Jump to content

jeroen1985

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ik begrijp het ook wel. Het is alleen wat frustrerend inderdaad. Maar goed. Via Mp wat mails verzonden voor een tijdelijke gba inschrijving. Hoop vandaag wat te horen en mij zsm in te kunnen schrijven. Probleem hopelijk opgelost.
 2. je bent wettelijk verplicht een GBA adres te hebben... Dan is het probleem opgelost... Op marktplaats staan genoeg mensen die een gba inschrijving aanbieden... Danny Dat weten we. Maar wat dat nou precies met een bedrijf starten te maken heeft.
 3. Ze vragen zelfs om bewijs stukken dat ik in het buitenland ben geweest. God ik wil een bedrijf starten. Meer niet hoor.
 4. Kleine update. Ik krijg zojuist mail van de notaris. Ze vragen om een inschrijf adres of bewijs stukken van waar ik woon. Als ik in het buitenland woonde willen ze daar bewijzen van. Waarom eigenlijk ? Ik heb een huur contract van het kantoor dat ik ga huren en dat is ook verzonden. Dat lijkt mij toch voldoende?
 5. Ja. Dat heb ik. Dat was ook mijn vraag aangezien er op de site ( bij de formulieren ) van de kvk alleen iets over GBA staat bij inschrijving eenmanszaak. Bij een BV staat er niets over. De aanvraag is naar de notaris verzonden. Ik moet het maar even afwachten. Maar de onzekerheid is niets waard.
 6. nou volgens de KVK dus wel. Heb inmiddels een mail terug van de KVK. Ik citeer '' Beste jeroen, het is niet mogelijk om je zonder GBA inschrijving in te schrijven in het handelsregister. Dat lijkt mij wel heel erg duidleijk.
 7. Dat klopt helemaal,maar TS staat helemaal nergens ingeschreven en dat is het probleem. Klopt!
 8. Ook bij een BV moet je ergens ingeschreven staan. Er speelt meer denk ik waardoor je je niet kan inschrijven bij een ander? Volgens de wet moet je je inschrijven op het adres waar je verblijft. Danny Er speelt idd meer. Geen ernstige zaken trouwens. Het is vrij simpel. Baantje dat ik had in het buitenland stopte wat sneller en vrij plotseling. Dus hup terug naar Holland. Ik had pas in feb of maart terug willen komen. Vanaf dan heb ik een nieuwe huurwoning. Daar kan ik nu nog niet in. Dus de aanvraag bij de notaris zal worden geweigerd ?
 9. mijn excusus voor het rommelige quoten ! modedit: geen probleem blanco's verwijderd
 10. Beste Ondernemers, Ik ben Jeroen 27 jaar. Ik heb de afgelopen jaren in het buitenalnd gezeten. Ben nu een aantal maanden terug en heb een goed idee voor een nieuwe ondermening. Ik stuit nu op een groot probleem. Ik ben van plan om op korte termijn een BV op te richten. Ik heb een goed ondernemingsplan en wat geld bij elkaar weten te sparen. Ik heb een klein kantoortje gehuurd via een kennis. Perfect allemaal. Nu wil ik mij gaan inschrijven en heb de aanvraag vanmiidag verzonden naar een notaris. Samen met het huurcontract van het kantoor en het adres waar de BV in geschreven moet staan. Nu kwam ik er achter dat ik dus niet meer ingeschrven sta in het GBA. Ik sta daar bekend als geemigreerd. Wat natuurlijk wel klopt. Het probleem is dat het adres waar ik nu woon ik mij niet in kan schrijven. Ik krijg pas half feb een nieuwe woning waar ik mij ook in kan schrijven. Reuze dom en slordig dus. Ik heb op dit moment geen fam en/of kennisen waar ik mij zo kan inschrijven. Gaat dit een probleem opleveren bij de oprichting van de BV ? Ik las op de site van KVK dat dit bij een eenmanszaak een probleem is maar kan hier niets van terug vinden als het over een BV gaat. Ik hoop dat jullie mij wat meer info kunnen geven. Alvast bedankt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept