Jump to content

steefann

Newbee
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Al een idee over je volgende baan? Waar zit de vraag naar jouw kennis en kunde? Dat is precies waar het spoor enigzins dood loopt... Ik heb geen idee welk aanbod voor welke vraag ik kan leveren.
  2. Bedankt voor de feedback. Ik werk momenteel in het VO en bespeur daar nog niet echt een "markt" Ik zal de tip om elke dag eens op te schrijven wat mijn kwaliteiten zijn e.d. eens gaan uitvoeren, lijkt me een goed begin!
  3. Bedankt voor je reactie. Iedere vraag is welkom, het prikkelt om tot nieuwe inzichten te komen! Ik wil graag een eigen bedrijf omdat, ik denk dat het vrijheid geeft en de energie die je investeert (ook al zal dat soms veel zijn) je het gevoel geven dat je het ergens voor doet. Het lijkt met dat je ontzettend veel plezier kan beleven aan het ondernemen. Ik denk dat ik mij niet eens zozeer onderscheid door inhoudelijke kennis maar, meer door perfectionisme, een kritische blik en goede leidinggevende/managende capiciteiten. Dit komt door de combinatie van wetenschap en onderwijs (VO) waar ik mij momenteel mee bezig hou. Ik ben goed in het zien van complex relaties tussen elementen en het samenspel van deze elementen (dat is ecologie in feite). In feite wil ik dus gebruik maken van deze kwaliteiten om iets op te bouwen waar ik trots op kan zijn. Ik denk dat B2B het beste aansluit omdat, dit denk ik niet direct gepaard gaat met grote investeringen. Mijn vader heeft vroeger de stap gewaagd om de consultancy in te gaan en vond het prettig dat hij niet meer nodig had dan een printer, een pc en veel tijd (even kort door de bocht natuurlijk).
  4. Goedenavond, Ik heb altijd al graag een eigen bedrijf willen oprichten. Geregeld kraak in mijn hersens over het vraagstuk; welke dienst of product kan ik leveren en vind ik dan wel vraag naar mijn dienst/product. Ik heb een BSc Biologie, met name ecologie en communicatie/advies. Het oprichten van het zoveelste ecologisch adviesbureau lijkt mij niet verstandig. Tevens rond ik binnenkort mijn MSc in Science & Education. Het liefst zou ik werkzaam willen zijn voor bedrijven. Is er een manier (evenementen, bijeenkomsten, websites) waar ik inspiratie op kan doen? Welke vragen zijn er in de Bio hoek? En hoe sluit dit aan bij mijn interesses en kennis? Graag zou ik weten hoe ik deze vragen voor mijzelf kan beantwoorden maar, ik weet niet waar ik moet beginnen.. Met vriendelijke groet

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept