bartdebruijn1987

Newbee
  • Aantal berichten

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

bartdebruijn1987's trofeeën

  1. Bedankt voor jullie reacties! @ RT: Haha, ja het klopt dat Dassie een norse indruk heeft. Ik vond dit juist wel grappig. Dassie's zijn niet de mooiste beesten op onze aardbol, dat vond ik juist de charme. @ Roel J; thanks, ik zal hier naar laten kijken, heb hier meer meldingen van gehad @ Willem: Juist het feit dat Dassie het ritueel van het dippen doorbreekt versterkt in mijn ogen juist de propositie. Thee, in tegenstelling tot koffie, is in mijn ogen een product wat weinig innoveert gezien de volumes waarin het genuttigd wordt. Ik vind persoonlijk juist het 'gehannes' met een theezakje minder gebruiksvriendelijk. De espresso stijl komt wat meer 'sophisticated' over. Wat betreft de sterkte; rooibos is looizuurarm. Dit betekent dat de rooibos niet heel veel bitterder wordt als je het concentreert zoals met de meeste thee wel het geval is. Ook het neerzetten van Rooibos als hip product is onderdeel van mijn propositie. Zoals eerder aangegeven heeft rooibos vele positive eigenschappen op de gezondheid. Echter, ik vind dat er rond rooibos (en veel andere theeproducten) als snel een 'geitenwollensokken' sfeer hangt. Dit probeer ik met Dassie te doorbreken. Wat betreft de opmerking van jou en van Highio over het reinigen. Het is wel de bedoeling dat je het apparaat voor gebruik even doorspoelt en de filterdragen schoonspoelt. Dit is een extra handeling maar hetzelfde als je zou doen als je een reguliere espresso zou maken en wisselt van boon of een decaf variant. Dan spoel je het apparaat als het goed is ook door voor gebruik. Een zeer kleine extra handeling dus die het apparaat voldoende reinigt zo dat er geen contaminatie optreedt. Rooibos is eigenlijk ook geen thee maar een plant met stuggere bladeren dan die van thee. Het verbrand dus niet, zoals de meeste soorten thee doen, bij temparaturen van boven de 85 graden. Ook is het ongevoelig voor de druk van het apparaat. Je kan deze techniek dan eigenlijk ook alleen goed toepassen bij Rooibos en weinig andere soorten thee @ Frans: Ja ik heb monsterzakjes. Leuk als je vriendin dit wilt proberen! Waar is het restaurant/hotel gevestigd? Ze kan natuurlijk ook contact met mij opnemen via bart@dassierooibos.nl @ Norbert: Thanks voor de tip. Cups zijn naar verwachting vanaf januari te bestellen. Qua smaak komt de cappuccino in de buurt van een chai achtige drank. De espresso heeft de volle aardse smaak van rooibos met een natuurlijk zoetje en een nootachtige toon.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.