Jump to content

jordysl

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Dat kan, Maar we gaan eerst aan de slag met alle suggesties die ik op de vraag gekregen heb. ik kan hier wel wat mee ,bedankt daarvoor. Zou het niet gaan werken of het blijkt onmogelijk, zal ik mijn idee nooit zomaar delen. maar dat ben ik
 2. Bedankt voor je reactie. Ben zeer dankbaar voor de tips, kan er ook zeker wat mee. eigelijk uit alle reacties die ik heb gekregen kan ik informatie halen die ik kan gebruiken. Ben totaal niet op mn teentjes getrapt, snap ook niet hoe je daar bij komt. er word gesuggereed dat het idee toch niets gaat worden en dat ik dan mijn idee maar moet delen. mag ik dan niet reageren dat ik het een rare reactie vind?
 3. Dat verkopen niet mogelijk is is me al duidelijk geworden, Er zijn naast Peter meerdere reacties geweest die erop wezen dat grote bedrijven ook kunnen investeren in een startup, of dat we naar andere investeerders moeten zoeken. Ook meerdere reacties over de bescherming van een idee of concept. Dat jij nu Precies Peter zijn reactie kiest om jou mening te onderbouwen is jou keuze. Je stoort me niet Maar Reacties als een goed idee delen vind ik toch best absurd.
 4. ik weet dat het iets kan worden, zoals ik al gezegd heb het is een dienstverlening op internet. van 2 hoog aangeschreven ervaren ondernemers de bevestiging gekregen dat het een goed plan is. De uitwerking ervan zou financieel niet haalbaar zijn voor ons, dus daarom de keuze om naar een groot bedrijf te stappen . de vraag is alleen hoe. Snap ten eerste niet hoe jij (Hans v Nijnatten) erbij komt dat het toch niets word? Ten tweede het idee delen? ja slim. beetje hetzelfde idee als Johan Vlemminx met zijn mobiele applicatie, voordat het op de markt vertelde hij erover en een maand voordat het uit kwam ging ASR met zijn idee ervandoor. rare reactie
 5. Waar wij in willen beginnen is de automotive branche, een hele grote markt dus. Het verdienmodel is voor ons volkomen duidelijk, daar liggen de problemen dus niet. De concurrentie blijft onze grootste angst. wij zijn er met z'n 2en + de 2 ondernemers over eens dat we geen kans maken tegen de grote jongens. Misschien dat jullie nu iets meer met de info kunnen.
 6. Nogmaals ontzettend bedankt voor de reacties! Hier kunnen we zeker wat mee. Ik zal eens op internet gaan zoeken of van de bedrijven aan wedstrijden doet. investeerders zoeken blijft toch ook wel lastig denk ik. Als nieuwkomer zou ik niet weten waar . Maar dat komt wel goed ik, we komen er wel uit :) als mensen nog meer feedback hebben GRAAG! alles is welkom !
 7. Beiden ten eerste bedankt voor de info! Highio het gewoon proberen zouden we het liefste doen. alleen zouden we een grote financiële investering nodig hebben om het bedrijf op te starten. Daarbij komt ook nog dat we nog geen connecties hebben met de 5000+ bedrijven die onze beoogde markt te bieden heeft. De concurrentie daarentegen wel, alleen bieden hun de diensten op een hele andere manier aan.
 8. hallo, Dit is mijn eerste bericht op dit forum, En gelijk een vraag. Een tijdje geleden heb ik iets bedacht, een nieuw soort concept in de zakelijke dienstverlening, in een zeer grote markt. Met dit idee naar een vriend gegaan en die vond dit ook een zeer goed idee. Samen een ondernemersplan gemaakt, tijd mee bezig geweest. Toen ons plan compleet was hebben we 2 succesvolle ondernemers benaderd uit en via onze kennissenkring. Beide vertelden ze ons hetzelfde, het idee was zeer goed (leuk om te horen :)) alleen kwamen ze met hetzelfde grote probleem, iets waar wij overigens al aan gedacht hadden maar door ons enthousiasme aan de kant geschoven hadden. De concurrentie zou ons afmaken, op het moment dat wij de site zouden lanceren zouden de grote jongens met hun connecties in de markt en hun media budgetten ons passeren, en onze investeringen zouden voor niets zijn. Nu willen wij 1 van die grote bedrijven benaderen om ons idee te verkopen of via hun uit te voeren. omdat wij daar simpelweg de middelen niet voor hebben. Hoe kan je zoiets het beste aanpakken? Zouden jullie wat anders doen? Alle feedback is meer dan welkom! Bedankt alvast! Gr jordy [verandering: titel]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept