Jump to content

Je favoriete slijter

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Deze opzet heb ik inderdaad van de Bruijn overgenomen en moet nog vervangen worden door de onze. Mag ik vragen waarom jij googled op een kvk nummer :-\ . Dat gezegd hebbende kunnen we weer terug naar wat meer inhoudelijke reacties, want je draagt op deze manier niet echt bij aan dit draadje?
 2. We hebben in +500 winkels dezelfde winkeluitstraling, winkelindeling, zelfs de flessen staan op dezelfde volgorde hoe meer eenduidig wil je het hebben. Punt is dat we online niet goed gerepresenteerd worden, en tot dat goed is geregeld zullen we zelf hier iets voor moeten vinden. Its not a actual fix, its a work-around. Internet explorer ook op 100% (sceenshot)
 3. Ben met jullie tips aan de gang gegaan en dit is de voorlopige uitkomst. graag hoor ik van jullie of ik jullie feedback wel of niet goed heb vertaald op de site en waar nog aandachtspunten zitten. alvast bedankt Mod edit: verwijzing verwijderd, deze kan als handtekening in het profiel geplaatst worden
 4. Mooie tips, ik ben er meteen mee aan de slag gegaan met dit op papier te zetten. ga dit zeker uitwerken! onnnodig volledig citaat verwijderd
 5. De franchisegever ondersteund geen franchisenemers bij het opzetten van een webwinkel. Dit wordt zelfs ontmoedigd. Is iets wat we aan moeten kaarten bij de franchisers dag. Maar ik deel je mening dat er onderling contact plaats moet vinden om tips en tools te delen. Wordt aan gewerkt! Dank je
 6. Klopt, moet even nagaan hoe ik een leeftijdsverificatie erop kan krijgen. Bedoel je de promotie via de facebook bedrijfspagina? of als ik iets op mijn eigen deel? Ook een idee ja, top. klinkt interessant, kun je dit via een pm nader uitleggen?
 7. Dank je wel Frank, je hebt me nog meer startpunten gegeven om de site meer cachet te geven. Beleving is zeker ook waar ik op wil inzetten, waar we ons op willen onderscheiden zowel on als offline. We willen meer dan een dozenschuiver zijn. Jouw tips sluiten daar heel goed op aan. onnodige volledig citaat verwijderd
 8. Top! Bedankt voor je input, ga ermee aan de gang. Nee zeker niet maar particulieren weten de weg naar de winkel wel te vinden. Wil me ook wat meer op bedrijven (horeca/ relatiegeschenken) focussen, vandaar. Iedereen dank je voor het meedenken!! Nog even wat anders. Wat vinden jullie fijner qua site navigatie, het parallax effect zoals op de startpagina of ouderwets zoals onder B2B?
 9. Dat is nu eigenlijk net wat ik mis, hebben jullie ook de ene fles whisky en voor welke prijs? Hebben jullie eigenlijk wel whisky of bier? Is de website alleen voor B2B bedoeld? Zal er idd een vermelding bij moeten zetten dat we ook die speciale botteling of jaargang (kunnen) leveren. Maar dat is meestal maatwerk, we hebben geen 5 flessen highland park thor in de winkel staan oid. Tijdens het scannen kwam ik ook tot die gedachte, paar mooie reclames selecteren en die op de site zetten. Met die exclusieve acties kan ik ook wel wat dus ga daar ook mee aan de slag. Blog heb ik al op de site maar je ideeen voor ook andere dingen erop te zetten neem ik zeker mee. Bedankt voor je reactie, heeft mij echt verder geholpen!
 10. Dat mijn site als eerste zichtbaar is en wordt aangeklikt wordt als mensen zoeken naar een Gall/slijterij/relatiegeschenken in mijn woonplaats. Het hoeft geen naslag werk te worden met ons hele assortiment erop (bijna iedereen weet wel wat ze bij gall kunnen kopen?) maar iedereen moet binnen enkele minuten kunnen zien, wie wij zijn, waar wij zitten en wat wij (nog meer) te bieden hebben. Duidelijk, zal wat gevarieerdere foto's moeten plaatsen. En ik moet eens gaan kijken hoe ik onze folder erop krijg. Dat ik tenminste de aanbiedingen erop kan krijgen. Eens stoeien met de Office Lens app.
 11. Er zijn genoeg andere vestigingen met een eigen website/shop. Google gall en gall, klik naar 2e pagina en komen genoeg andere franchisers. Dat met die actie, ja hebben jullie een punt. Ben in ieder geval van plan om een pagina met de wijn van de maand erop te zetten. Met >100 acties per twee weken ben ik niet van plan ze er allemaal op zetten.
 12. Bedankt voor je reactie! Ben nog met een tekstschrijver bezig om de teksten te vervangen door kortere, helderdere teksten dat het wat pakkender eruit ziet. Ik had eerst maar 1 startpagina, zonder scrollen. Ben nu aan het experimenteren met de langere startpagina versie. Maar nu je dit zo zegt zal het dan toch iets daar tussen in gaan worden. Niet te lang en niet te kort. Ok dat is zeker iets om naar te kijken. Ben er mee bezig deze te vervangen door andere foto's. Goede tip ga ik mee aan de slag. Cursus data worden in overleg met cursisten gepland, vaste dag is (nog) niet echt te zeggen. Duidelijk, zal elke pagina nog eens tegen het licht houden en bekijken hoe de witte tekst contrasteert met de achtergrond en er een oplossing voor zoeken. Dat met die spatie had ik bewust gedaan, maar is blijkbaar iets te frivool?
 13. Omschrijving van je concept: Hoi Allemaal, onze website is sinds deze week online en hoewel er nog het een en ander bijgeschaafd moeten worden (vooral de teksten) is de opzet voor nu wel even af. www.gallvenlo.nl Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik heb al een paar werknemers en bekenden gevraagd maar ben bang dat mening toch ietswat gekleurd is en niet echt kritisch durven of kunnen te zijn Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Graag een site hebben die zoveel mogelijke vragen beantwoord voor haar bezoekers en van juiste info voorziet Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Niet perse anders liefst wel een stukje toegankelijker Wat voor feedback hoop je te krijgen: Graag hoor ik van jullie wat jullie ervan vinden, de plussen en de minnen. Alle opbouwende kritiek is welkom. (Edit: titel verduidelijkt)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept