Jump to content

Pieter Visser

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Kijk daar kan ik wat mee. 🙂 Het heeft ook mijn voorkeur om via meerdere groothandels te werken. Na een tijd wordt het dan vanzelf duidelijk wie zich inspant en wie niets doet. Dealers kunnen vervolgens zelf bepalen bij welke groothandel ze kopen.
 2. Hallo Hans, Ik begrijp je reactie. Voor ons zou een groothandel per branche (Watersport, kampeer, etc) interessant zijn. Ik had de vraag beter anders kunnen formuleren. Zou je de groothandel exclusiviteit geven of andere groothandels onze producten ook laten verkopen? Ik heb slechte ervaring met een distributeur in het buitenland. Hij had exclusiviteit maar uiteindelijk kwam daar niets uit. Ik denk dat elke groothandel zijn eigen klanten heeft. Met meerdere groothandels binnen dezelfde branche kan de detaillist zelf kijken waar hij de producten bestelt. Ik vraag me af in hoeverre dit goed werkt. Groet Pieter
 3. Wij ontwikkelen onderhoudsproducten voor boten, tenten, caravans, etc. Deze worden verkocht via onze webshops en dealers. Tot nu toe leveren we alles zelf. We willen de B2B echter via groothandels gaan doen. Zouden jullie met 1 of meerdere groothandels werken? Ik ben benieuwd. Groet, Pieter
 4. @ Norbert Bakker We hebben wereldwijde dekking als het gaat om aansprakelijkheid. Echter USA en Canada was uitgesloten. Diverse keren contact gehad met de verzekering en steeds zij men dat het niet te doen is. Gisteren wederom gebeld en nu zou het inderdaad niet al te moeilijk zijn. Ook de kosten zouden acceptabel zijn. We wachten nu dus even het voorstel af. Het enige probleem kan nu nog zijn dat de eisen voor een etiket per staat kunnen verschillen. Mijn complimenten voor de snelle reacties. Ik hou jullie op de hoogte en zal mijn ervaringen delen.
 5. Allemaal al hartelijk dank voor de reacties. Wij zijn niet bang voor imagoschade, maar het gaat inderdaad om de aansprakelijkheid. In europa hebben we dat allemaal goed verzekerd. Voor zover dat gaat. Alle etiketten voldoen aan de juiste eisen etc. @ Norbert De klant (de importeur in Amerika) bestelt het bij ons via de B2B webshop. Wij zetten de bestelling (pallet) klaar. EX WORKS, hij regelt zelf transport, etc. Is dat dan zo een situatie als uw klant met medische apparatuur? Eventueel vermelden we overal op de site en in de voorwaarden dat we niet leveren aan USA/Canada.
 6. Goedemorgen, Ik heb een antwoord op de volgende vragen niet kunnen vinden. Wellicht weten jullie meer. Wij leveren onderhoudsproducten (reinigers, impregneermiddelen, coatings) voor de watersport en kampeerbranche. De producten worden in opdracht van ons ontwikkeld en geproduceerd. Vanuit Amerika is er interesse om het daar op de markt te brengen. Het liefst zouden wij het leveren onder onze eigen merknaam, maar zien dat niet zitten in verband met de productaansprakelijkheid. Is de volgende situatie mogelijk? - Het bedrijf in Amerika koopt bij onze producent de producten onder private label. - Wij verlenen een licentie aan het bedrijf in Amerika om onze merknaam/productnaam/look & feel, etc te gebruiken op die private label producten. Zijn wij dan nog aansprakelijk of heeft u andere suggesties?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept