Jump to content

Startupmoney

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Startupmoney

  Startupmoney

  Startupmoney is een evenement waar startende ondernemers of mensen met een goed idee aan mee kunnen doen. Pitch je idee voor vijf investeerders en maak kans op startkapitaal voor het starten van je eigen onderneming. Je kunt je kostenloos inschrijven voor het evenement via onze website! Website Naar website van evenement Organisator Startupmoney Prijs 3000
 2. Nee klopt, ABN heeft interesse in het evenement is zijn geheel. Zij komen kostenloos financieel advies geven aan deelnemers. Kan ik me voorstellen, het is nooit verkeerd te luisteren naar anderen. Succes met het bedrijf!
 3. Zelf ben bezig met het organiseren van dit evenement omdat ik het geweldig vind om te doen. Ik heb geen geld, dus een "prijs" geven zonder enige verplichting is onmogelijk. Heb wel geprobeerd zo min mogelijk eisen te stellen aan deelnemers. Maar het feit blijft dat het een lening is. Over het rentepercentage kan onderhandeld worden met de investeerders. Daarnaast zal de ABN ook aanwezig zijn financieel advies uit te brengen aan deelnemers. Het kan nooit kwaad het idee voor te leggen aan een groep ervaren ondernemers. Inschrijving is kostenloos ;)
 4. Allereerst is het geen wedstrijd, het is een evenement. Daarnaast maken deelnemers kan op een lening van minimaal €5000 en niet €500. Het is bedoeld voor mensen die kapitaal nodig hebben om een onderneming op te zetten. Doel hiervan is het ondernemerschap te stimuleren. Aangezien banken op dit moment niet/nauwelijks geld verstrekken kan dit een goede uitkomst zijn voor mensen om aan kapitaal te komen. Groet
 5. Dit topic is bedoeld voor discussie over bovenstaand(e) evenement(en).
 6. Na aanleiding van de gegeven feedback, zijn er een aantal aanpassingen gedaan. • De website is vernieuwd, ***Mod edit: verwijzing naar eigen website verwijderd • De folder is aangepast. • Er is een uitleg over het evenement gemaakt ***Mod edit: verwijzing naar eigen presentatie verwijderd De ABN Amro gaat de inschrijvingen mede beoordelen en daarnaast een risicoadvies geven aan de investeerders. Mod mededeling: Verwijzingen naar de eigen website of naar andere eigen vindplaatsen op het web zijn niet toegestaan in de lopende tekst, ze worden gezien/ervaren als spam. Er is ruimte in de.handtekening om deze informatie te vermelden.
 7. Het doel is om kapitaal beschikbaar te stellen voor startende ondernemers. Wanneer zij naar de bank gaan zullen zij dit bedrag nooit ontvangen. Om te zorgen dat het startkapitaal goed besteed wordt is er gekozen voor het ondersteunende traject van Amborio te nemen. Hierdoor wordt de kans tot succes vergroot. Wekelijks wordt er een nieuwe investeerder toegevoegd aan het rijtje. Ik hoop jullie hierbij voldoende geïnformeerd te hebben.
 8. Dit topic is bedoeld voor discussie over bovenstaand(e) evenement(en).
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept