Jump to content

Kovats

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. TwaBla, 40 was het idee om mee te beginnen om te kijken of er anomo voor is, het mogen er ook 4000 zijn, maar ik beschik over een beperkt budget, vandaar dat ik klein wilde beginnen.
 2. @ Bas Vlemminx, Ik heb je advies opgevolgt! maar helaas bestaan deze shirtjes allemaal uit verschillende stukkekn stof die aan elkaar gestikt zijn. Vaak gaat het ook nog eens om standaard ontwerpen. @ willem china, Vooral de continuiteit in aantallen per maand vind ik moeilijk om te garanderen... maar bedankt dat u me hier op gewezen heeft! UPDATE: Ik ben, onder andere met hulp van jullie, tot de conclusie gekomen dat ik met 2 problemen zit: 1. Een fabrikant die eigen ontwerpen in dermate kleine oplages levert bestaad waarschijnlijk niet. 2. De ontwerpen, precies zo maken als hoe ik voor ogen had, is waarschijnlijk niet mogelijk of heel duur. (Alle polo's zijn niet voor niks of 1 kleur, of hebben horizontale streepjes. Op die manier kun je de stof makkelijk weven en er vervolgens de lappen voor de polo's uit snijden. Je kan het niet weven op een manier dat een witte draad opeens rood word, dan zul je dus 2 aparte stukken aan elkaar moeten naaien.) De oplossingen die ik nu voor ogen heb: 1. Een klein atelier zoeken in NL die ze voor me maakt, hier kan ik dan nog geen winst op maken maar zo kan ik wel kijken of het aanslaat. 2. De verschillende kleuren in de polo's laten bestaan uit verschillende lappen stof, en deze dan aan elkaar stikken. Zal wel meer werk kosten dan een normale polo en dit moet wel heel strak en netjes gebeuren om de nette strakke uitstraling van de polo te waarborgen. Ik hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel, als iemand nog tips, op of aanmerkingen of andere oplossingen weet, dan hoor ik dat graag!
 3. @espen, Ik waardeer het sowieso dat je met me mee denkt en probeert te helpen, begrijp me niet verkeerd! maar dit is niet het onderwerp waarom ik een topic ben gestart. Hoe ik ze aan de man ga brengen is 1 van de vele fasetten van het ondernemen. Ik heb het hier in mijn eerste post niet over gehad omdat dit niet relevant is voor mijn vraag, namelijk: hoe vind ik de juiste fabrikant? Nogmaals ik waardeer je input, maar het verkopen gaat goed komen! @R. v. Zandwijk Ik wil liever niet mijn eigen ontwerpen hier posten, maar ik kan wel beter omschrijven wat ik wil. De kwaliteit, het materiaal, het model (eigenlijk alles) van de polo zelf en het logo, mogen het liefst identiek zijn aan de polo's van Lacoste (maar dan uiteraard met mijn merk als logo). Het enigste verschil is dat Lacoste vaak 1 kleur gebruikt, of horizontale strepen (of in hun nieuwe lijn allerlei apparte patronen). Ik wil graag met kleurvlakken werken. Bijvoorbeeld een witte polo met een roodkleurig vierkant vlak er op. De kleuren die ik wil gebruiken moeten niet hard zijn, meer zachten tinten. Ook wil ik dat het niet erop gedruikt is, maar echt de stof zelf door en door die kleur heeft. Hier een plaatje van een Lacoste polo, bedankt voor de hulp!
 4. Ik zie in verschillende topics op dit forum genoeg landen langs komen, maar het probleem is vooral dat ik niet weet hoe ik in contact kom met de juiste fabrikanten? p.s. Ben ook wel een beetje benieuwd naar het antwoord op de laatste vraag van geschenkplein.nl ;D
 5. Bedankt dat is een hele logische maar doeltreffende opmerking denk ik, zo had ik het nog niet bekeken! Ik denk dat deze strategie goed aansluit bij mijn concept en ga dit hoogstwaarschijnlijk toepassen, bedankt! Toch vind ik het moeilijk om al googlend goede atteliers en fabriekanten te vinden, heeft iemand daar nog tips voor?
 6. Ik krijg in mijn omgeving goede reacties over de ontwerpen, niet alleen van vrienden. Ik denk alleen dat het nodig is om fotos van modellen met de polos aan nodig zijn om echt de sfeer over te brengen die ik wil neer zetten, dat gaat niet lukken met tekeningetjes ben ik bang. En daarvoor heb ik dus echte exemplaren nodig... Ook wil ik kijken of bepaalde artiesten die passen bij de doelgroep me willen helpen door de shirts te dragen. Op deze manier hoop ik het balletje aan het rollen te krijgen. Maar om dit te realiseren heb ik dus eerst een paar echte polo's nodig. Heb jij (of iemand anders) misschien een concreet advies wat ik nu het beste kan doen om dit voor elkaar te krijgen?
 7. Dat is misschien nog niet eens zo'n gek idee Danny! En bedoel je met 300 stuks dan 300 per maat per ontwerp, of kan het ook 300 met 4 verschillende ontwerpen in 2 verschillende maten?
 8. Pfoee dan heb ik me daar lelijk op verkeken. Dan is mijn concept dus alleen haalbaar als ik met een duur attelier werk en €150,- per stuk ga vragen?
 9. Bijde bedankt voor jullie reactie, Ik denk na hoor? ik heb hier totaal geen ervaring mee dus vind het moeilijk in te schatten wat fabrikanten wel en niet doen. Op standaart polos met een eigen logo'tje er op zit ik niet te wachten, dan zal ik dus op zoek moeten gaan naar een atelier. Wat zijn denken jullie de minimale hoeveelheden waarin je 4 verschillende ontwerpen in 2 verschillende maten kunt laten maken zonder te werken met een duur atelier?
 10. Dat is nog eens een snelle reactie ;D Ik ga zoeken naar die termen! Met "die polo's liggen al klaar", bedoel je te zeggen dat vrijwel elke fabriekant polo's kan maken met verschillende kleurvlakken en dergelijke?
 11. Bedankt voor je hulp! Het logo apart gemaakt worden op een vergelijkbare manier als het logo van lacoste, en vervolgens op de polo worden gezet. Voorbeeldje: http://www.findfreegraphics.com/image-10/lacoste+logo.htm Het gaat om een totaal van 40 stuks. Waarvan 4 verschillende ontwerpen in 2 verschillende maten. Het is een goede tip om te zoeken naar promotionele kledingleveranciers. Ik vind het alleen lastig waar ik moet zoeken? hoe vind ik fabrikanten die dergelijke polo's kunnen maken in kleine oplages?
 12. Bedankt voor je reactie, Ik heb de zoekfunctie zeker gebruikt, en kwam er inderdaad achter dat ik niet de enigste ben met deze vraag. Toch heb ik nergens een goed antwoord gevonden. Welke stappen moet ik nu maken om in contact te komen met producenten die kleine hoeveelheden leveren? Waar begin ik mijn zoektocht?
 13. Beste forumleden! Ook ik ben jong, en speel met het idee om een eigen kleding lijn/merk op te zetten, zoals nog 872857 anderen. Ik heb geen ervaring binnen deze branche, en beschik over een klein budget, maar toch denk ik dat mijn idee zeker uitvoerbaar is. Ik wil mij namelijk richten op mannen polo's in een bepaalde stijl. Hiervoor heb ik 4 ontwerpen gemaakt en een eigen logo gecreeërd. in wil dit graag via een webshop in de zeflde stijl gaan verkopen. Ik kan vrijwel alles zelf wat hierbij komt kijken, behalve de polo's daadwerkelijk maken! Ik zoek dus een manier om met fabriekanten in contact te komen die kwalitatief hoogwaardige polo's kunnen maken, in kleine hoeveelheden. (het liefst 40 stuks) Ook moeten zij het logo voor op de borst kunnen maken op een vergelijkbare manier als dat van Lacoste. Ik ken de site Alibaba, maar zie hier echt door de bomen het bos niet meer zoveel aanbieders van vooral grote partijen. Dus nu concreet mijn vraag: Hoe vind ik contact met kleding producenten die in kleine oplages kunnen leveren?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept