Jump to content

info@re-connecting

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Female
 • First name
  Karen
 • Last name
  van Santen

Company info

 • Location
  Nieuw Balinge
 1. Het is wel triest voor bedrijven die dit werk echt doen, want volgens mij word je dan amper geloofd.... Ik doe in ieder geval niets meer per telefoon, en laat me ook geen schriftelijke reclame meer aanpraten.
 2. Inderdaad fijn dat we met meer lotgenoten zijn, hoewel fijn natuurlijk niet het juiste woord is. Want het is erg jammer dat dit gebeurt. En helemaal als mensen wel betalen, want dan blijft het lonend om dit soort dingen te doen. We zijn met een hele groep inmiddels, via allerlei kanalen krijgen we verhalen te horen, en als we de krachten bundelen staan we gewoon sterker. Bovendien kun je overleggen met elkaar, dat scheelt ook een stuk. Ik heb op tv een uitzending van rambam bekeken over incassobureaus. Dat maakt ook veel duidelijk! Dan weet je gelijk wat een incassobureau wel en niet mag doen.
 3. Eigenlijk vind ik dat nog het meest rare, dat men zegt dat er niet veel aangifte wordt gedaan, en vervolgens weigert men soms de aangifte op te nemen.....Je moet soms best aandringen om het gemeld te krijgen. En blijkbaar dus ook het advies geven om te kijken in de landelijke bestanden te kijken of er soms meer aangiftes tegen ditzelfde bedrijf zijn gedaan. ??!! Nou ja, als je met meerderen bent, sta je er in ieder geval niet alleen voor.
 4. Wat slim! Daar heb ik niet aan gedacht. In totaal zijn we dus best met een grote groep. Aangifte doen bij de politie wordt wel aangeraden, maar dat lukt niet iedereen. Er werd mij gezegd dat ik bij de politie moest vragen of ze ook in de landelijke gegevens wilden kijken, omdat er dan zou blijken dat er meer aangiftes zijn gedaan. Niet iedereen doet aangifte in dezelfde plaats, en van sommigen weet ik dat de politie soms moeilijk doet om de aangifte op te nemen. Bij mij toen ik telefonisch een afspraak wilde maken eerst ook, maar later gelukkig helemaal niet meer. Ze namen het erg serieus, maa
 5. Heb je ook al aangifte gedaan bij de politie, en bij het fraude meldpunt? Hoe ben je bij de mede "slachtoffers" gekomen? Wij zijn ook met een hele groep inmiddels, en er is ook al een advocaat ingeschakeld, dus wij betalen ook niet. Maar het is erg vervelend en kost veel tijd die je liever anders besteedt. En mag ik vragen wat voor bedrijf jij hebt?
 6. Heel erg bedankt voor deze tip. Er is werk van gemaakt, en dit bedrijf was er inderdaad niet blij mee. Dus wordt vervolgd...
 7. @twa bla, Hartelijk dank voor de twee links. Hopen dat het gaat helpen! Want op deze manier wordt er dus veel schade berokkend. Vooral ook voor de bedrijven die werken met telefonische verkoop (anders dan fraude). Ik doe in ieder geval niets meer per telefoon.
 8. Dank je. Ik kreeg via dit forum het advies om zo te zoeken naar mede lotgenoten, dus vandaar dat ik dat toch maar ben gaan doen.
 9. Ik ben een aantal keren gebeld door "Google", die mij een aanbieding deed om hoog in de zoekmachine geplaatst te worden tegen betaling, aan de hand van vijf zoekwoorden. Daarna werd er snel een bandopname gemaakt, en kreeg ik de rekening. Die was van abc bedrijvengids. En ik zou toestemming gegeven hebben om geplaatst te worden in uwzoeker, en niet in de zoekmachine van Google dus. Er was mij telefonisch gezegd dat ik binnen zeven werkdagen na ontvangst van de papieren altijd kon annuleren, dit was wettelijk geregeld bij telefonische verkoop. Maar helaas kan dat nu niet, en heeft die m
 10. aangifte doen bij de politie is inderdaad niet zo makkelijk. Ik heb nu wel een afspraak, maar men zei dat ik niet opgelicht was omdat ik nog niet had betaald! Ik moet dus eerste betalen om aangifte te kunnen doen? Ik zei dat ik niet ging betalen omdat ik dan mijn geld kwijt was. Maar dat ik wel aangifte wil doen. Dus ik begrijp nu wat beter waarom mensen geen aangifte doen!
 11. en aangifte doen blijkt inderdaad niet makkelijk te zijn. Degene die dit namens drie gedupeerden wilde doen, moest heel lang aanhouden om de politie zo ver te krijgen dat ze iets wilden opstellen. En dat kon alleen namens hemzelf. Dus ik ga het nu ook proberen.
 12. Dank je. Met hoe meer we zijn, hoe beter lijkt mij. Inmiddels hebben er al een aantal mensen melding hiervan gemaakt bij het steunpunt (waaronder ikzelf), en wordt er morgen aangifte gedaan bij de politie. Mij werd verteld dat Google AdWords, waar je betaald per klik, voor kleine bedrijven vaak te duur was, dus dit was een proef om te kijken of dit beter werkte. Ja ja. Ik voel me ook ontzettend dom dat ik erin gestonken ben. Vooral omdat ik in eerste instantie niet wilde. Pas nadat de mevrouw mij verzekerde dat je sowieso altijd nadat je de papieren thuis hebt gekregen, je binnen zeven wer
 13. Dat klopt, maar tijdens de opname, waarbij je niets mocht zeggen verder, alleen ja, kwam de naam heel snel voorbij. Aangezien het over de zoekmachine ging, en er snel ...zoeker werd genoemd, wordt je daardoor verrast. En dan blijkt als je de factuur krijgt, het niet om google zoeker te gaan.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept