Jump to content

Puur Ontzorgen

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 1. Allemaal heel hartelijk dank voor jullie meedenken! Volgens mij heb ik nu twee opties: 1. Huishoudelijk werk schrappen en me richten op het gezelschap, activiteiten en welzijn 2. Huishoudelijk werk wel aanbieden, maar tegen een gereduceerde prijs Misschien is het ook een optie om de tarieven van de website te halen en alleen maatwerk te leveren (bijvoorbeeld dmv staffels) Ik hoor graag jullie mening over bovenstaande opties!
 2. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken en zodoende goede feedback te ontvangen. Ik vind mijn vraag juist in deze map passen.
 3. Omschrijving van je concept: Sinds kort (enkele weken) heb ik een nieuw initiatief gestart, genaamd Puur Ontzorgen. Hiermee wil ik de thuiswonende ouderen in de gemeente Deventer en omgeving ondersteuning met praktische zaken maar ook zorgen dat zij weer gelukkiger worden (door verschillende sociale activiteiten). Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: De website wordt goed bekeken, er is alleen nog geen aanvraag uit voort gekomen. Naast de website heb ik de bekendheid proberen te vergroten door o.a. folders huis aan huis te verspreiden, een advertorial te plaatsen, folders bij huisartsen/wijkcentra e.d. achter te laten, mee aangemeld op verschillende internet platforms, online bereikbaar te zijn via website/LinkedIn/Facebook. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Overbelasting mantelzorgers/eenzaamheid onder ouderen Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Ik wil (anders dan de huidige thuiszorg) niet kijken op de klok, maar echt de tijd nemen voor de mensen. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik vraag me het volgende af: - spreekt de website ook de kinderen van ouderen aan? - staat er voldoende/teveel informatie op de website? - is het nodig om de eerste uren "weg te geven" om zo kennis te maken met de cliënten? - op welke manier zou ik kunnen zorgen voor de eerste aanvraag? Graag zou ik tips voor de website (www.puurontzorgen.nl), maar ook algemene tips voor de opstart ontvangen. Alvast hartelijk dank!
 4. Bedankt voor je tips! De website meer inrichten op de kinderen ipv de ouderen zelf is ook een idee. Ik ga er mee aan de slag!
 5. Bedankt voor je reactie! Verhelderend om te lezen hoe mensen de website bekijken. Ik heb zelf ook al eens gedacht om een voorbeeld te geven hoe bijvoorbeeld een ochtend eruit kan zien en daar dan een voorbeeldprijs aan hangen. Of ik zou bij de tarieven toch moeten vermelden dat het afhankelijk is van de situatie, en vooral aansturen op een kennismakingsgesprek. Wat zou jij hierin adviseren?
 6. Nog niet zo heel lang inderdaad :). Geduld is lastig als je aan de slag wilt!
 7. Bedankt voor je reactie! De online marketing met name gericht op de kinderen (of andere mantelzorgers) van de thuiswonende ouderen. De folders heb ik verspreid in delen waar de leeftijd vooral 55+ is. De behoefte is er, dat is eerder onderzocht. Alleen probeert men dat nu met vrijwilligers op te vangen. Ik denk zelf dat dit niet haalbaar is, aangezien veel mantelzorgers nu al op hun tenen lopen.
 8. Niet de 'gouden tip', maar wel een tip: zet de link naar je website in de handtekening. (zie 'mijn profiel' --> 'bewerk dit profiel') Dan maak je in ieder geval alvast gebruik van de exposure van HL :) Bedankt voor de tip! Ik zal het direct aan gaan passen :)
 9. Beste, Onlangs heb ik een nieuw initiatief opgestart, genaamd Puur Ontzorgen. In het (heel) kort bieden wij ondersteuning aan thuiswonende ouderen in de gemeente Deventer en omstreken. Dit gaat zowel om praktische ondersteuning (denk aan huishoudelijk werk, vervoer e.d.) als ook welzijnsbevorderende activiteiten. Om dit initiatief bekendheid te geven heb ik: folders bezorgd, folders bij huisartsen/wijkcentra e.d. neergelegd, sociale teams benaderd, diverse netwerkbijeenkomsten bijgewoond, een advertorial geplaatst, online via website/LinkedIn/Facebook en diverse platforms. De reacties die ik krijg (zowel van bekenden als mensen die ik nu leer kennen)zijn zeer positief! Daarnaast wordt de website ook goed bekeken. Er is één probleem: er komen geen aanvragen! Wie heeft de "gouden tip" voor me om te zorgen dat het niet alleen bij een leuk initiatief blijft, maar ik ook mijn boterham kan verdienen? Alvast heel hartelijk dank voor het meedenken! Mvg Esther Bosch
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept