Ik zal jullie tips en aanbevelingen nog lang nodig hebben, dus ik kom nog geregeld terug, eerlijk gezegd zou ik zonder HL niet zover gekomen zijn!!! Super allemaal.
 2. Even een berichtje van mij, het ondernemersplan is goedgekeurd door uwv, dus ik kan/mag eindelijk aan de slag. De website is ook aangepast met dergelijke hyperlinks ;) Ik hou jullie op de hoogte, en nogmaals, bedankt voor alle steun!!! Groetjes, Arno
 3. Even een kort berichtje van mij...ik doe dit vanuit de ww en ik krijg een startersperiode voor zelfstandige...UWV vraagt van mij een ondernemingsplan, dus daar ben ik nu druk mee, maar is bijna klaar...al met al zie ik alles positief tegenmoet :) Groetjes en jullie horen van mij ;) PS Ik ben halverwege met het boek van Karen Romme...goed boek met heel veel nuttige informatie. Dank u allen en tot gauw weer. Arno
 4. Jee wat een suggesties :) ...daar ben ik heel blij mee....dat ik daar zelf niet opkom :( Nogmaals ontzettend bedankt :)
 5. Ik kan inderdaad ook vrachtwagen zeilen bedrukken...goed idee trouwens....zie het al helemaal voor me....een vrachtwagen met mijn reclame :) Bedankt!!! :)
 6. Hoi VNIS, Ik denk dat je wel gelijk hebt, maar als ik nu naar klanten ga, en ik geef een visitekaartje af, dan kijken ze ook op mijn "stuntelige" website, en die wil ik eerst op orde wil hebben. Vandaar dat ik de klantenbezoeken even naar voren heb geschoven. Groetjes Arno
 7. Hoi Danny, weet je, ik kom uit het niets, ik heb mijzelf in het diepe gegooid, en dan na 1 maand kom je erachter...jee, ik doe iets niet goed. Dus ik ben gaan googlen..."hoe werf ik klanten" en toen kwam ik op higherlevel terecht. Alle reacties die ik hier krijg, alle "negatieve" dingen die ik doe...ik vat dat zo positief op weet je dat, echt geweldig!!! Ik heb het gevoel dat de mensen hier je een duwtje in de rug geven en je op het goede spoor willen zetten, en daar ben ik heel erg dankbaar voor ;) Nu wil ik eerst alles goed voorbereiden, zoals de website, en het boek lezen wat mij aanbevolen is, pas dan ga ik persoonlijk op zoek naar klanten...want ik wil eerst dat mijn website een beetje fatsoenlijk in elkaar zit, en goed voorbereid naar klanten gaan. Super bedankt allemaal...maar ik hou jullie op de hoogte ;)
 8. Helemaal niet aan gedacht zeg, maar super-idee :) Bedankt (y)
 9. Contact gehad met iemand die de tekst gaat herschrijven op mijn website. Er worden ook hyperlinks aan gekoppeld zodat mijn website wel te vinden is via diverse zoekmachines. Eind volgende week moet alles klaar zijn als het goed is :)
 10. Heet dat boek "waar kleine bedrijven groot in kunnen zijn" ?
 11. Wil ik heel graag doen Joost, maar hoe heet dat boek? Haar website is nl voor een gedeelte uit de lucht voor tijdelijk. Groetjes Arno Btw...ik zou ook graag daar zijn maar ik had afspraken vandaar.
 12. Ontzettend goed idee :) Bedankt. Groetjes Arno
 13. Jee super die positieve adviezen :) Vanaf maandag ga ik lekker aan de slag, ik hoop dat de persoon die ik benaderd heb om mijn website te verbeteren mij snel een antwoord geeft :) Heb er helemaal zin in en ik hou jullie op de hoogte. Bedankt ;)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept