Jump to content

BnR

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 1. Pas dan eerst nog wel je btw-berekening aan, want je vergeet nu btw te berekenen over de verzendkosten. Zal ik doen! Thx
 2. 2 overwant zou misschien wel beter zijn geweest. Bij beterschap is het geen wax maar een kaars en geur diffuser. Het idee achter is dat je van een kopje thee kan genieten en een geurkaarsje aansteken voor ontspanning. Een pmdoosje thee erbij is geen slecht idee. Een waterpas op kantoor? Je schilderij recht hangen :P Ik zal die tip in overweging nemen. Er komen nog meer pakketten met verschillende prijzencategorie.
 3. Even een kleine update: Ik heb, ook met dank aan vele goeie tips hier, veel aan de website gedaan/aangepast. Foto's zijn aangepakt en logo is nu ook anders (ben er tevreden mee). Ik ben nog bezig met het opstellen van aantal pakketten en dan mag de webwinkel officieel van start (excited!) Nog bedankt voor de tips!
 4. Hoi Djelana, welkom op HL! Ik denk dat je hier veel bruikbare tips/feedback zal krijgen. Zelf ben ik geen expert en heb ik hier op het forum al veel kunnen leren. Wel kan ik wat punten opnoemen dat mij gelijk opvallen op je website: -Je homepagina is leeg, je zou kunnen kiezen om je productpagina als homepagina in te stellen. -Hetzelfde geldt voor jouw contactpagina: die is nu nog leeg. -De foto's voor de haarbandjes vindt ik persoonlijk niet mooi. Ze hebben nu teveel schaduw en komen de echte kleuren van de producten niet mooi over door de slechte belichting. -Klopt het dat de kledingstukken alleen in maat S beschikbaar zijn? -Misschien ook handig om de verzendkosten duidelijk te vermelden, hier kom ik pas achter als ik een fictieve bestelling plaats. -Ik mis nog een "algemene voorwaarden" pagina Veel succes verder met jouw website! ;)
 5. Dankjewel voor jullie laatste feedback. Ik zal asap aanpassen
 6. Een goede compositie op een foto is ook ontzettend moeilijk.. Daar zie je al heel snel het verschil tussen een professional en iemand met minder ervaring. Ik vind die foto die je als voorbeeld hebt gebruikt ook mooi, het is een rustig beeld en ziet er chique uit. dat komt door de strakke lijnen.. je kunt horizontaal en verticaal een paar lijnen door de foto trekken en alles lijkt daar langs gelegd. het bekertje linksonder ligt welliswaar op zijn kant maar doordat je er toch een beetje van boven in kijkt zie je wel direct dat het een bekertje is. Ga dus ook gewoon heel veel experimenteren, wat werkt wel. wat werkt niet. Wat ik met die paris box zou doen is(om te proberen en te ervaren) ook met die rechte lijnen te werken en wat decoratie.. zoals op je voorbeeld en het gaat echt om details die het verschil kunnen maken. bijv bij die portemonnee, kijk wat beste werkt met dat hengsel eraan? of kan die eraf? of hoe leg je die neer zodat het de "compositie" niet verstoord om je qua inspiratie even op weg te helpen (in plaats van alleen kritiek leveren ;D) heb ik een gestileerd voorbeeld gemaakt van die paris box. (ok ok eigenlijk is het gewoon ordinair jatwerk van die foto die jij plaatste als voorbeeld in dit bericht:) ) simpel recept.. leg alles recht gebruik een ribbon als decoratie. op mijn sjabloon ligt ie recht voor je foto moet je kijken of wat losser draperen de foto beter maakt of dat recht leggen bete werkt. O ja ik heb het sjabloon rechthoekig gemaakt misschien moet je met een vierkant werken als al jou foto's op de site vierkant zijn.. (ook weer zo'n detail om op te letten) Aan het experimenteren geweest met jouw sjabloon. ;) Ik heb ook ondertussen een lightbox besteld, het is onderweg. En logo aangepast. Ik ben nu wel tevreden mee: www.boxesandribbons.nl
 7. Ik kan inderdaad andere domeinnamen kopen en doorverwijzen naar mijn website. Het is wel waar dat de meeste "boxes" namen naar groothandels verwijzen. Ik heb bijvoorbeeld naar zoiets als "makkelijkcadeau" "cadeautjegeven" "origineelcadeaubox" (domeinen zijn nog vrij) gekeken. "Origineelgeschenk" is te koop. Ik zal verder brainstormen.
 8. [quote author=Roel J om je qua inspiratie even op weg te helpen (in plaats van alleen kritiek leveren ;D) heb ik een gestileerd voorbeeld gemaakt van die paris box. (ok ok eigenlijk is het gewoon ordinair jatwerk van die foto die jij plaatste als voorbeeld in dit bericht:) ) simpel recept.. leg alles recht gebruik een ribbon als decoratie. op mijn sjabloon ligt ie recht voor je foto moet je kijken of wat losser draperen de foto beter maakt of dat recht leggen bete werkt. O ja ik heb het sjabloon rechthoekig gemaakt misschien moet je met een vierkant werken als al jou foto's op de site vierkant zijn.. (ook weer zo'n detail om op te letten) Nou Roel daar kan ik zeker wat mee! (ook met je opbouwende kritiek :) Ik heb de logo's wat aangepast naar aanleiding van je tips. Hieronder 3 voorbeelden. Alleen als ik het op de website zet...lijkt het wat "leeg". Het logo wat er nu staat lijkt in vergelijking tot de concepten groot en vol.
 9. Highio, toch vind ik de logo en naam erg belangrijk. Die moet ook uitstraling geven. Persoonlijk ben ik niet van Nederlandse namen.
 10. Ik zal zeker wat met de foto doen, dankjewel voor jullie feedback. Het idee van alles van boven heb ik van een ander soortgelijke concept (buitenland), maar ik zie wel in dat mijn foto's niet het chique uitstraling hebben zoals onderstaande foto.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept