Jump to content

E-marketing

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Nogmaals bedankt voor alle feedback. Ik ben er inmiddels achter dat ik mijzelf moet specialiseren en dat mijn ambities die ik in mijn begin bericht gepost heb wellicht te ambitieus zijn. Nu rest alleen de vraag, waar specialiseer ik mijzelf in, is er ergens een niche binnen de online marketing waar nog vrij weinig aanbod in is. Hier ben ik momenteel onderzoek naar aan het doen, welke doelgroepen wil ik gaan bedienen en wat wordt mijn specialisatie binnen de online marketing, wellicht hebben jullie nog ideeën/feedback :)
  2. Hallo, Al vanaf het begin van mijn opleiding Commerciële Economie is het mijn droom om een eigen onderneming te starten, een onine marketing bureau. Ik ben sinds enkele maanden afgestudeerd maar tijdens mijn opleiding is onine marketing heel basis behandeld. Nu lees ik vrijwel in ieder vrij uurtje boeken over online marketing en ben bezig met het leren van het programmeren van websites (HTML). Momenteel ben ik werkzaam op een commerciële afdeling als commercieel medewerker en woon thuis. Wat ik wil gaan opstarten is een online marketing bureau dat alles op het gebied van online uit handen kan nemen met als doel de conversies verhogen. Hieronder valt o.a. - Ontwikkelen, uitvoeren nieuwe beleid maar ook het aansturen en adviseren van het huidige beleid. - SEO, SEA social media marketing, email marketing. - Ontwikkelen van websites en evt apps. - Ontwikkelen van promotiemateriaal (filmpjes, logo's etc) G Ik wil voor mijn eigen netwerk beginnen met het bouwen van sites zodat ik hieraan kan refereren op mijn eigen website. Ik ben benieuwd wat jullie van het idee vinden en de toekomst hiervan. Ik ben in twijfel of ik moet gaan toespitsen en specialiseren op een bepaald onderdeel van online marketing. Ik ben mij er van bewust dat ik nog weinig ervaring heb, buiten een 6 maanden stage op een (online) marketing afdeling. Het voordeel is dat ik nu weinig financiële verplichtingen heb en bij online marketing in de basis weinig investeringen nodig zijn. Alle input is welkom! [verandering: titel]

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept