Tim1989

Junior
  • Aantal berichten

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Tim1989

  1. Beste Mensen, Zojuist is de nieuwe site online gezet, nog enige tips voor mij? Hoe is bijvoorbeeld het laden van de site? Wat vinden jullie van de nieuwe uitstraling etc? Site: www.verzekern.nl Groet Tim
  2. Ja, dat is een overheidsinitiatief en levert - als jij de correcte gegevens invult - een correcte privacy verklaring af. Maar in dit geval biedt jouw site toegang tot de gegevensverwerking van een andere site. Misschien zou je dus (ook) de privacy verklaring van Komparu moeten vermelden? Bedankt voor uw antwoord, ik denk dat ik dan het beste dit kan voorleggen bij hen. Dat is na mijn idee het beste.
  3. Dan moet de topicstarter toch nog wat aan zijn privacyverklaring doen. Om te beginnen … er eentje toevoegen. Top ga ik doen, maar moet ik dus aangeven dat ik de persoonsgegevens verwerk als ik met een vergelijkingstool werk? of dat Komparu bijvoorbeeld dat verwerkt? Ik wil via de site, veiliginternetten.nl een privacy verklaring maken. Iemand ervaring mee?
  4. Klopt, ik wil de homepage nu laten voor de zorgverzekering-vergelijker, deze zal nog wat uitgebreid worden met top 5 en logo's van de verzekeraars. De focus is zorgverzekeringen, na de overstapperiode zal ik deze weer vervangen met de originele home page. [Mod edit: quote & diverse typefouten hersteld. Graag iets meer aandacht aan de inhoud: 4 grote typefouten in 1 zin leest niet prettig
  5. Op je homepagina zeg je dat de site beheerd en geëxploiteerd wordt door een bedrijf dat onder die naam ingeschreven is bij de Nederlandse KvK en vermeld je het nummer van de AFM vergunning. In combinatie met een .nl domein geef je mij daarmee de indruk een Nederlands bedrijf te zijn en als dat klopt gelden de Nederlandse regels voor vermelding van adres- en KvK-gegevens. Op de Over Ons pagina zeg je dan trouwens weer dat je niet in het bezit bent van een AFM vergunning ... >:( ik zal dit dan verduidelijken, maar nee ik heb geen afm vergunning.
  6. Nee. In Google PageSpeed Insights wil je twee groene scores zien. Er treedt soms zelfs een time-out op. (Dat is best knap, want na honderden tests ben jij de eerste waarbij ik dat zie gebeuren.) Voer eens een load test uit: controleer of de site niet plat gaat bij tien of meer gelijktijdige bezoekers. Bedankt, ik moet zeggen dat ik onbeperkte data heb dus de site hoort niet offline te gaan bij veel bezoekers. Op een van mijn andere websites ondervind ik geen problemen bij grotere bezoekers aantallen. als ik de test zelf doe op developers.google.com krijg ik scores te zien op mobiel 79 / 100Speed en desktop 84 / 100. Ik denk echt persoonlijk dat het aan de hosting provder ligt, deze lag namelijk er vanmorgen zelf ook uit. De reden waarom ik dat denk is omdat ik nooit problemen heb ondervonden en nu opeens sinds 2/3 week hier tegen aanloop.
  7. Bedankt allemaal voor de feedback! ik ben nog bezig met de site om een aantal punten te verbeteren. Na mijn idee is de site iedergeval weer snel genoeg, klopt dit? Helaas nog geen reactie gekregen op mijn vraag of ik ook als 'buitenlandse ondernemer' mijn zakelijke details moet showen op de website zoals ingeschreven bedrijfsnaam en of steuer id etc. Graag hoor ik nog van jullie
  8. Ik heb een app ontwikkeld en daar ben ik ook druk mee bezig, shoppanator is de naam. Deze heb ik zelf ontwikkeld en gemaakt. Tevens heb ik nog wat andere vergelijkingssites (zoals goedkopegsmabonnement.nl). Maar ik ben op het moment vooral bezig om mijn website verzekern.nl om deze op de kaart te zetten.
  9. Ja, het is een site met een commercieel doel, dus valt de website onder bedrijfscorrespondentie. Dit betekent dat het vermelden van handelsnaam en KvK nummer wettelijk verplicht is (Artt. 230b en 230c BW en Handelsregisterwet 2007: zie link ondernemersplein voor de exacte wetteksten) Deze site voldoet daar niet aan. Prima, dan nu dus nog zo snel mogelijk handelsnaam en KvK nummer toevoegen! Zal ik doen! maar hier heb ik dan nog wel een vraag over, ik ben zelf woonachtig net over de grens (Duitsland) en sta hier ingeschreven als kleine ondernemer. Ben ik dan nog steeds verplicht om dit te vermelden op mijn site? (affiliate partners hebben wel deze informatie) mod-edit: quote gefixt
  10. Haha, dat ik onder mijn 9 tot 5 baan wel tijd kan vinden om aan de site te werken. Pleit dat voor jou of voor jouw baas? Wat vindt jouw werkgever daarvan? Is dat ook een ondernemer? En... Is het jouw voornemen dit als werknemer er een beetje als hobby bij te blijven doen 'onder de baas zijn tijd' of heb je nog andere ambities? Ik heb nog genoeg andere ambities Hans, maar mijn baas vind het geen enkel probleem wanneer het werk het toelaat. En hans heb jij nog andere ambities?
  11. Nee, omdat niet iedereen die de Facebookpagina geliked heeft ook alle berichten ziet. Als ik een Facebookpagina heb en 1000 mensen vinden die leuk en ik post een bericht, dan ziet maar een klein gedeelte dat bericht in het begin. Afhankelijk van de response daarop wordt het getoond in de tijdlijn van de rest. Dus als jouw advertentie door de eerste groep niet leuk wordt gevonden bereik je maar enkele tientallen mensen in plaats van een paar duizend. Duidelijk, het is dus van belang dat de post pakkend is. Wellicht zou een bekende gezicht hier aan mee kunnen werken. De berichten zullen op verschillende tijdstippen geplaats worden denk je dat dit nog effect kan hebben? De reden dat ik trouwens met de hostingprovider praat is omdat er vele ddos aanvallen zijn geweest de laatste weken en daardoor is de site moeilijk te bereiken en erg traag, voorheen had ik geen problemen.
  12. Haha, dat ik onder mijn 9 tot 5 baan wel tijd kan vinden om aan de site te werken.
  13. Avond John, bedankt voor de feedback! Ik moet zeggen dat ik kwa vergelijkingstool een beetje schaakmat sta, de reden hiervoor is dat ik natuurlijk geen afm vergunning heb. Een aantal punten zoals dat de euro teken vervangen word heb ik nog niet gezien, zowel niet op de laptop, pc op het werk als op mijn tablet. De logo's onderin heb ik gister toegevoegd, maar toen stond er nog een andere vergelijkingstool online (vanmiddag veranderd omdat deze tool daadwerkelijk vergelijkt) Ik zal morgen nogmaals de pagina's opnieuw maken, ik denk dat het probleem is dat ik de logo bovenin de pagina niet goed laad of de pagina vertraagt. Je overige punten zal ik mee aan de slag gaan morgen onder de baas zijn tijd, alle teksten en punten verbeteren.
  14. Ik geloof niet in deze methodes. Overstappen van zorgverzekering is geen impulsaankoop. Mensen gaan dus uitgebreid op internet zoeken wat er allemaal te koop is. Jouw advertentie zal hooguit triggeren dat mensen gaan zoeken. klopt, ik denk ook zeker dat het geen impulsaankoop is maar als de bezoeker inderdaad goedkoper uit is kwa zorgverzekering, en de site gedurende 2 maanden regelmatig voorbij ziet komen (op de pagina die hij geliked heeft en vanwaar hij ook de mijn site heeft gevonden) maak ik de kans wel groter dat hij via mijn site de verzekering daadwerkelijk afsluit, denk je niet?
  15. Hallo guido, bedankt voor je bericht. De website word aan gewerkt, heb contact met de huidige hostingprovider om te bekijken hoe we het kunnen verbeteren ( heb plugins gebruikr om het te versnellen en de paginas te minimaliseren) SEO houd ik mij wel mee bezig, maar in de eerste pagina te komen van google als iemand zorgverzekering vergelijken intypt is heel erg klein. Hoyhoy etc hebben een beter marketing budget en zal altijd boven mij komen als er adwords worden gekocht. Mijn voorkeur gaat op dit moment uit naar het bekendmaken van de site op facebook, om zo op die manier bezoekers te trekken naar de site. Dit probeer ik te realiseren via advertenties op verschillende locale sites en facebook pagina's zichtbaar te worden. Ook zal ik offline nog wat advertentie dingen gaan doen. Wat zijn jouw gedachten hierover?
  16. Duidelijk Hans, ik begrijp je punt. Ik ben het 100% met je eens dat ik mijn voordeel ermee kan doen en dat ik ook zeker. Maar met de feedback die je geeft kan ik weinig, marktonderzoek voor een affiliate business is niet aan mij te besteden. Iedereen kan overstappen tot december, iedereen zou geld kunnen besparen op zijn zorgverzekering en dat is mijn insteek. Belangrijk voor mij is en dat is overigens ook de reden dat ik mij hier heb aangemeld dat ik wil weten wat jullie van de uitstraling vinden van de site, en mischien wat tips kwa marketing dat zijn punten waarmee ik geholpen kan worden! Bedankt nogmaals voor je tijd.
  17. Ik denk hier inderdaad anders over dan jou, het is mooi dat wij niet allemaal hetzelfde zijn hans ;) ik heb niet een al te ingewikkeld miljoenen plan en grote verhalen, ik zie een mogelijkheid en dan ga ik ervoor omdat ik ervan overtuigd ben. Investering is niet al te groot, rendement is dikke prima dus gaan met die banaan en niet zeuren! Kun je mij vertellen wat jij denkt als je de website bezoekt?
  18. En dat is precies wat je krijgt, dus niet zeuren! ;) Ik zeur niet ik vraag gewoon wat ermee bedoelt word wat hans zegt.
  19. Ergens van overtuigd zijn, is wat anders dan iets onderzocht hebben. Als je iets persoonlijk doet, hoeft dat nog niet voor anderen te gelden. Als jij iets denkt, is dat een eigen mening, hoeft ook niet voor anderen te gelden . Of daardoor de marketing beter te organiseren is, is een aanname, ook die is met een eigen mening nog niet onderbouwd. Hans, bedankt voor je reactie maar ik weet niet precies wat je probeert duidelijk te maken of wat nou precies je punt is. Ik geef mijn mening en geef mijn kijk op de site, ik heb deze post geplaatst om hier op HL reacties te mogen ontvangen over het idee en de uitstraling van de site, niet perse over wat ik vind en wat mijn redenen zijn. ik praat voor mijzelf en niet voor anderen, dus alles wat ik vind en zeg hoeft inderdaad ook niet voor anderen te gelden. Heb je nog feedback waar ik mischien wat aan heb?
  20. U bent een ondernemer, consumenten zijn consumenten. Hiermee wil ik aangeven dat een gemiddelde consument niet via 'who is' gaat zoeken wie de website eigenaar is, welke hostingprovider ik heb en welke affiliate programma ik gebruik. Ik ben niet in het bezit van een AFM vergunning dus ik kan zelf de vergelijking niet doen vandaar ook een affiliate module. Mijn hostingprovider doet prima werk en een betere prijs kan ik helaas nergens vinden. Zal ik dan voortaan 'een vleugje Groningen' aanhouden? ;) mod-edit:quotecode hersteld
  21. Hallo Hans, ik ben ervan overtuigd dat de consumenten meer voelen bij een lokale onderneming dan bij een van de grote corporaties. Ik geef persoonlijk mijn geld liever uit bij de plaatstelijke groenteboer dan bij de AH. Uiteindelijk zal het niks uitmaken omdat de zorgverzekeraars toch landelijk zijn maar voor de ondernemer kan een lokale insteek toch leuk uitpakken denk ik en is de marketing beter te organiseren omdat je specifiek de focus legt in een bepaalde omgeving. Ik denk als ik een fries was dat ik al binnen was geweest, trots noem je dat.
  22. Klopt Nancy, ik zal dan toch maar kiezen voor een andere vergelijkingstool, met die tool is het namelijk wel mogelijk om aanpassingen te maken ( na mijn idee is dat natuurlijk echt vergelijken). Tevens ben ik nog bezig met het sneller maken van de site op het moment, ik hoop dit vandaag nog geregeld te hebben.
  23. hostingprovider heeft last van ddos aanvallen de laatste tijd, ik denk persoonlijk dat het hiermee te maken heeft. Voorheen was het laden van de pagina's stukken sneller. Ondertussen wel even een plugin geinstalleerd om de site sneller te maken (W3 Total Cache).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.