Jump to content

JP_ict

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Zelf een website bouwen daar ga ik niet aan beginnen. Dat ligt mij niet echt, heb dat wel eens geprobeerd aan het begin van mij opleiding maar dat laat ik liever aan andere over.
 2. Dankjewel, ik zal vandaag eens kijken op sitedeals.nl.
 3. Dankje, dat was ik ook al van plan. Maar de juiste naam heb ik nog niet gevonden, en ik moet nog iemand zien te vinden voor een simpele website. Heb namelijk niet veel om te investeren. En dan ook visite kaartjes maken met natuurlijk de website erop.
 4. En brood!! Dat heb ik ook op stage gehad, heb toen vaak moeten bellen maar na het doorgeven van de nummers was Windows geactiveerd. En inderdaad geen verkeerde nummers doorgeven anders hang je weer een uur aan de telefoon ;) haha
 5. Ik woon vlakbij Gennep/Nijmegen. Waarom? Een uitgebreid ondernemingsplan ga ik denk ik ook niet maken. Ten eerste heb ik dat nog nooit gedaan en ten tweede denk ik ook zoals Fvddungen al zegt alle dingen die nodig zijn en wat ik wil gaan verdienen etc. opschrijven. En dan langzaam beginnen. Ik ga jullie zeker op de hoogte houden... En ik blijf dagelijks hierop kijken of er nog tips enz.. binnen komen. Thanks allemaal
 6. Toch wist ik het niet precies over de Windows cd. En dan moet ik nu maar eens starten met een ondernemingsplan. Wie zijn me klanten? Dat weet ik helaas nog niet, ik moet proberen wat reclame te maken in mij dorp en eromheen. Dan nog maar hopen dat het gaat lopen. Ben er bang voor, maar ik geef niet zomaar op.
 7. Dankjewel weer allemaal nuttige reacties. Het is toch wel mogelijk om de office 30 dagen of zo te installeren, en verder mogen ze zelf weten of ze de illegale erop zetten. Hoe zit het trouwens met Windows 7 als ik die erop wil zetten of een andere Windows. Moet ik dan zelf een orginele aanschaffen? En kan ik die gewoon elke keer gebruiken wanneer ik een Windows installeer bij iemand?
 8. Nee dat is het niet, ik probeer altijd tot een oplossing te komen. Maar ik kan hier wel zeggen van ik kan ALLES oplossen, maar dan komen er meestal toch reacties van ook JIJ kunt niet alles oplossen. Tot nu toe is het nog altijd gelukt. En reparaties zal niet veel zijn, maar wanneer het toch is dan is dat mooi meegenomen. In zo'n geval van wat je net beschrijft Dutch Guy van Office, wat moet je dan doen? Natuurlijk vraag ik zo'n dingen van tevoren maar als er dan toch een schone installatie nodig is wat moet ik dan doen met de illegale versie van office? Ook zal ik goed backups maken, want dat is eigenlijk wel 1 van de belangrijkste dingen. Want niemand verliest graag zijn trouwfoto's ;)
 9. Haha , nu niet meer mooi ? :) Dat is inderdaad zo, dat heb ik toen ook gezien. Boze klant omdat het te lang duurt, of omdat het weer te duur is maar bij een ander net zo duur. Altijd is er wel iets te klagen ja. Maar om weer eerst ergens anders te gaan werken en ervaring op te doen vind ik zonde van de tijd. Want er gaat een hele poos overheen waarschijnlijk om me eigen bedrijfje op te bouwen. En dan moet het ook nog eens wat worden. Maar zo ken ik nog iemand waar ik vroeger bij in de klas heb gezeten maar die woont nu verder weg, die is ook klein begonnen met reparaties te doen bij vrienden enz.... & nu heeft hij z'n eigen bedrijfje daarin. Dus ik denk met een beetje inzet moet het wel te doen zijn.
 10. Wat ik fout zei dat was dat ik alles wel op weet te lossen, maar natuurlijk kan dat zo niet zijn. Want ben inderdaad ook maar een mens en er is altijd wel iets wat je niet kunt. Maar 99% van de keren lukt het mij wel om het probleem op te lossen. Oke, ik hoop dat er inderdaad genoeg vraag naar is. Zelf dacht ik ook al dat er genoeg vraag naar is maar de meeste mensen willen geen geld uitgeven in deze tijd. En inderdaad een nieuwe pc kost ook geen drol meer, maar ja wanneer 1 enkel onderdeel kapot is en ik vervang die. Ik hoef niet aan het onderdeel zelf te verdienen, alleen maar op het assembleren ervan. Ervaring opdoen bij een helpdesk of reparatie bedrijf dacht ik ook al aan. Het is alweer 2 jaar geleden ongeveer wanneer ik de laatste keer bij een bedrijf ervaring op heb gedaan. Had toen een stage van school, ongeveer 6 maanden 5 dagen per week. Maar alles ging toen zeer makkelijk vind ik zelf. En heb de stage ook goed afgerond. Dus enige ervaring is er al.
 11. Het is inderdaad niet altijd even makkelijk het oplossen van problemen. Maar mijn geluk is, dat ik altijd wel een oplossing weet te vinden en vind het ook leuk om DE oplossing te vinden. En wanneer het teveel zou gaan kosten voor een oude pc dan zeg ik dat ook van tevoren. Ik loop ook ervaring op door het te doen allemaal, en kan dan ook elke keer beter inschatten wat het probleem zal zijn en/of het de moeite waard is om te maken. Daarbij kan ik ook aanbieden om hardware te repareren wanneer het nodig is. En dat zelf ergens goedkoop te bestellen en dan te repareren. (verdienen op de reparatiekosten) Een ondernemingsplan heb ik nog niet geschreven, weet echt niet hoe dat in z'n werking gaat maar ik zal me daar ook eens op gaan richten. Meerdere reacties zijn nog steeds welkom. Ik blijf het in de gaten houden & bedankt allemaal voor de snelle reacties.
 12. Dankjewel voor je reactie. Ik zeg trouwens wel zo mooi dat ik alles kan oplossen. Maar ik denk dat dit ook niet altijd zo zal zijn. Maar dan kan ik inderdaad contact zoeken met iemand anders. Wanneer ik het niet op locatie kan oplossen, dan kan ik de pc mee nemen ter reperatie en lukt het mij dan niet. (Dan neem ik contact op met iemand anders). En hoe kan ik zoiets starten? Is er misschien iemand hier die hetzelfde is begonnen als wat ik wil gaan beginnen? Zijn er echt mensen die mij gaan bellen voor computer reparaties, of zullen die mensen gewoon de buurman of het neefje met verstand van computers vragen? Want om bij bedrijven problemen te gaan oplossen dat gaat mij nog niet lukken. Zoveel ervaring heb ik helaas nog niet.
 13. Dankjewel , ik ga er morgen meteen na kijken.
 14. Hallo allemaal, Ten eerste wens ik iedereen een Gelukkig & Gezond 2013. Mijn goede voornemens voor 2013 zijn: Ik wil graag een eigen bedrijf beginnen. Computer reparatie aan huis. Als opleiding heb ik MBO-ICT niveau 2 gedaan. Windows beheerder. Het oplossen van computer problemen lukt mij bijna altijd wel wanneer iemand mij hulp inschakelt. Maar waar ik bang voor ben dat is wanneer ik een eigen bedrijf heb dan moet ik het ook kunnen oplossen. Nu kan ik zeggen ik wil het wel proberen,maar met me eigen bedrijf moet ik zeggen JA natuurlijk ik kom het oplossen. Ik ben bereid om meer dingen te gaan leren op dat gebied voor computer reparatie. Maar nu weet ik dus niet wat ik moet gaan leren. Daarom vraag ik jullie hulp: Wat zijn de dingen die je moet leren op het gebied van ICT om computer reparaties te kunnen uitvoeren. Bijv. CompTIA enz... Alvast bedankt voor jullie hulp.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept