Jump to content

Akashje

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  anders

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ik kom uit Nederland maar ben ook een inwoner in Bangladesh. Het is voor mij alleen mogelijk omdat ik zelf half bengaals ben. Voor een Nederlander is het vrij onmogelijk om zonder tussen bedrijf of persoon eigenaar van grond te worden.
 2. Beste Forum Leden, Ik ben onlangs verhuist naar Bangladesh om hier een export bedrijf te beginnen. Ik heb hier een enorm netwerk opgebouwd van leveranciers in meerdere sectors. Tot zover ben ik vooral bezig geweest met kleine bedrijven , webshops , zelfstandige ondernemers etc. Tot nu toe hebben mensen mij altijd aangesproken en heb ik hier nooit zelf moeite voor hoeven doen. Maar nu dat Bangladesh zo enorm in de publiciteit zit zie ik mijn kans ook grotere bedrijven te kunnen benaderen die het "Bangladesh - Akkoord" hebben ondertekend. Alleen hoe doe ik dit? Hoe haal ik die bedrijven over hun producten bij mij te laten produceren onder het motto "Fair Labor Fabrieken" of mij als tussen persoon te gebruiken. Zelf heb ik een enorm groot stuk land tot mijn beschikking en kan ik hierop een eigen textiel fabriek maken dat is ook nog een optie voor de toekomst. Dus mijn vraag is hoe pak ik het het beste aan om een groot bedrijf te benaderen hun textiel producten bij mij te laten fabriceren.
 3. Beste Forum Leden, Ik zal mij voorstellen , mijn naam is Akash Mastenbroek. Ik ben reeds begonnen met handelforums. Ik heb een eigen bedrijf in Bangladesh en een partner bedrijf in Nederland. Ik ben sinds 2008 begonnen met het voornamelijk exporteren van kleding , juten en hebbedingetjes vanuit Bangladesh. Natuurlijk met fabrieken onder goeie omstandigheden waarvan de gebouwen rechtop blijven staan ;) De reden dat ik ook verhuist ben is omdat Bangladesh eenmaal veel aan te bieden heeft qua export/prijzen en bedrijven het gemakkelijker en vertrouwelijker vinden om met een Nederlander te handelen dan een of ander onbekend bedrijfje waarbij er met gebroken Engels word gesproken. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën of contacten dus mocht je een idee hebben of vragen kan je die altijd aan mij stellen! Groeten, Akash

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept