Jump to content

rutger_55

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Dank voor je feedback. Heel helder en overzichtelijk. Ik denk inderdaad dat er nog behoorlijk gesleuteld aan moet worden. Vandaar ook mijn vraag. De kracht van de service is jou duidelijk oftewel...jij snapt hem. Voordeel is natuurlijk ook dat is je een homogene OS op verschillende merk androidapparaten kan realiseren en zo ook thuis een universeel platform kan creëren. Ik las dat de markt te klein zou zijn. Met bijna 50% van de android apparaten op oude besturingsversies uit 2012( wat al aan geeft dat een OTA _over the air_update niet beschikbaar is of wordt opgepakt) en apps die uitsluitend alle functies op de laatste besturingsversies uitvoeren denken wij dat de markt juist enorm is. Een miljoenenbedrijf als Cyanogenmod bestaat niet voor de enkeling. Voor onze service is Marketing en aantrekkelijkheid van de dienst essentieel. Dus bedankt voor je feedback...werk aan de winkel !
 2. Lezen is een kunst. Als je een apparaat geroot hebt, dan helpt een touwtje niet, of een bestand. Dan moet je eerst uitzoeken hoe je de bootloader weer goed krijgt, en dat kost me teveel tijd. Maar dit is erg off topic. Ik denk dat de markt voor je product klein is, maar als ondernemer moet je je betrekkelijk weinig aantrekken van wat anderen van je ideeën vinden :-) Als je in de materie verdiept, dan weet je waarschijnlijk dat een ADB (Android Debug Bridge ) verbinding slechts bedraad kan worden opgezet. Deze optie zorgt ervoor dat mogelijkheid ontstaat om bepaalde bestanden en blokkades te omzeilen. Ik zal niet te technisch ingaan op de details, aangezien het niet de opzet is van mijn topic. Maar mocht je alsnog het zelf willen doen. Dan verwijs ik je graag naar https://developers.google.com/android/nexus/images Vind het trouwens een beetje flauw om je slimmer voor te doen dan de TS betreffende dit onderwerp. Was onnodig naar mijn mening
 3. Echt he.....zo ben jij ;D Er zijn mogelijkheden om de Nexus gewoon bekabeld te upgraden naar Android L 5.02 vanaf een bestand. Deze mogelijkheid geldt voor iedere Nexus apparaat. Vergt wel wat meer inzicht en kennis aangezien het handmatig moet worden uitgevoerd. Maar daar zijn wij dus voor ! _________- quotes gerepareerd.
 4. Ahaaa.....ik heb hem al gedownscaled. Staat nog wel op pgn formaat, maar het kwaliteitsverschil is op desktop niveau niet erg zichtbaar. Bedankt voor de toelichting
 5. Inderdaad, Wij installeren Custom Roms op Android smartphones/tablets. Het software onderhoud van deze apparaten is vaak overgeleverd aan de willekeur van de fabrikant. Hoe ouder het apparaat hoe minder kans op ondehoud. Waardoor de gebruiker risico loopt op het gebied van toepassingen(apps) en veiligheid. Er is een kans dat bepaalde apps niet werken op een Custom Rom versie, maar die kans is erg klein. Dit omdat de Custom Roms gebaseerd zijn op dezelfde -kale- standaard, opgesteld door de Open Handset Alliance (OHA). Er zijn ontwikkelingen in de markt waarbij bepaalde apps uitluitend werken op de software van een bepaalde fabrikant. Maar dat wijkt af van hetgeen wat jij beschrijft. Wij hebben geen voorbeelden of omstandigheden meegemaakt waarbij een app dmv DRM niet werkt. KPN en UPC/ziggo tv app werken bijvoorbeeld probleemloos op iedere Androidversie boven de 4.2. Maar 100% force-close vrije software bestaat niet. Met betrekking tot onderhoud en support op Custom Roms, dat gebeurt tegenwoordig door de softwareontwikkelaar zelf ook via OTA ( over-the-air). Wij bieden back-up aan van je oorspronkelijke OS.Voor als de nieuwe versie je toch niet bevalt. In geval van jouw Nexus 7....deze maakt standaard gebruik van de kale Android versie en behoort de laatste software updates via OTA te krijgen. Mocht dat niet het geval zijn, dan is er iets anders aan de hand en willen wij van update-android.nl daar zeker naar kijken. Bedankt voor je feedback.
 6. Kan je even toelichten wat de meerwaarde van deze beschreven aanpassing is ? Bedankt.
 7. Onderaan de pagina staat een button genaamd: "more features". Voor betere leesbaarheid zou ik je teksten niet dikgedrukt doen en je line-height verhogen. Beter is als je een duidelijke FAQ maakt. De metatags title en description ontbreken overigens, installeer daar even een plugin voor. Thanks Work in progress
 8. Bedankt voor je feedback. Goede punten. Over Vraag vanuit de markt. Bedrijven als Custom Roms ontwikkelen en realiseren kunnen niet bestaan als er geen vraag is. Tevens krijgen zij ook de nodige aandacht van andere grote ICT bedrijven zoals Microsoft/Google...enz. Mede omdat het een behoorlijk technisch proces is voor een leek om een Custom Rom toe te passen is deze dienst in het leven geroepen. Software update wordt natuurlijk ook door de leverancier en telecomprovider aanbevolen indien mogelijk/beschikbaar( wat helaas vaak bij iets oudere toestellen te wensen overlaat). En dat is ook een argument om deze dienst aan te bieden. Valkuilen voor een leek zijn natuurlijk te veel tekst en teveel technische termen. 404 foutmeldingen aangepast. Kan je aangeven waar jij engelse zinnen tegenkomt ? Dank voor je bijdrage om de website af te krijgen.
 9. Grappig.....helemaal omdat de boodschap gebracht wordt in een carrousel/slide versie. Om vervolgens het af te raden. Maar wel kiezen voor deze optie om je afkeur duidelijk te maken. Zoiets als rijdend in een auto.....roepend dat auto's slecht zijn....:)
 10. Omschrijving van je concept: Graag jullie mening over deze dienst en natuurlijk de manier waarop het gepresenteerd is. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Website opgezet en back-office werkprocessen Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Herpositionering van mobiele android apparatuur Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Word niet onafhankelijk ( als dienst) aangeboden. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Marktinfo en inzicht in opzet oftwel waar gaat het goed/of mis
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept