Jump to content

wies78

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Bedankt voor je reactie en tips hebben we zeker wat aan.
 2. Bedankt Bas het is inderdaad het idee om 2dehandse auto onderdelen er bij te doen.
 3. Bas ik ben net gestart met DTG naams bekendheid en ben nu druk op facebook bezig. Had jij hier nog eventueel aanvulling op?
 4. Wat vinden jullie van het design is dit van deze tijd nog? Of zouden jullie kiezen voor een iets modernere homepage?
 5. Oke ik snap nu wat je bedoeld john en je hebt zeker een punt met de keuzelijstjes ik zal er na kijken. Het grijze vierkant is nog open voor eventueel advertenties. ziet er inderdaad raar uit zo leeg.
 6. Nu is dat wel het geval dat de jongste auto 2007 is maar dit blijft wisselen er kunnen ieder moment jongere autos worden geplaats.
 7. Bedankt Floor dat is iniedergeval wel mijn instelling
 8. Dat klopt Bas je kan het gewoon instellen tot €2000 maar dan krijg je bij de andere sites eerst alle leas autos te zien en onderdelen. dus voor je eindelijk bij jou auto bent ben je al een paar pagina's verder. Bij mij ben je meteen bij bij het juiste adres.
 9. Mijn doelstellingen zijn meer particulieren die hun auto plaatsen op mijn website en meer bezoekers krijgen. Ik had gehoopt dat ik nu al op minimaal 10000 bezoekers per maand zou zitten dat is nu pas 5000 per maand maar loopt nog wel iedere dag op. Ik had dus nu al op meer inkomsten gerekend iniedergeval dat het mijn vaste lasten zou dekken. nu is het voor nogal alleen maar geld investeren. Ik zou graag een reactie willen over de opbouw van mijn site en naar het design. en de werking van de site.
 10. Omschrijving van je concept: Hallo ik heb een website laten bouwen en ik zou graag tips en aandacht punten willen krijgen over mijn site. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik heb de site laten bouwen en hier en daar een aantal aanpassingen laten maken. Verder heb ik internet afgespeurd om te kijken hoe andere website van deze tijd in elkaar zijn gebouwd. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Meer bezoekers en klanten binnen halen. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: het is doelgericht en specifiek voor een doelgroep, namelijk de groep die op zoek is naar een goedkoop auto Wat voor feedback hoop je te krijgen: Tips en tricks om mijn website er uit te laten springen tegen de grote jongens. Meer klanten aan te trekken en te behouden. [verandering: titel m.b.t. backlinks aangepast]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept