Jump to content

Katja Kienstra

Newbee
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Hartelijk dank voor jouw reactie! Doelde niet op een eenvoudig briefje.....echter geen plan van 30 pagina's, denk niet dat dat hetgeen is waar zij op zitten te wachten. Heb zeer zeker vertrouwen in het produkt, meer dan dat zelfs, heb hen zelf benaderd omdat ik weet dat er in Europa een grote markt voor is. Probleem met voorraad houden is dat het een voedingsmiddel betreft met een beperkte houdbaarheid vandaar dat het mij beter leek/lijkt dat dit rechtstreeks naar de klant gaat vanuit Canada.....dat is de enige reden.
  2. Dat is mijn vermoeden ook inderdaad en ben ik inmiddels mee gestart, hartelijk dank voor jouw reactie !
  3. Dank voor je reactie en uitgebreide toelichting ! Ik heb hen benaderd met de vraag of zij al vertegenwoordiging hebben in Europa (Nederand). Groeten, Katja
  4. Goedemiddag beste leden, Ik heb uiteraard internet en dit forum afgestruind op zoek naar antwoorden, echter dit is vrij specifiek waardoor ik jullie hulp wil vragen. Voor een Canadees bedrijf moet/wil ik een businessplan/overtuigingsbrief schrijven omdat ik graag hun producten wil vermarkten in Nederland en wellicht zelfs Europa. Nu zijn zij op zoek naar een Europese distributeur en vroegen mij om hen een businessplan te sturen. Zelf dacht ik aan een brief met nadere toelichting en niet een geheel businessplan van tig kantjes, liefst zou ik voor hen als agent aan de slag gaan of dat zij als dropshipper optreden zodat ik geen voorraad hoef te houden en de risico's niet loop. Het gaat om voedingsmiddelen derhalve complex qua invoer en eventuele opslag indien ik importeur zou worden. Is er iemand die mee wil denken over hoe dit het beste aan te vliegen ? Alvast hartelijk dank.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept