Jump to content

Swen

Newbee
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Male
 • Country
  België

Company info

 • Location
  Arendonk
 1. Die info heb ik inderdaad gevonden , maar het is me niet duidelijk of ik het adres waar de praktijk gelegen is kan/mag gebruiken als vestigingsadres . In principe is dat niet mijn eigendom maar word de praktijk verhuurd aan collega's vrije beroepen . Bekijk het als volgt . De praktijk heeft 16 kamers die elk afzonderlijk verhuurd en onderverhuurd worden . Mij lijkt dat de eigenaar dat niet gaan toestaan een vestigingsadres te beleggen op zijn eigendom . Kan ik dan een postadres in de plaats nemen en voor bv belastingscontrole wel het adres laat opnemen als filiaal ? Dat was eigenlijk men vraag .
 2. Kan ik een nederlands vrije beroep opstarten zonder adres in nederland , of gaat dat via een postbus . Al lijkt de wetgeving hier wel tegen te zijn . Het gaat om hetvolgende , opstart eenmanszaak Podologie . Ik heb een nederlands diploma , echter als belg hoe moet ik dan een zaak opstarten , in principe kan ik in een praktijk starten die reeds bestaat , fysiek zal ik dus in nederland werken , met het diploma is het niet mogelijk om een zaak te starten in België wegens niet erkend . om men in te schrijven in KVK dien ik dus een adres nodig te hebben . Maar hoe gaat dat dan in zijn werk ? Kan iemand mij informeren aangezien ik me al weken aan het verdiepen ben in verschillende websites maar meestal spreekt men verschillende doelstellingen aan die me dus niet vooruit helpen . [Titel aangepast.]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept