Jump to content

Boonstrareclame

Newbee
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Dit klopt omdat ik nog bezig ben met de site. Deze pagina's zijn inderdaad nog niet klaar..
  2. Hmm dit vind ik een beetje raar? Hier doet hij het gewoon? Ook op andere pc's, waar ik niet ingelogd ben als Admin...
  3. Hmm danku, Als ik zou willen zou ik dan zomaar ineens over kunnen gaan naar bijvoorbeeld een Domeinwinkel? Zonder dat alles verloren gaat, maar toch alles overgezet word?
  4. Inderdaad het gaat om die website.. Ik heb nu enkele plugins gedeactiveerd maar blijft alsnog hetzelfde voor mijn gevoel.
  5. Hallo, Afgelopen jaar ben ik begonnen met mijn onderneming, op zich loopt het redelijk. Nu het op het moment wat rustiger is wou ik me weer eens bezig houden met mijn website. Alleen stuit ik nu al sinds ik begonnen ben met mijn website te bouwen op het volgende. Mijn website laadt erg traag. Hij scoort op enkele pagina's dan ook een 0/100 rating. Iemand die mij kan helpen om het te verhelpen of iets dergelijks? Alvast bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept