Jump to content

Ondernemer-worden

Senior
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • First name
  Dylan
 1. Je zit helemaal op het verkeerde spoor. Er is een bubbel van sukkels studenten die aan fitness doen en elkaar gek maken met get-rich-quick opzetjes in supplementen, shakes en drinks. De enige die daar iets aan verdient, zijn de leveranciers en de coaches. Kom uit die bubbel en zoek een andere bubbel op met minder sukkels concurrentie. Jammer dat je het zo ziet, ik loop al een aantal jaar rond met dit idee, en had ook nooit verwacht dat het makkelijk zou worden. Maar ik ga het zeker nog niet opgeven aangezien ik sport en voeding super interessant vind, en persoonlijk denk ik dat er steeds meer ontwikkelingen in deze markt gaan komen. Mijn vermoeden is dat ik te weinig producten verkoop en dat daar veel mensen op afhaken. En natuurlijk verzendkosten is een hekel punt. @Highio, tijdsbesteding maak ik me eigenlijk niet echt zorgen over, ben bereid al me tijd op te offeren voor deze webshop. De vaste kosten vallen wel mee, tenzij je voorraad moet gaan inkopen. vandaar mijn idee om via een dropshipleverancier hier in NL te gaan leveren zodat ik zelf geen voorraad nodig heb. Plan B is een private label verkopen, deze supplementen onder private label kan ik redelijk goedkoop inkopen.
 2. Hallo, Mijn webshop heeft moeite conversie te genereren. Wat zou ik volgens jullie beter kunnen doen. Ik weet dat mijn product assortiment niet breed is, daarom overweeg ik nu dropshipping aangezien ik nog een arme student ben die niet de liquide middelen heeft of een voorraad met supplementen aan te leggen. Alvast bedankt voor jullie tijd en moeite!
 3. Nee, maar je mag wel mensen uitnodigen voor het ontvangen van bijv. blogposts & productinformatie via een inschrijfformulier op je website toch?
 4. Hallo allemaal, Ik ben al enige tijd actief hier op het forum, heb mijn website up and running. Denk dat de meest essentiële informatie wel aanwezig is op mijn website. Maar ik heb het probleem voldoende verkeer en conversie te genereren. Ik zat er aan te denken een mailing list te maken i.c.m. een gratis weggeeft actie op facebook waarbij de klanten alleen de shipping voor het product betalen. Ben benieuwd naar jullie mening, ervaring en eventueel tips wat ik kan doen om meer verkeer te krijgen naar mijn website. mod-edit: link naar eigen website weggehaald - die kun je eventueel in je handtekening plaatsen
 5. Bedankt voor de feedback allemaal, ik heb de genoemde dingen inmiddels aangepast. Is het trouwens verplicht om je telefoonummer/bedrijfsadres te vermelden op je website, aangezien ik mijn bedrijf vanuit thuis run en daarnaast het feit dat ik geen vast telefoonnumer het. Het staat niet zo professioneel om een 06 nummer op je website te zetten.
 6. Hallo ten eerste heel erg bedankt voor alle feedback, ik heb mijn website inmiddels verbetert, ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en wat eventueel nog beter kan. Ik moet wel zeggen dat ik momenteel nog weinig traffic heb. Mijn website is: www.naturalbars.nl
 7. Heren bedankt voor jullie adviezen en mening, ik moet eerlijk toegeven dat ik ook niet tevreden ben over de producten die ik momenteel verkoop. Dit komt omdat ik een jaar geleden zo enthousiast was en wilde starten met een eigen webshop dat ik maar gewoon de knoop heb doorgehakt en producten heb besteld dit is achteraf niet zo verstandig geweest al moet ik zeggen dat er ook goede producten bijzitten. Gelukkig was het maar een kleine order zonder al te veel financiële gevolgen. Maar goed fouten zijn er om van te leren, ik ben inmiddels druk aan het zoeken/bellen/mailen om de goede natural producten te krijgen, al is het heel moeilijk een leverancier te vinden die private label kan leveren met lage minimum quantity orders. Op het moment heb ik een paar leveranciers gevonden waarmee ik iets kan gaan doen, ook heb ik een bedrijf gevonden dat onder dropshipping deze producten kan leveren. Graag zou ik jullie mening hierover horen, verder ben ik aan het bloggen om content te genereren. De Facebook en adword campanges heb ik gestaakt omdat ik eerst mijn product assortiment wil uitbreiden. Nogmaals bedankt!
 8. Beste John, Bedankt voor je feedback, het is inderdaad zo dat sommige producten wel met de brievenbuspost verstuurt kunnen worden. Alleen moet ik dit in woocommerce zo instellen dat er een maximaal aantal producten samen in een verpakking kunnen en weet nog niet precies hoe ik dit moet doen. De teksten heb ik inmiddels aangepast. De algemene voorwaarden heb ik ook aangepast, hier heb ik trouwens ook nog een vraag over. Is de webwinkel verplicht de retourkosten voor zijn rekening te nemen?
 9. Omschrijving van je concept: Momenteel verkoop ik een aantal proteïne snacks via www.naturalbars.nl Ik ben van plan dit assortiment zo snel mogelijk uit te breiden. Mijn missie is om kwalitatief goede sportvoedingssupplementen te leveren het liefst natuurlijk zonder veel toevoegingen. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Gezocht naar goede fabrikanten. Website gemaakt (niet zelf, maar een vriend heeft me hiermee geholpen) Veel informatie gelezen Google Adwords Campaign opgezet met behulp van YouTube guides. Algemene voorwaarden opgesteld. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: De uitdaging is om een goede webshop te creëren waarbij klanten weten dat ze kwaliteit krijgen voor hun geld. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Het is misschien niet geheel een gat in de markt, alhoewel veel firma's meer gefocust zijn quantity i.p.v quality en consumenten vaak ook niet geheel weten wat er allemaal voor troep aan hun supplementen zit toegevoegd. Ik wil me voornamelijk focussen op een zo natuurlijk mogelijk product. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik hoop feedback te krijgen op de website zelf en hoe ik de conversie kan vergroten. Ik heb namelijk nog niet veel conversie gehad. Zelf denk ik dat dit komt doordat mijn webshop nog weinig producten heeft. En het moeilijk is om op te vallen tussen de grote bedrijven.
 10. Oke, ik heb net met een medewerker van Google Adwords gebeld aangezien ik een campagne heb opgezet in de normale versie van Adwords, hier geven zij geen ondersteuning bij het opzetten van een campagne bij de Adwords express versie wel. Wat is naar jullie mening de beste versie van Adwords? Ik heb zelf wat research gedaan tussen de twee waaruit kwam dat je bij de express versie weinig controle hebt over de keywords.
 11. Hallo ondernemers, Ik zit nu te overwegen een Google Adwords campagne te lanceren. Maar wat is volgens jullie, slim om te doen? Ik zit namelijk met de volgende vraag, wat zou ik per dag minimaal moeten investeren in zo'n campagne.
 12. Hallo, Het gaat om de website: http://www.naturalbars.nl Ik heb gisteren mijn eerste verkoop gehad, en er is al iets meer verkeer op mijn website. Maar denk dat ik zo snel mogelijk mijn product assortiment moet uitbreiden.
 13. Ten eerste bedankt voor jullie reacties! Het is inderdaad een moeilijke markt om in te opereren als een kleine webshop. Ik heb nu een facebook marketing campagne lopen met als doel webconversie, ben benieuwd of dat gaat werken. Niet dat ik een hoog budget hiervoor heb maar het is het proberen waard. Morgen ga ik contact opnemen met de organisatie sportscholen waar ik sport misschien kunnen zei ook nog iets voor me betekenen. Verder weet ik dat ik mijn product-assortiment moet uitbreiden maar dit is niet zo makkelijk aangezien bijna alle fabrikanten alleen grote orders accepteren. Ook overweeg ik een post te doen op een aantal sport forums, om meer naamsbekendheid te genereren en hiernaast misschien een blog te openen met nuttige informatie voor sporters. Wat denken jullie? Alvast heel erg bedankt!
 14. Hallo mede ondernemers, Ik ben een webshop gestart en verkoop sportpvoedings producten. Helaas zie nog weinig traffic op mijn website. Alles voor SEO is goed ingesteld. Ik begrijp dat het enige tijd duurt voordat je website goed gevonden word. Maar probeer wat meer naamsbekendheid te krijgen door het gebruik van social media channels. Momenteel heb ik twee social media accounts namelijk: facebook en instagram. Op instagram heb ik nog geen volgers en facebook moet ik nog goed instellen. Gisteren heb ik mijn eerst post gedaan op instagram met relevante hashtags maar helaas vrijwel geen reacties. Naar mijn mening komt dit omdat de account nog niet echt bekend is. Ik heb ook een persoonlijke account met veel volgers en veel sport gerelateerde posts. Is het een goed idee om deze account te benutten voor de marketing van mijn website? Alvast bedankt!
 15. Nee, natuurlijk niet... het is toch nooit verkeerd om informatie te vragen aan andere ondernemers die misschien wat meer weten.. Ik begin net, en ben echt niet te lui om uit te zoeken welke verzendservice het beste bij mij past. Maar waarom het wiel opnieuw uitvinden... Ik zie diverse methodes om te verzenden zoals sendcloud. Mijn vraag is meer, wat voor verzendmethode hebben jullie goede ervaring mee?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept